Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
warcnet

Re: Majowe koncerty Thomasa - Nędza, Września

Post autor: warcnet »

atlantyda ;o) pisze:Mam nadzieję,że nie będą zabierali aparatów i kart pamięci z tel.
W Nędzy jest zakaz filmowania, nie wiem jak we Wrześni...
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

A jeśli ktoś by nagrywał to co? Ochrona będzie latać za wszystkimi ludźmi z aparatami? Na wielu koncertach już byłam w życiu i zdażało się, że przy scenie była tabliczka z napisem "zakaz filmowania/robienia zdjęć" ale jakoś ludzie się tym nie przejmowali i i tak nagrywali a ochrona w ogóle nie zwracała na to uwagi, więc tak sie zastanawiam czy to w ogóle ma jakiś sens?
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
scarface

Post autor: scarface »

Mialem okazje być niedawno we wrześni na koncercie biletowym i niestety przy wejsciu ustawione sa barierki i stoją mało przyjaznie nastawieni faceci w czarnych tszirtach którzy albo każą zostawić aparat poza terenem koncertu albo nie wpuszczają ...mam nadzieje ze teraz tak nie bedzie...
Choć zabiore Cię do siebie będzie jak w niebie ja obiecuje Tobie to......
Awatar użytkownika
Joanna91

Czyli co, przeszukają mi torebkę i kieszenie, żeby sprawdzić, czy nie mam aparatu? A co, jeśli ktoś ma telefon z dobrym aparatem? Też trzeba zostawić i tym samym nie mieć kontaktu z nikim? No i niby gdzie zostawić ten aparat poza terenem koncertu? Dziwne to...
scarface

To gdzie zostawisz aparat to nie ich sprawa, w samochodzie,w domu albo dasz komus do potrzymania z zewnatrz na czas koncertu co ich to...komórek nie zabieraja ale z torebka to cie nawet nie wpuszcza gwarantuje...wlasciwie to nikt torebki nie brał na koncert poza garstką osób oczywiscie nikt cie nie bedzie obszukiwał ale o wejściu z nią zapomnij...mam nadzieje ze na koncert Thomasa takich niespodzianek nie będzie...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Beznadziejnie.Jak ogląda się koncerty zagraniczne,ludzie robią zdjęcia a nawet filmują,a u nas same zakazy.Na tych biletach z Nędzy nie pisze,że jest Zakaz Filmowania i robienia Zdjęć.Ja zamierzam wejść z komórką.Zaryzykuję :P
Awatar użytkownika
Joanna91

To skoro ma tak być, to mogliby o tym poinformować, bo niby skąd ludzie mają wiedzieć czego mogą się spodziewać, a jak ktoś nie ma gdzie zostawić aparatu czy torebki, to wtedy na miejscu ma się martwić o to?? To "trochę" nie fair wobec fanów, którzy przejeżdzają kawał drogi, a na miejscu czeka ich taka "niespodzianka ":/ Z resztą ja też zamierzam wejść z komórką czy im się to podoba czy nie i nikt mnie nie powstrzyma :D
Poza tym to są tylko nasze przypuszczenia, może wcale nie będzie tak źle ;)
organizer

Post autor: organizer »

kiedyś na koncercie w Nedzy Jan Borysewicz zeskoczył ze sceny zabrał chłopakowi kamere i ją wyrzucił, ale przeciez Thomas Anders to nie Borysewicz, oficjalnie w Nedzy jest zakaz filmowania podczas koncertu jest to na plakatach , ale uwierzcie mi nikt nie bedzie zabierał telefonów i aparatów , ochrona jest uczulona na filmowanie czyli głównie kamery.
Awatar użytkownika
Joanna91

No ja to bym się nawet ucieszyła, gdyby Thomas podszedł do mnie i zabrał mi aparat :P o ile oczywiście później by mi go oddał :P

Uspokoiłeś mnie wiadomością, że nikt nie będzie mi kazał zostawić torebki przed ogrodzeniem... co za ulga ;)
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

organizer pisze:kiedyś na koncercie w Nedzy Jan Borysewicz zeskoczył ze sceny zabrał chłopakowi kamere i ją wyrzucił, ale przeciez Thomas Anders to nie Borysewicz, oficjalnie w Nedzy jest zakaz filmowania podczas koncertu jest to na plakatach , ale uwierzcie mi nikt nie bedzie zabierał telefonów i aparatów , ochrona jest uczulona na filmowanie czyli głównie kamery.
No mam nadzieję,że tak jak mówisz nie będzie żadnych problemów...
No słyszałam,że z tym filmowaniem podczas koncertów to jest różnie :?.
Ja oczywiście również ze sobą biorę aparat,zresztą nie wyobrażam sobie żebym nie miała zdjęć z tego koncertu 8) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Informacja dla osób, które czekają na nowe piosenki na koncertach Thomasa. Dzisiejszy występ w Taszkiencie rozpoczął się utworem "Why Do You Cry".
scarface

Osoby które przyjezdzaja z daleka same lepiej niech nie biorą aparatów - tak na wszelki wypadek bo lepiej być wogle na koncercie swojego idola niż pozniej załować ze się nie weszło bo sie nie mialo gdzie zostawić sprzętu...
Komórki bez problemu można brać...z nimi mozna wejsc bez prbolemu pamietam.
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

O której godzinie ma sie rozpocząć koncert Thomasa w Nędzy?
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

art_system pisze:O której godzinie ma sie rozpocząć koncert Thomasa w Nędzy?
Wszędzie głównie napisane jest,że o 20.30 ma Thomas występować.
Gdzieś było też napisane,że koncert Thomasa ma być o 20.00...
Ja i tak będe dużo wcześniej 8) .
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Na bilecie pisze,że koncert Thomasa o 20:30 więc nie myślę,aby zmienili godzinę na wcześniejszą skoro ludzie wiedzą,żeby na taka godz.przyjechać.
warcnet

Post autor: warcnet »

scarface pisze:Osoby które przyjezdzaja z daleka same lepiej niech nie biorą aparatów - tak na wszelki wypadek bo lepiej być wogle na koncercie swojego idola niż pozniej załować ze się nie weszło bo sie nie mialo gdzie zostawić sprzętu...
Komórki bez problemu można brać...z nimi mozna wejsc bez prbolemu pamietam.

Ja tam właśnie zabieram kamerę i aparat, ale ja w celach zawodowych :) oczywiście. A że Thomas Anders to przy okazji mój ulubiony wykonawca, to już moja sprawa :)
ODPOWIEDZ