O zdjęciach gorszych i lepszych
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Re: O zdjęciach gorszych i lepszych
Witajcie.
Oczywiscie życzę Thomasowi by to wypaliło, bo jak to nie wypali to się chyba Tomcio załamie i całkiem w Rosji zamknie.
Ja mam podobne odczucia ale kogo my porównujemy? Nie ma co porównywać. Nic nie zastąpi Modern Talking. A tak apropo to Thomas jakoś strasznie malutki do niego.
Oczywiscie życzę Thomasowi by to wypaliło, bo jak to nie wypali to się chyba Tomcio załamie i całkiem w Rosji zamknie.
Ja mam podobne odczucia ale kogo my porównujemy? Nie ma co porównywać. Nic nie zastąpi Modern Talking. A tak apropo to Thomas jakoś strasznie malutki do niego.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- MTalkingusia28
Rzeczywiście porównanie nie z tej ziemi, ale macie rację co do Uwe, że jak mu się dobrze przyjrzeć to ma taki nie swój wygląd. Jednak mnie on nie przeszkadza byle tylko Thomas nie zaprzestał nagrywać płyt. Z Uwe czy z kimś innym, dla mnie to mało ważne. Po prostu bardzo pragnę tego aby Thomas dalej nagrywał, bo wychodzi mu to znakomicie. Poza tym musimy się w końcu przyzwyczaić do tego, choć bardzo tego nie chcemy, że Modern Talking jednak już od dawna nie istnieje i już nigdy nie zobaczymy razem Thomasa z Dieterem na scenie. Mnie też tego bardzo brakuje i wiem, że to nigdy nie wróci. Oczywiście Uwe czy ktokolwiek inny nam Dietera nigdy nie zastąpi, to fakt, jednak miejmy nadzieję, że Thomasowi będzie świetnie szła muzyczna kariera solowa jeszcze przez długie lata. Trzymam za niego kciuki 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- MTalkingusia28
O ja cię nie mogę. Ale czadowe foto
o mało nie spadłam z krzesła widząc to. Prawie umarłam ze śmiechu. Coś niesamowitego.
Nie wiem skąd Ty Atlantyda wyciągnęłaś takie zarąbiście śmieszne foto.
Ja tyle zdjęć skopiowałam na dysk i nigdy nie natknęłam się na takie tego typu.
Jednak Thomas się tam zmieścił. Dla Dietera pewnie by trzeba było dach wyciąć 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- Jasmine
Omg, super zdjęcie
Przyznaję, że Thomas ma niezłą furę
Dziewczyny by zaraz na takie poleciały 
- MODERN JEANNE
DokładnieMTalkingusia28 pisze:ednak Thomas się tam zmieścił. Dla Dietera pewnie by trzeba było dach wyciąć
Wymiękłam przy tym zdjęciu na maxa
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Zauważyłem już dawno to podobieństwo. Wolę ten pierwszy zestaw.atlantyda ;o) pisze:Co Wy na to ?:
- Gasolina91

Tu Thomas taki 'niewyraźny"

I taki mały fotomontaż

Point Of No Return
- MODERN JEANNE
Powiem Ci Piotrze ze coraz bardziej zaczyna mnie to drażnić.Peter pisze:atlantyda ;o) napisał(a):
Co Wy na to ?:
Obrazek
Zauważyłem już dawno to podobieństwo. Wolę ten pierwszy zestaw.
Dieter kim jest? ... PLAGIATOR! a THOMAS kim?....(święty
Edit cos nie wyszło z cytowaniem ale można wszystko przeczytać kilka postów wyżej
I LOVE DB AND TA!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Mnie też ten pierwszy duet bardziej fascynuje...no ale cóż...bisnes jest biznes,nie?Ciekawe tylko,czy to przypadek takie zdjęcie?Peter pisze:Zauważyłem już dawno to podobieństwo. Wolę ten pierwszy zestaw.
Zauważyłem już dawno to podobieństwo. Wolę ten pierwszy zestaw.atlantyda ;o) pisze:Co Wy na to ?:
![]()
- Peter
To jest nic innego jak zwykły fotomontaż. Takie "Samochody" w rzeczywistości nie istnieją.atlantyda ;o) pisze:Pośmiejmy się![]()
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Oczywiście,że to fotomontaż,Peter przecież nikt chyba nie jest na tyle głupi żeby uwierzyć w autentyczność tego zdjęciaPeter pisze:To jest nic innego jak zwykły fotomontaż. Takie "Samochody" w rzeczywistości nie istnieją.
To jest nic innego jak zwykły fotomontaż. Takie "Samochody" w rzeczywistości nie istnieją.atlantyda ;o) pisze:Pośmiejmy się
![]()
-
elwira
ahomas to też fotomontaż
Ostatnio zmieniony sob cze 04, 2011 16:17 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Witamy na forum i prosimy o zachowanie minimum poprawności: ortografia, interpunkcja i jakaś zawartość merytoryczna.
Powód: Witamy na forum i prosimy o zachowanie minimum poprawności: ortografia, interpunkcja i jakaś zawartość merytoryczna.
- maaateusz
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- Prophet5
Przepraszam, ale jeśli Ty o czymś nie wiesz, to nie znaczy, że to coś nie istnieje!Peter pisze:To jest nic innego jak zwykły fotomontaż. Takie "Samochody" w rzeczywistości nie istnieją.