Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: atlantyda ;o) »

sebciu1974 pisze:Nie byłbym takim pesymistą. 40-osobowa grupa to jest już coś i na pewno będziemy widoczni no ale mogło by nas być więcej.
Znikniemy na tle ponad 200 osób w sektorze fan.Za nami ludzie na "płycie" wszystko zleje się i nie będzie takiego efektu jaki byśmy chcieli.Po za tym skoro marek Sierocki ma prowadzić koncert to na pewno wspomni o tym w muzycznym kąciku Teleexpressu miło by było gdyby nas pokazali i wspomnieli tez coś o tej akcji "szalikowców" ;).
Ale jak widać ludziom na tym nie zależy.
Awatar użytkownika
xewela89x

Post autor: xewela89x »

Szaliki szalikami... a może na następny koncert zaopatrzymy się w świecące lampki na palce, zawsze to coś innego, a efekt byłby niesamowity.

http://www.rgmedia.pl/product_info.php?products_id=2817

Co o tym myślicie???
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Myślę, że to ciekawy pomysł pod warunkiem, że znakomita większość by je posiadała.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Swiecące lampki to dobry pomysł:)
a co do szalików,ludziska kupujcie,zamawiajcie ! ja popieram,że doliczać do biletów do sektora Fan to co ustalamy,że chcemy dla Thomasa przygotować,jak komus nie pasi,niech sie nie pcha w ten sektor ,proste :)
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

xewela89x pisze:Szaliki szalikami... a może na następny koncert zaopatrzymy się w świecące lampki na palce, zawsze to coś innego, a efekt byłby niesamowity.
Świecące gadżety już były, aczkolwiek efekt zawsze fajny (pod warunkiem, że jest wystarczająco ciemno). Ale te szaliki to taki swoisty hołd oddany Thomasowi - przecież On zawsze jakiś ma i to byłby taki nasz znak utożsamiania się z Jego osobą - no może złe słowo, ale wiecie, o co mi chodzi :)
atlantyda ;o) pisze:Po za tym skoro marek Sierocki ma prowadzić koncert to na pewno wspomni o tym w muzycznym kąciku Teleexpressu miło by było gdyby nas pokazali i wspomnieli tez coś o tej akcji "szalikowców" ;).
Dokładnie! :) Ale MUSI nas być więcej. No ludzie kochani...! Newsletter poszedł do mnóstwa z nas....
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Proszę jeśli znajdziecie jakieś linki ze światełkami to wysyłajcie mi je. Jeśli cena będzie niska to kupię dla wszystkich w sektorze.
10 zł to stanowczo za wiele.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

33ccd pisze:10 zł to stanowczo za wiele.
No tak, biorąc pod uwagę wszystkie pozostałe koszty to dorzucenie kolejnych 10 zł może nie znaleźć poparcia wśród członków fan-clubu. Wiadomo, że każdy koncert wiążę się z dość sporą kwotą na bilety, dojazd itp.
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Fanka MT pisze:Z drugiej strony jest 270 zakupionych, więc mamy powód do zadowolenia zważając na fakt, że do koncertu pozostały jeszcze 93 dni! :)
Szkoda tylko, że ta liczba nie przekłada się na chętnych do wzięcia udziału w szalikowej FanAction...... :/
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

JoannaIzabella pisze: Szkoda tylko, że ta liczba nie przekłada się na chętnych do wzięcia udziału w szalikowej FanAction...
Wyraznie widać jakich mamy ambitnych fanów.Członkostwo w fan clubie do czegoś zobowiązuje i nie rozumiem postawy niby fanów.Albo jesteśmy razem, albo nie!Przemyślcie to mili maruderzy i zacznijcie współdziałać.Czy nie zależy Wam,aby Thomas był zaskoczony pozytywnie i zadowolony,widząc wielką armię fanów?A może jesteście tylko przypadkowymi uczestnikami na koncercie? :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

JoannaIzabella pisze:Szkoda tylko, że ta liczba nie przekłada się na chętnych do wzięcia udziału w szalikowej FanAction......
Trzeba pamiętać że w tym sektorze nie tylko będą ludze z Fan Clubu, ale i z innych portali, lub osoby co przez przypadek trafiły na nasze bilety i skorzystały z okazji. Będą też tam i wasi znajomi czy rodzina. Mamy ich zmuszać do kupienia szalika? Może dać im info by przyszli ze swoimi szalikami?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze: Będą też tam i wasi znajomi czy rodzina. Mamy ich zmuszać do kupienia szalika?
Zaprosiłam na ten koncert moją córkę,która po raz pierwszy będzie na koncercie i szalik wraz z biletem jest prezentem dla niej!Poza tym cena szalika nie jest kosmiczna i przy pozostałych kosztach wręcz niewidoczna. :D
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

michal.czeslaw pisze:Wyraznie widać jakich mamy ambitnych fanów.Członkostwo w fan clubie do czegoś zobowiązuje i nie rozumiem postawy niby fanów.
Witam.

Koleżanko moim zdanie niewłaściwie oceniasz członków fanclubu Thomasa. Z zakupem biletów na sektor Fan jest dokładnie tak, jak pisał Patryk. Bilety na ten sektor kupili zarówno członkowie polskiego fanclubu jak i osoby spoza fanclubu, które z różnych źródeł dowiedziały się o możliwości zakupu biletów na wyżej wspomniany sektor. Nie wiem, jakie są proporcje sprzedaży tych biletów, ale przypuszczam, że członkowie polskiego fanclubu zakupili może z 30 do 40 procent biletów na ten sektor - reszta biletów została zakupiona przez ludzi niemających nic wspólnego z naszym fanclubem. Z tego też powodu wrzucanie wszystkich członków fanclubu "do jednego worka" i nazywanie ich "nie ambitnymi" członkami fanclubu jest sporą przesadą. Nie mamy żadnego wpływu na to, że ci "przypadkowi" ludzie nie wiedzą o akcji fan, lub, jeśli wiedzą to i tak niewiele ich ona interesuje. Wszyscy członkowie fanclubu dostali stosownego maila o zakupie białych szalików. Kto miał ochotę to nabył ten szalik. Ja kupiłem dwie sztuki, ale jeśli ktoś z jakichś powodów nie chce takowego szalika kupić to nic na to nie poradzimy.

Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

[quoteSierocki ma prowadzić koncert to na pewno wspomni o tym w muzycznym kąciku Teleexpressu miło by było gdyby nas pokazali i wspomnieli tez coś o tej akcji "szalikowców" .
Ale jak widać ludziom na tym nie zależy.][/quote]
Byłoby super, jakbysmy zostali dostrzeżeni i pokazani w ogólnopolskiej telewizji. Mam ciężki okres w swoim życiu i czekam z niecierpliwością na koncert i spotkanie z fanami. Traktuję to jako nagrodę za trudy życia. Wierzę, że będzie to fantastyczny dzień. Postaram się nie zawieść jako fan.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

fredka pisze:[quoteSierocki ma prowadzić koncert to na pewno wspomni o tym w muzycznym kąciku Teleexpressu miło by było gdyby nas pokazali i wspomnieli tez coś o tej akcji "szalikowców" .
Ale jak widać ludziom na tym nie zależy.]
Byłoby super, jakbysmy zostali dostrzeżeni i pokazani w ogólnopolskiej telewizji. Mam ciężki okres w swoim życiu i czekam z niecierpliwością na koncert i spotkanie z fanami. Traktuję to jako nagrodę za trudy życia. Wierzę, że będzie to fantastyczny dzień. Postaram się nie zawieść jako fan.[/quote]

Ja tez sie ciesze na ten dzien i ponowne sptkanie z Toba Ania/Aneta, Agua 777 i cala reszta. Moze bedzie wiecej czasu i utniemy sabie dlozsza rozmowe. Bedziesz tez na spotkaniu fanclubu? Fajnie by bylo siebie w twele expresie zobaczyc, moze by jakis znajomy z przeszlosci mnie rozpoznal i sie zemna z kontaktowal.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

33ccd pisze:Trzeba pamiętać że w tym sektorze nie tylko będą ludze z Fan Clubu, ale i z innych portali, lub osoby co przez przypadek trafiły na nasze bilety i skorzystały z okazji.
Tylko czy przez to nasz sektor przestaje być widoczny...? Chodzi mi o nasze animacje. Bo jeśli je robimy, a sektor jest taki przeplatany, to automatycznie dana akcja jest mniej widoczna. Fan to Fan. osoby w tym uprzywilejowanym sektorze POWINNY brać CZYNNY udział w animacjach, a nie tylko być.
Z drugiej strony rozumiem, że prawdopodobnie wówczas byłaby nas faktycznie garstka ludzi :/ No cóż, jak do tej pory wszystko wychodziło świetnie, więc jestem pewna, że i tym razem tak będzie :D
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Witajcie! Jak kilka miesiecy temu rzucilam pomysl szalikow na koncert walentynkowy to zainspirowal mnie pomysl jaki sie sprawdzil na koncercie U2 w sierpniu 2009.Bylam na tym koncercie i powiem wam ze wrazenie kiedy publicznosc utworzyla flage bialo-czerwona dla czlonkow zespolu zrobila na nich nokautujace wrazenie! Ludzie sie umowili w internecie ze ci co beda na plycie maja cos czerwonego(koszulke,kartke,apaszke) a ci co na trybunach maja biale koszulki lub tym podobne rzeczy...nikt nie ustalal,czy szaliki lub koszulki maja byc z jednego zrodla czy tez nie.Kazdy zabral to co mial i bylo to spontaniczne.Mysle,ze musimy byc bardziej spontaniczni bo wtedy wszystkie przedsiewziecia wychodza najlepiej! Ja mam na przyklad swoj bialy szal ktory idealnie sie nadaje, nie ma tu chyba o czym dyskutowac ani 'bic piany'...Bierzemy szaliczki i na koncercik pedzimy we wspanialym nastroju, a na pewno bedzie CUDOWNIE! To nie kosztuje przeciez! Jak 70tys.ludzi na U2 dalo rade to nam sie nie uda?? :-)
ODPOWIEDZ