30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
- Fanka MT
Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra
Heh, nie ma sprawy Husku
Zawsze do usług
Pozostały równe trzy tygodnie! 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Widzę Fanko MT, że nie tylko ja w ten sposób odliczam sobie dni skreślając codziennie jeden. Musisz przyznać, że dzięki temu czas szybciaj płynie i codzienie odczuwasz coraz większy klimat zbliżającego się koncertu.
- Beti3771
Tak coraz bliżej do koncertu,jak by się chciało żeby ten czas szybciej płynął.
- Fanka MT
Dokładnie takthomas1100 pisze:Widzę Fanko MT, że nie tylko ja w ten sposób odliczam sobie dni skreślając codziennie jeden. Musisz przyznać, że dzięki temu czas szybciaj płynie i codzienie odczuwasz coraz większy klimat zbliżającego się koncertu.
Dziękuję...
Dziękuję...
-
Kawa Księżycowa
A mnie już ogarnia smutek, że mnie tam nie będzie, że nic nie wyszło z moich planów.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- Beti3771
Wiem że każdy koncert jest niepowtarzalny,ja już nie mogę się doczekać jestem ciekawa jak to będzie na tym koncercie.
Jeszcze tylko 20 dni
Jeszcze tylko 20 dni
- michal.czeslaw
Życzę wszystkim fanom wspaniałych i niezapomnianych przeżyć na koncercie.Radzę jednak nie nastawiać się za bardzo na spotkanie z Thomasem,bo i tak wejdą równi i równiejsi.Pozdrawiam-miłej zabawy andrzejkowej!
- Ann
- Członek TAFC Polska
Ja niestety nie mogę jechać na koncert(ale bardzo bym chciała)

MY DREAMS COME TRUE 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie.michal.czeslaw pisze:Życzę wszystkim fanom wspaniałych i niezapomnianych przeżyć na koncercie.Radzę jednak nie nastawiać się za bardzo na spotkanie z Thomasem,bo i tak wejdą równi i równiejsi.Pozdrawiam-miłej zabawy andrzejkowej!
OK. Wyjaśnijmy sobie to raz na zawsze!!!
Przed przystąpieniem do Fan Clubu każdy włącznie z Tobą otrzymał następującą informacje:
..."UWAGA!!!
PRZYNALEŻNOŚĆ DO FAN CLUB POLSKA NIE GWARANTUJE OSOBISTYCH SPOTKAŃ Z THOMASEM
PODCZAS KONCERTÓW!!! CZASAMI NAM SIĘ TO UDAJE.NA TAKIE SPOTKANIA
ZAPRASZANE SĄ OSOBY Z THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA, KTÓRE TO BIORĄ CZYNNY UDZIAł W ŻYCIU FAN CLUBU I
FORUM http://www.ModernTalking.pl"...
Przed koncertami członkowie Fan Clubu otrzymali maila i Ty też o treści:
..." W przypadku sporego zainteresowania a napewno tak będzie jeśli uzyskamy
informację o ograniczeniu ilościowym osób na tym spotkaniu, pierwszeństwo będą miały
te osoby co MERYTORYCZNIE udzielają sie na Forum i są aktywne w Fan Clubie. Osoby
nie udzielające się będą brane pod uwagę w drugiej kolejności"...
Na spotkanie nie weszli wszyscy, nie weszły osoby co mają bardzo wiele postów. Byli i tacy jak Atlantyda co powiedziała że nie chce wejść by inni mogli, bo była ostatnio. Każdy z tych co nie weszli to zrozumiał i nie robi z tego pretensji. W niedzielę za to nie było chętnych na spotkanie a wyprosiliśmy je ponownie dla tych co nie weszli w sobotę. Skorzystała z tego tylko FREDKA.
Musicie wiedzieć że na takie spotkania przychodzą też inne osoby jak: organizatorzy koncertu i ich znajomi, potencialni następni organizatorzy kolejnych koncertów ze swoimi znajomymi, obsługa obiektu, osoby od menagera, prasa i TV, były też osoby które poprostu miały to coś i same uprosiły menagera w ostatniej chwili o zabranie na spotkanie.... i na końcu MY.
Ja dostałem info że mogę zabrać 10 os. razem z zarządem Fan Clubu. Zabrałem ponad 20.
Thomas spotkał się z ponad 50-cioma osobami, podpisał sporo płyt i plakatów, dał dwa wywiady i pozował do zdjęć, a potem śpiewal na scenie. Naprawdę nie musiał mieć na to ochoty. Mógł zostać w swojej garderobie i przygotowywać się do koncertu. Kolejna kwestia że w Kielcach mieliśmy wielkie sektory i Was pomiędzy swymi znajomymi. Niektórzy pochowali identyfikatory pod kurtki i nie byli dla mnie widoczni. Zdajecie sobie sprawę że nie mogę ogłosić przez mikrofon że Thomas czeka na fanów. Ja nie jestem wstanie wszystkich zapamiętać.
Doskonale wiedziałaś o takich kryteriach a jako jedyna miałaś pretensję. Sama na to zgodziłaś się przystępując do Fan Clubu i akceptując regulamin. Chciałbym też przypomnieć Ci, że Twoje posty na dzień koncertów to całe DWA posty JEDNOZDANIOWE. Dziś masz ich PIĘĆ i też są JEDNOZDANIOWE i dalej nie merytoryczne. Każdy to może sprawdzić.
Ideą Fan Clubu jest i będzie zrzeszać osoby co coś wnoszą do niego a nie myślą że za uczestnictwo i składkę roczną 20zł z VAT mają zagwarantowane spotkania z Thomasem. To ma być nagroda za wkład, aktywność, propagowanie muzyki TA, pomoc, za opisywane swoje emocje i przeżycia z koncertów, a nie MOJĄ gwarancją i obietnicą dla każdego. Niektórzy myślą że im się to należy. Osoby które myślą w podobny sposób jak TY niech nie wysyłają zgłoszeń do Fan Clubu. Po roku wszyscy i tak będą weryfikowani ponownie i od tego będzie uzależnione przedłużenie członkostwa w TAFCPL. Wszyscy dostali kredyt zaufania. Jeśli ktoś ma odmienne zdanie zawsze może wybrać się do Koblencji i tam samemu usiłować spotykać się ze swoim "IDOLEM" Nikogo nie zmuszamy do bycia w TAFCPL.
Mam nadzieję że Tobie i pozostałym zainteresowanym wyjaśniłem wszystko.
Temat związany z tą sprawą uważam za zamknięty.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- michal.czeslaw
Komentarz jasny i wyczerpujący.Przyjęłam do wiadomości.Skomentuję staropolskim przysłowiem"puknij w stół,a nożyce się odezwą".Do Koblenz oczywiście się wybieram
(jak zdrowie dopisze).Temat uważam za zamknięty.Pozdrawiam fanów!
(jak zdrowie dopisze).Temat uważam za zamknięty.Pozdrawiam fanów!
- ZEUS
Ja, mam zamiar się dobrze bawić i na nic więcej nie liczę... nawet nie chcę .Sam koncert mi wystarczy ,do następnego razu oczywiście.
Jeżeli ode mnie by zależało wejście do Thomasa na zdjęcie ,nie wyraził bym na to zgody .Cieszcie się że TA zaczął odwiedzać Polskę ,nie powinniśmy sięgać po całą rękę kiedy Thomas daje nam palec...
Pozdrawiam
- Joanna91
Wszyscy mamy zamiar dobrze się bawić i to powinno być dla nas głównym celem wyjazdu na koncert, ale jeżeli jest możliwość spotkania i sam Thomas wyraża na to zgodę, to dlaczego nie skorzystać? Ale oczywiście nie za wszelką cenę.ZEUS pisze:Ja, mam zamiar się dobrze bawić i na nic więcej nie liczę (...) Jeżeli ode mnie by zależało wejście do Thomasa na zdjęcie ,nie wyraził bym na to zgody .Cieszcie się że TA zaczął odwiedzać Polskę ,nie powinniśmy sięgać po całą rękę kiedy Thomas daje nam palec...
Fajnie, że 33ccd wyjaśnił wszystko i rzeczywiście nie ma potrzeby dłużej ciągnąć tego tematu.
A więc do zobaczenia w Zielonej Górze, zostało 18 dni
Ostatnio zmieniony pt lis 12, 2010 13:44 przez Joanna91, łącznie zmieniany 2 razy.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Beti3771
Ja też mam zamiar się dobrze bawić i na nic więcej nie liczę dla mnie jest największą frajdą samo to że mogę być na koncercie.
Masz racje ZEUS nie można sięgać całej ręki jak się dostaje palec.
Masz racje ZEUS nie można sięgać całej ręki jak się dostaje palec.
- Fanka MT
Dokładnie
Mam takie samo podejście
Zamierzam na tych dwóch koncertach (zarówno Boney M jak i Thomasa) wybawić się za wszystkie czasy!
Krótko mówiąc - damy czadu!

Dziękuję...
Dziękuję...
- Joanna91
Oj tak, damy czadu i wybawimy się za wszystkie czasy
Na takich koncertach, jakie czekają nas w Zielonej Górze, po prostu nie może być inaczej
Będzie się działo! 
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- karuus
Zgadza sie, przede wszystkim chodzi o to, żeby się dobrze bawić
A jeśli jest możliwość spotkania z TA to uważam, że nikt nie powiniem mieć pretensji, jeśli nie zostanie, że tak to ujmę, wytypowany. NIe można tylko oczekiwać, trzeba też coś z siebie dawać. Poza tym uważam, że idea tego fanclubi jest inna, w głównej mierze ma zrzeszać fanów.
Moi drodzy, za 18 dni szalejemy na koncercie
Pozdrawiam
Moi drodzy, za 18 dni szalejemy na koncercie
Pozdrawiam
You can win if you want.!