33ccd pisze:Witajcie.
Na stronie www TAFCPL jest dostępna pierwsza część galerii z IFD 2011 w Koblenz.
Zdążyłam już przejrzeć .
Fotki 1 klasa .Szkoda tylko,że na tej jednej zabrakło mnie,albo chociaż mojego podpisu .Fajnie,że daliście Thomasowi od Fan Clubu Wasze zdjęcie pamiątkowe.Nie wszyscy na nim są (no bo niby jak by to zrobić),ale widziałam,że sporo podpisów się znalazło na fotografii .
Widziałam też rezerwację miejsc Naszego FanClubu-Super -czy to wyróżnienie czy każdy posiadacz biletu ma jakąś rezerwację na sali koncertowej w konkretnym miejscu?
Na tej fotografii byli wszyscy mówiący po polsku których udało mi się zlokalizować. Co do rezerwacji to było to zaproszenie dla reprezentantów TAFCPL. Dostaliśmy takie zaproszenie z akredytacja fotoreporterską.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
Fotki z Koblenz są wspaniałe.Dzięki za możliwość przypomnienia tych wspaniałych chwil z Thomasem.Z niecierpliwością czekam na następne fotki.Pozdrawiam forumowiczów.
Witajcie.
Kolejna część zdjec z IFD Party z Koblencji do oglądniecia na naszej stronie. Miłego oglądania.
Pozdrowienia z Ibizy z Talamanki z domu ......
pozdrawiam
33ccd
Wielkie dzięki za udostępnienie galerii i pozdrowionka, Patryk
Takiemu to dobrze Udanej zabawy
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Chciałem poinformowac wszystkich i oficialnie przywitać AGATĘ w szeregach moderatorów strony FAN CLUBU.
Agata będzie pomagać w aktualizowaniu nowych bierzących informacji na stronie Fan Clubu, oraz na forum MT.pl Agato witamy Cię serdecznie!!!.
pozdrawiam
33ccd
Brawo! AGATO - gratuluję!!! To fantastyczne móc tak blisko współpracować, chociaż na pewno wymaga to dużej pracy i ogromnego zaangażowania. Raz jeszcze gratuluję!!!
No właśnie.
Powodzenia i wytrwałości a także cierpliwości i wyrozumiałości
Praca przy takiej stronce na pewno nie jest łatwa i sporo czasu zajmuje,zwłaszcza przed lub po koncertach.
Wierzę,że sobie poradzisz.Patryk daje radę to i Ty dasz .
Chciałem poinformowac wszystkich i oficialnie przywitać AGATĘ w szeregach moderatorów strony FAN CLUBU.
Agata będzie pomagać w aktualizowaniu nowych bierzących informacji na stronie Fan Clubu, oraz na forum MT.pl Agato witamy Cię serdecznie!!!.
Bardzo się cieszę, że Agata dołącza do naszego grona Kto jak kto, ale ona zawsze jest o wszystkim świetnie poinformowana, jeżeli chodzi o Thomasa
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Mam gdzieś czy mnie po tym poście zbanujecie czy nie. Nie zamierzam nikogo obrażać ale po prostu powiem co sądzę o tej całej „śmietance” tego fan clubu Thomasa. To co robicie jest zwykłym świństwem w wobec innych fanów Thomasa. I to nie jest tylko moje zdanie ale wielu innych osób które się kiedyś starały o członkostwo. To nie my fani jesteśmy dla Thomasa tylko Thomas jest dla nas fanów. Bez nas Thomas byłby nikim. Nie powinno być tak ze człowiek musi starać się jak jakiś osioł robić z siebie murzyna , żeby dostać łaskawą zgodę na spotkanie ze swoi idolem. I nie pisze tego dla tego ze mimo moich starać mi się nie udało dostać do fan clubu, ale po prostu chce napisac co sądzę o tej całej machlojce. Przecież nawet idiota by zauważył że w fan clubie jest „Elita” która nawet nie robiąc kompletnie nic, ma zagwarantowane spotkania z Thomasem. To jest bezczelne oszukiwanie innych fanów oraz osób którzy się starają o spotanie z tym artystą. Czemu w innych fan clubach innych artystów , jest tak że człowiek może wejść sobie na spotkanie nawet po zwykłym koncercie i wziąć autograf i zrobić sobie zdjęcie ? Natomiast w fan clubie Thomasa Andersa jest zupełnie inaczej, człowiek musi ZAPRACOWAC na spotkanie z artystą, musi na to ZASŁUŻYC . Przecież to jest zwykła machlojka i chamstwo, na prawie każdym spotkaniu z Thomasem są Ci sami ludzi, te same twarze. Nie sądze aby o spotkanie z takim artystą starały się tylko 10-15 osób. Z czego zostanie przyjęta ŁASKAWIE jedna osoba bo musiała za przeproszeniem wejść w d.. szefostwu fan clubu. To w jaki sposób traktuje się fanów jest zwykłym chamstwem żeby nie powiedzieć „skurw..syństwem” . Owszem ja również starałem się o spotkanie z Thomasem ale jak się dowiedziałem ze ja musze na takie spotkanie ZAŁUŻYC i robic z siebie murzyna to ja w takie coś się nie zamierzam bawic. To jest po prostu skandal jak się traktuje ludzi. Ja jako szanujący się człowiek ŁACHY nie potrzebuje. Mam nadzieje że moderator forum nie będzie wprowadzał cenzury i nie usunie tego posta i będzie miał odwagę odpisać na to co napisałem.
Ostatnio zmieniony ndz lis 06, 2011 17:25 przez Mr.King of Love, łącznie zmieniany 2 razy.
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..