Modern Talking - Comeback w 2010??
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking - Comeback w 2010??
No właśnie dobre słowo. Większość. Ja mam 15 lat i słucham MT, odkąd pamiętam. Thomasa także. A techno lub hip-hop to jeden wielki badziew.
- Gasolina91
Podpisuję sie pod tym..z tą różnica ze mam 17 latHusku pisze:No właśnie dobre słowo. Większość. Ja mam 15 lat i słucham MT, odkąd pamiętam. Thomasa także. A techno lub hip-hop to jeden wielki badziew.
Point Of No Return
-
Ninio
Moze znajdzie sie ktos kto wykorzysta utwory Modern Talking tak jak Madonna wykorzystala Gimmie gimmie Abby albo ostatnio Rihanna Dragostea din tei O zonu. Mysle ze byloby to dosc ciekawe
-
MOONCHILD
A nie się marzą klimaty w stylu Gasoline czy Lucky Guy!
Swoja drogą to skoro Dieter otacza opieką laski z Moving Heroes to może fajnie by było gdyby się zaopiekował też (a może i coś konkretnego z nich zrobił!) naszym rodzimym Collective... W zasadzie głos wokalisty jest bardzo fajny i mocno przypomina głos TA. Blondasa pogoniłbym bo za bardzo jest discopolowski ale ciemny typ.. czemu nie.... Nawet jako solowy wykonawca..
Wyobraźcie sobie "To nie było DejaVu" po angielsku... Prawie jak MT...
Ja w każdym razie twierdzę, że w niedługim czasie MT reaktywuje się i znów spłodzi 6 kolejnych albumów. Spokojnie! To tylko kwestia czasu. W szeroko pojętej muzyce już widać wyraźnie zwrot ku "soundowi" lat 70/80.
Pożyjemy ... zobaczymy....
Swoja drogą to skoro Dieter otacza opieką laski z Moving Heroes to może fajnie by było gdyby się zaopiekował też (a może i coś konkretnego z nich zrobił!) naszym rodzimym Collective... W zasadzie głos wokalisty jest bardzo fajny i mocno przypomina głos TA. Blondasa pogoniłbym bo za bardzo jest discopolowski ale ciemny typ.. czemu nie.... Nawet jako solowy wykonawca..
Wyobraźcie sobie "To nie było DejaVu" po angielsku... Prawie jak MT...
Ja w każdym razie twierdzę, że w niedługim czasie MT reaktywuje się i znów spłodzi 6 kolejnych albumów. Spokojnie! To tylko kwestia czasu. W szeroko pojętej muzyce już widać wyraźnie zwrot ku "soundowi" lat 70/80.
Pożyjemy ... zobaczymy....
- Gasolina91
No a jeśli ani Thomas ani Dieter nie będą chcieli śpiewać razem? A wyobrażcie sobie MT z kimś innym niz D i T? Ja nie, dla mnie MT to przedewszystkim Thomas i Dieter
Point Of No Return
-
Ninio
Byc moze Dieter wyprodukuje cos dla thomasa jako solowego wykonawcy,cos na styl MT. Niemusieli by wystepowac razem,Dieter ograniczylby sie do roli producenta a moglo by cos z tego wypalic.
- Peter
Nie koniecznie, bo Dieter pisał już dla Thomasa fajne kawałki i jakoś prawie nikogo one nie zainteresowały.
-
Ninio
Tylko to byly czasy "przed" Modern Talking z tego co wiem. Teraz jest troszke inaczej,mysle ze jezeli myslec o comeback'u to raczej wlasnie w takiej postaci. Dieter niechce wystepowac wogole a Thomas niechce wystepowac z Dieterem.
- Peter
To też prawda, nie pomyślałem o tym, że mogłoby to teraz być całkiem fajne wyjście z impasu, nie wiem czy rzeczywiście by to wypaliło, mam duze wątpliwości, ale dla nas byłoby to ssuper, choć to równie mało prawdopodobne jak comeback.
- Gasolina91
Czyli Thomas by po prostu śpiewał piosenki Dietera...
Point Of No Return
-
Ninio
Tak,to malo prawdopodobne ale moze przy braku sukcesow ktoremus z nich wpadnie do glowy. Gdyby do Thomasa dolaczyc jeszcze chlopkaow z SiB to bylby juz twor bardzo "modern-talkingowo" podobny
- Gasolina91
No i brakowało by tylko Dietera na scenie...
Point Of No Return
- Adi
Niekoniecznie. Jak ktoś tu napisał Dieter tylko robił "show" na scenie. Za to bez Thomasa nie wyobrażam sobie tego wogóle.Gasolina91 pisze:No i brakowało by tylko Dietera na scenie...
W sumie byłaby to jakaś opcja ale nie zapominajmy o najważniejszym. Czy obaj Panowie zapomnieli o dawnych urazach (głównie z powodu Dietera)? Choć w interesach nie ma miejsca na sentymenty to jednak dobre relacje są bardzo pożądane.Ninio pisze:Niemusieli by wystepowac razem,Dieter ograniczylby sie do roli producenta a moglo by cos z tego wypalic.
-
MOONCHILD
Ja powiem tak....
"Diamonds Never Made a Lady"... but a Man! W imię kasy można nawet zrobić comeback razem z Lechem Kaczyńskim....
Bez urazy. kocham MT ale nie oszukujmy się... akcja charytatywna to nie jest. Jeśli poczują "taką potrzebę" to się zejdą i walną jeszcze kilka albumów.
Just for money, drodzy państwo...
"Diamonds Never Made a Lady"... but a Man! W imię kasy można nawet zrobić comeback razem z Lechem Kaczyńskim....
Bez urazy. kocham MT ale nie oszukujmy się... akcja charytatywna to nie jest. Jeśli poczują "taką potrzebę" to się zejdą i walną jeszcze kilka albumów.
Just for money, drodzy państwo...
- Peter
Nie byłbym tego pewien, Thomas powiedział, że nie ma takich pieniędzy by co kolwiek razem z Bohlenem zrobić.
- Adi
Zgadza się. Doskonale pamiętam jak to mówił w jednym z wywiadów ale jak to pewne przysłowie mówi "Never say never".Peter pisze:Thomas powiedział, że nie ma takich pieniędzy by co kolwiek razem z Bohlenem zrobić.