Historia Dietera Bohlena - wrażenia

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Daniel

Re: Historia Dietera Bohlena - wrażenia

Post autor: Daniel »

Zawiedziony jestem częscią 28.
Tylko nieco ponad 4 minuty materialu, a w dodatku w 3/4 poswieconego zespolowi Touche.
O CCCatch i jej albumie wlasciwie tylko wspomniano, a Caro byla na wizji kilka sekund.
To najgorsza czesci H.D.B. Licze ze 29 bedzie dluzsza i duzo ciekawsza :)
Ostatnio zmieniony wt lis 04, 2008 16:53 przez Daniel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Wiedziałem, że ktoś w końcu podzieli moje odczucia ;) Ale to cena 10-minutowej części o Back For Good, bo CC była początkowo planowana właśnie tam :D
Jak piszesz tak cię widzą.
fankaMT

Post autor: fankaMT »

Daniel pisze:Zawiedziony jestem częscią 28.
Tylko nieco ponad 4 minuty materialu, a w dodatku w 3/4 poswieconego zespolowi Touche.
O CCCatch i jej albumie wlasciwie tylko wspomniano, a Caro byla na wizji kilka sekund.
To najgorsza czesci H.D.B. Licze ze 29 bedzie dluzsza i duzo ciekawsza :)
Zgadzam się. Ale ogólnie chciałam podziękować ArCrack-owi za wspaniałą historię DB :D . Z zapartym tchem czytałam wszystkie fragmenty. Dowiedziałam się wielu ciekawostek o Diterze i nie tylko o nim. Gratuluję i z niecierpliwością czekam na następne. Pozdrawiam wszystkich fanów MT DB i TA :)
talk talk

Post autor: talk talk »

Arek gratulacje, wykonujesz fantasyczną robotę. Mi się udało dowiedzieć z historii opowiadanych przez Ciebie dużo rzeczy o których nie miałem pojęcia. Najbardziej jednak interesuje mnie ile jeszcze Dieter ma schowanych w szufladach piosenek które nie widziały światła dziennego z repertuaru MT,BS i CC. Pewnie nigdy się tego nie dowiemy, biorąc pod uwagę że Dieter nie ma chęci nic "odgrzewać".
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Rany - właśnie przez czysty przypadek obejrzałem pierwszą, a dopiero potem 28. część "Historii...".
To było niczym skok cywilizacyjny w Arabii Saudyjskiej - coś z niczego :lol:
Arku, nie spiesz się z tym tak bardzo, bo ci historii zabraknie na następne odcinki ;)
Ale jednak muszę się uczepić - za krótko o Caro. I o wiele za dużo (jak na moje *kaszel* standardy *kaszel*) Touche.
Co nie zmienia faktu, że odwalasz kawał dobrej roboty z całym tym cyrkiem :wink:

Z niecierpliwością czekam na 29. a nawet na jubileuszową, bo trzydziestą już część :D
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Mi się bardzo podobała część 28, głównie ze względu na moją ulubioną C.C. Catch.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

RTL nieco popsuł nam zabawę doprowadzając do zamknięcia konta, na którym była Historia :/
Szczęściem w tym nieszczęściu jest fakt, że nie spodobały im się teledyski DSDS a nie odcinki Historii, w związku z czym załaduję je na nowe konto. To jednak potrwa i opóźni oczywiście premierę części 29.
Ładowane odcinki będą dokładnie tymi samymi które były na YT dotychczas.

http://www.youtube.com/TheDieterBohlenStory
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

No to nie zazdroszczę. Znam ten ból - mi już dwa konta zablokowali, bo dopatrzyli się "zapożyczeń". Mam tylko nadzieję, że nowe konto nie podzieli losu poprzednika. Szkoda, aby tyle roboty poszło do "kosza" (choć zapobiegliwi mają to zapewne zgrane na twardziele :wink: ).
Obrazek
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

A moze da sie gdzies wrzucic (np rapida) wersje do pobrania ?
Najlepiej wersje zrodlowe w avi albo mpg (aby jakosc byla lepsza), a nie w youtube'owym flc.
Dla fana DB byla by to nie lada gratka ! :)
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Nie wrzucam nigdzie wersji oryginalnych, bo przedsiębiorcze jednostki od razu zrobiły by z tego przedpremierowe DVD. A na to przyjdzie pora później ;)
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Cieszę się Arku, że mimo trudności udało ci się reaktywować "Historię...". Już nawet nie mogłem się doczekać kolejnego odcinka. Jak zwykle kawał dobrej roboty. Powoli robi nam się z tej serii taki mini odpowiednik (pod względem liczby odcinków) "Mody na sukces" lub też innego "sitcoma". :D Ale ja nie mam nic przeciwko temu i czekam na dalsze części "Historii..." :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
arras09

Post autor: arras09 »

ArCrack pisze:Nie wrzucam nigdzie wersji oryginalnych, bo przedsiębiorcze jednostki od razu zrobiły by z tego przedpremierowe DVD. A na to przyjdzie pora później ;)
Gdzie można składać zamówienia i robić przedpłaty? ;)
Podziel całość na kilka części. Materiału na pierwsze DVD jest aż nadto. Jak dla mnie taka skondensowana wiedza o Dieterze na krążku to byłoby coś. Nic podobnego chyba nigdy się nie ukazało.
Awatar użytkownika
sebasoul
Kontakt:

Post autor: sebasoul »

arras09 pisze:Gdzie można składać zamówienia i robić przedpłaty? ;)
Dołączam się z pytaniem :)
pozdrawiam
www.SebASoul.com
adam-jakubczyk

Post autor: adam-jakubczyk »

jezu, jak miło się ogląda te odcinki historii.... Arku, dobrze wykonana robota-Dziękuje
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Część 29 - Modern Talking znów u szczytu. Jakże miło się to ogląda :shock:
Obrazek
Awatar użytkownika
pioot36

Post autor: pioot36 »

Historia Dietera Bohlena to jak mapa!Czasami uśmiechamy się kiwamy głowkami,"-tak,pamiętam,tak było" ale często również otwieramy oczy i uszy :lol: szeroko ze zdziwienia.A potem wpisujemy imię,nazwisko,tytuł piosenki do przeglądarki i mówimy "-faktycznie :shock: ,no tego to nie wiedziałem,nie słyszałem!"Dziękujemy!!! :)
Świat z Dieterem ma inny,lepszy wymiar!
ODPOWIEDZ