Fanclub Party 2009
- rut
Re: Thomas Anders zaprasza na Fanclub Party
Do MJay ; Na Fan Club Party nie pojechałam z przyczyn ode mnie niezależnych ,ale pragnę obejrzeć płytę DVD . piszesz że ci się ściągnęło proszę podaj namiary jeżeli jest to możliwe . Na Bit Torrent nie znalazłam jeżeli nie tam to gdzie.
Pozdrawiam rut
- Agata
DVD możesz zamówić wysyłając maila na: service@thomas-anders.com, podając swój pełen adres, a w temacie wpisać: "Order - TA Live-DVD".
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Zgadzam się z tobą M JAY. Bardzo zawiodla mnie ta płyta tym bardziej ze tam byłem. Ta firma to chyba na codzień wesela robi tylko i do tego zatrzymała sie z montarzem jakies 10 lat temu.Wiocha totalna. Nikt teraz tak nie montuje filmów. Przejścia beznadziejne. Ciemno jak cholera. Balans bieli fatalny a szefo miał lampkę na kamerze efekt: Thomas czerwony jak cegła, a ślamazarny gośc na scenie z kamerą/ podobno szef tej firmy / nie za bardzo wiedział co tam robić i krecił sie bez celu-spacerował!!!. Ręka mu chodzi jak przy parkinsonie. Gdzie SteadyCam? Na swojej stronie www chwalą sie wielkimi realizacjami a tu taka lipa. Tak idealnie przydał by się tam Kran /dla tych co niewiedzą to latająca kamera na wysięgniku nad widownią/ Jak pisałem wcześniej dzwięk fatalny. Nagrywany chyba na setkę. Jak włączylem na Plazmie to myslalem ze wywali głosniki. Włączyłem kino i kaplica!!!.Sztucznie dodany bas i wysokie lecz te ostatnie nie czysto.Dzwieku z sali jak na lekarstwo. Myslałem ze u mnie cos nie tak i zawiozłem do firmy do studia by puścić na profesjonalnym sprzęcie-ZAŁAMKA.Wycieli 5 piosenek, nic nie ma z Party przed koncertem. Wyciete zakonczenie. Powtarzajace sie ujęcia publicznosci w zwolnoinym tempie. Myśle ze Thomas jets wściekły na to co się stało a dotego z The Ultimate Fan Video zmienili nazwę na LIVE IN CONCERT. A tu lipa!!! Widać ze była to produkcja niskobudżetowa.
Drodzy Fani wybaczcie ale nie wytrzymałem przy kolejnym oglądaniu tego DVD. Wole Sopot lub Wrocław. I jeszcze jedno: oczywiscie pomineli Nas wpisując fanów z wielu krajów/czerwony tekst / a o POLSCE to GIPS!!!
Jestem bardzo zawiedziony, naprawde bardzo tym bardziej ze nie predko cos nowego na dvd nagrają. Gdyby nie to ze tam bylem i ze to Niemcy to oddal bym to im. Ta płtya nie jest warta 40 Euro po kursie jaki był w zimie.
Jesli ktos ma ochote i przetłumaczy to to wyslijcie to do tej firmy http://feuerstake.de/en/index.php
Pozdrawiam
Drodzy Fani wybaczcie ale nie wytrzymałem przy kolejnym oglądaniu tego DVD. Wole Sopot lub Wrocław. I jeszcze jedno: oczywiscie pomineli Nas wpisując fanów z wielu krajów/czerwony tekst / a o POLSCE to GIPS!!!
Jestem bardzo zawiedziony, naprawde bardzo tym bardziej ze nie predko cos nowego na dvd nagrają. Gdyby nie to ze tam bylem i ze to Niemcy to oddal bym to im. Ta płtya nie jest warta 40 Euro po kursie jaki był w zimie.
Jesli ktos ma ochote i przetłumaczy to to wyslijcie to do tej firmy http://feuerstake.de/en/index.php
Pozdrawiam
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
-
kubas988
- Użytkownik nieaktywny
Po tym co napisał 33ccd to chyba ta płyta nie jest warta nawet 2 euro 
- rut
Chętnie bym to obejrzała mimo wszystko , ale zamawiać nie ma sensu przy tak niskiej jakości zbyt wiele osób narzeka.
Pozdrawiam rut
-
Lynn
Zlituj się kobito!rut pisze:Chętnie bym to obejrzała mimo wszystko , ale zamawiać nie ma sensu przy tak niskiej jakości zbyt wiele osób narzeka.
Czy ty serca nie masz?
Przecież utrzymanie dwóch co najmniej domów kosztuje!
Zamawiać płytkę kochani zamawiać!!!
-
szyszka
Aż przykro jest patrzeć jak niektórzy ujadają na DVD i Thomasa.
Dla mnie jest to wspaniała pamiątka z imprezy i nie rozbieram tego na czynniki pierwsze, tylko podchodzę emocjonalnie. Oczywiście też mi szkoda, że nie ma 5 utworów i tyle.
Dla mnie jest to warte zamówienia i mi się bardzo podoba, mimo że niektóre rzeczy inaczej bym zrobiła. Po co bić pianę. Każdy ma swoje zdanie.
Dla mnie jest to wspaniała pamiątka z imprezy i nie rozbieram tego na czynniki pierwsze, tylko podchodzę emocjonalnie. Oczywiście też mi szkoda, że nie ma 5 utworów i tyle.
Dla mnie jest to warte zamówienia i mi się bardzo podoba, mimo że niektóre rzeczy inaczej bym zrobiła. Po co bić pianę. Każdy ma swoje zdanie.
- Atlantis
A ujadają bez powodu oczywiście... pewnie, najlepiej nic nie mówić, bo wszystko jest świetne i cudowne, a jak nie jest to i tak jest, no bo jak nas nie zachwyca, skoro nas zachwyca. Taka postawa, i nie chodzi tu tylko o muzykę, ale ogólnie o zwykłą codzienność to najprostsza droga do oportunizmu. Jeżeli idol nagrywa świetne utwory, to należy mówić, że nagrywa świetne utwory, jeżeli robi chałę, to należy to uczciwie przyznać, chociaż przed sobą.
Jakość tego DVD pominę milczeniem, cieszy, że głos Thomasa, pomimo upływu lat, nadal jest całkiem niezły, choć dobrze by było, aby ktoś powiedział mu, że show koncertowe nie polega na opowiadaniu anegdot i kilkakrotnej zmianie garnituru.
Jakość tego DVD pominę milczeniem, cieszy, że głos Thomasa, pomimo upływu lat, nadal jest całkiem niezły, choć dobrze by było, aby ktoś powiedział mu, że show koncertowe nie polega na opowiadaniu anegdot i kilkakrotnej zmianie garnituru.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- rut
- Dr Mabuse
Czy jest jakaś szansa na zakup tej płyty przez osoby, które na party nie były?

- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam!
Jeśli się nic nie zmieniło to na oficjalnej stronie Thomasa nadal można złożyć zamówienie na DVD z jubileuszowego Fanclubparty.
Oto ta strona:
http://de.thomas-anders.com/
Pozdrawiam!
Edmund
Jeśli się nic nie zmieniło to na oficjalnej stronie Thomasa nadal można złożyć zamówienie na DVD z jubileuszowego Fanclubparty.
Oto ta strona:
http://de.thomas-anders.com/
Pozdrawiam!
Edmund
You Can Win, If You Want.
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam!
Mnie również zasmucił i rozczarował ten tekst:
"Über 1100 Fans aus Deutschland, Frankreich, Spanien, Ukraine, Russland, Dänemark, Finnland, Ungarn, Norwegen, Israel, Brasilien (!) und den USA besuchten mein Konzert".
Z niewiadomych przyczyn nie zostaliśmy wymienieni a jak sądzę było nas na tym Fanclubparty więcej niż np. Finów, Izraelczyków czy Brazylijczyków. Albo było to zamierzone działanie osób nam niechętnych albo ten kto pisał te zdanie (raczej nie Thomas) to zwykły ignorant. No cóż buraków na świecie nie brakuje.
Pozdrawiam!
Edmund
Mnie również zasmucił i rozczarował ten tekst:
"Über 1100 Fans aus Deutschland, Frankreich, Spanien, Ukraine, Russland, Dänemark, Finnland, Ungarn, Norwegen, Israel, Brasilien (!) und den USA besuchten mein Konzert".
Z niewiadomych przyczyn nie zostaliśmy wymienieni a jak sądzę było nas na tym Fanclubparty więcej niż np. Finów, Izraelczyków czy Brazylijczyków. Albo było to zamierzone działanie osób nam niechętnych albo ten kto pisał te zdanie (raczej nie Thomas) to zwykły ignorant. No cóż buraków na świecie nie brakuje.
Pozdrawiam!
Edmund
- Evaalex
To ze niektory Fani maja specialne miejsca na spotkanie tez mi sie nie podoba. Ja wiem ze wielu z tych ktozy siedzieli w pierwszym zedziebylo fanami dla ktorych byly specialnie miejsca zajete. To uwazam za niesprawiedliwe. Oni maja tak samo prawo stac od 8.00 rana przed Hala jak ja i paru innych. Jak bylam 3 lata temu na spodkaniu i odwczesnych godzin rannych stalam pod wejsciem to tez w pierwszym zedzie siedzialam.Ja prawie na wszystkich spotkaniach, na ktorych bylam w pierwszym zedzie siedzialam, bo wczesnie pod wejsciem bylam.Moje pierwsze bylo w roku 1991. Do tego czasu 2 spotkania z powoduw rodzinnych i horoby opuscilam. Takich spezialnie uprawnionych Fanow przed 4 laty jeszcze nie bylo. Ja tych ludzi z pierwszego zedu znam. Paru z nich ktozy od pierwszego spotkania na prawie karzdym byli i na wielu wystepach discotekowych ,zasluguje moim zdaniem na to miejsce. Ci ktozy dopiero od roku 2000 ktoregos w Fanclubie sa nie zaslugoja na to. Ja sama bylam na wielu roznych wystepach. Czasami wydalam kieszonkowe 4 miesiecy, zeby daleko na koncert pojechac. Jak moze polowa opierwszego zedu jest zajeta to mnie nie boli. Reszta miejsc jest dla tych ktozy od 6.00 aalbo 9.00 rano pod wejsciem stoja. EvaGasolina91 pisze:Pisałam z Moną Lisą o FCP - też była i pisała że tegoroczny zjazd jakoś jej sie nie podobał...
Pisałą ze Claudia z elitą była na górze a fani byli na dole czy coś takiego....
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Re: Fanclub Party 2009
Witam serdecznie.
Dzis mija dokladnie dwa lata od dnia, w ktorym niektorzy z nas mieli przyjemnosc bawic sie na jublieuszowym 20-stym Fanclubparty w Koblencji. Po tej imprezie zostaly mi fajne wspomnienia, troche zdjec, dwa unikatowe single Thomasa na CD oraz oczywiscie pierwszy w historii oficjalny zapis koncertu Thomasa na DVD. Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys jakis koncert Thomasa ponownie zostanie uwieczniony na cyfrowym nosniku. Kto wie moze juz za 3 lata podczas kolejnego jubileuszowego 25-tego Fanclubparty…
Pozdrawiam!
Dzis mija dokladnie dwa lata od dnia, w ktorym niektorzy z nas mieli przyjemnosc bawic sie na jublieuszowym 20-stym Fanclubparty w Koblencji. Po tej imprezie zostaly mi fajne wspomnienia, troche zdjec, dwa unikatowe single Thomasa na CD oraz oczywiscie pierwszy w historii oficjalny zapis koncertu Thomasa na DVD. Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys jakis koncert Thomasa ponownie zostanie uwieczniony na cyfrowym nosniku. Kto wie moze juz za 3 lata podczas kolejnego jubileuszowego 25-tego Fanclubparty…
Pozdrawiam!
- Agata
Re: Fanclub Party 2009
Tak, to były niezapomniane Walentynki, a długo wyczekiwane DVD jest ich wspaniałą pamiątką. Chciałabym, by jeszcze kiedyś party mogło odbyć się w Rhein-Mosel-Halle, bo ta lokalizacja bardziej mi odpowiada, niż KuFa. Może rzeczywiście za 3 lata znów się tam spotkamy.