Może jeszcze dodam, że w tym utworze fraza z refrenu "... just for me and for you" bardzo przypomina mi podobny zaśpiew w "I can lose my heart tonight". Ach, te sentymenty.Gdy usłyszałem "Why This Kiss" z singla, pierwsza myśl: tak by brzmiał cover "Diamonds Never Made A Lady", gdyby zrobiło go Bad Boys Blue. Brzmienie nawiązuje do tamtych lat, choć słychać współczesną już realizację. Spodobał mi się ten utwór, cofa wspomnieniem do wczesnych lat 80-tych (coś też ma w sobie z Boney M., czy Goombay Dance Band).
Dlaczego Dieter nie zdecydował się na tak brzmiący album, jak ten singiel? Dlaczego na płycie zaserwował nam nudne flaki w stylu popu amerykańskiego, skoro widać można jednak wyprodukować takie utwory.
Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- Prophet5
- Simon_Belissimo
Propeth5 napisał:
"Może jeszcze dodam, że w tym utworze fraza z refrenu "... just for me and for you" bardzo przypomina mi podobny zaśpiew w "I can lose my heart tonight". Ach, te sentymenty"
Może właśnie o to Bohlenowi chodziło???
"Może jeszcze dodam, że w tym utworze fraza z refrenu "... just for me and for you" bardzo przypomina mi podobny zaśpiew w "I can lose my heart tonight". Ach, te sentymenty"
Może właśnie o to Bohlenowi chodziło???
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- Mateusz
Singiel jest genialny! Kawałek You Can Get It jest naprawde świetnym wakacyjnym hitem, pomimo że przesłuchałem go już 1000 razy jeszcze nie mam ochoty odpocząć od niego a im więcej słucham tym bardziej mi sie podoba. Wersja Modern Mix ze zwiększonym basem i chórkami po każdym refrenie - cudo. Why the kiss podobał mi się już jako 30 sek. urywek na jakiejś stronie a w całości brzmi nieziemsko, tak jak Arek napisał na stronie w opisie singla - utwór jakby wyjęty z lat 80. Swoją drogoą jak go słucham to cały czas mam wrażenie że coś mi przypomina (jakaś piosenkę) ale bliżej nie jestem w stanie określić co
Love is a game - taki sobie utworek - rzeczywiście brzmi jak z "Alone", rewelacja to nie jest ale napewno lepszy to kawałek niż każdy z płyty "Mr. Lonely"
Pozdrawiam
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
DySkietkaDS
Simon, dziękuję za oszacowanie ceny
Chciałabym się bardzo dowiedzieć ile zapłacili za singielek (z kosztami przesyłki) inni. Możecie mi napisać? Oh jak bardzo chciałabym go mieć...

I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
-
DySkietkaDS
Ja też płyty nie kupię, zawiodłam sie na niej. Ale singielek jest "smakowity" i Dieterek na okładce... mmmm Ten chwyt marketingowy na mnie działa... 
I wrote a song about your eyes
Cried all night
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- Adek
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Niemcy nie mają tu nic do gadania
To polski oddział Sony BMG może podjąć decyzje o wydaniu singla. A że singli prawie nikt u nas nie kupuje, raczej ciężko o taką opcję.
Tak czy tak, YouTube robi temu nagraniu zupełnie niezamierzoną promocję w Polsce
Klip z premiery i teledysk były załadowane z polskiego konta, a Niemcy obejrzeli je tyle razy, że You Can Get It jest w rankingu tygodniowym najczęściej oglądanym video w Polsce. I w drugą stronę, każdy kto przegląda listy najpopularniejszych klipów w Polsce trafia na YCGI
http://pl.youtube.com/browse?t=w&p=1&s=mp&c=0&l=
Tak czy tak, YouTube robi temu nagraniu zupełnie niezamierzoną promocję w Polsce
-
jkris
Love is a game w refernie przypomina Talk to me Blue Systemu 
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... sk/hitlist
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... sk/hitlist
- Adek
Dzięki Arek za informacje. To prawda, sprzedaz płyt w Polsce jest tragiczna, ale na szczęscie sa jeszcze tacy zapalency jak ja i Ty, którzy chca kupowac krazki CDArCrack pisze:Niemcy nie mają tu nic do gadaniaTo polski oddział Sony BMG może podjąć decyzje o wydaniu singla. A że singli prawie nikt u nas nie kupuje, raczej ciężko o taką opcję.
Tak czy tak, YouTube robi temu nagraniu zupełnie niezamierzoną promocję w PolsceKlip z premiery i teledysk były załadowane z polskiego konta, a Niemcy obejrzeli je tyle razy, że You Can Get It jest w rankingu tygodniowym najczęściej oglądanym video w Polsce. I w drugą stronę, każdy kto przegląda listy najpopularniejszych klipów w Polsce trafia na YCGI
http://pl.youtube.com/browse?t=w&p=1&s=mp&c=0&l=
Modern Talking.....i wszystko jasne!
-
jkris
generalnie ten kawalek to taki mix Touche...Mateusz pisze:Swoją drogoą jak go słucham to cały czas mam wrażenie że coś mi przypomina (jakaś piosenkę) ale bliżej nie jestem w stanie określić co
podklad zywcem wziety z What can I do, melodia zwrotki z And when I die.
refrenu jeszcze nie rozpracowalem ale tez juz to slyszalem
- MiReK
- Członek TAFC Polska
MCD w wersji Premium
Pod koniec tego tygodnia lub na początku przyszłego,szukajcie tego singielka na Allegro,oczywiście w wersji premium.Będzie kilka sztuk na licytacji
-
DySkietkaDS
- Mateusz
- weidung
- Członek TAFC Polska
i co z tego?
I co z tego, że Mark wyglądał dziewczęco?? W końcu jest wschodzącą gwiazdą z dwoma numerami 1 i nadchodzącym trzecim. Po drugie, jest zdeklarowanym homoseksualistą i takie ciuszki to nic wyjątkowego w tym towarzystwie
Po trzecie, nie jest tajemnicą, że Markowi podoba się Dieter - wyglądając jak facet raczej ma u niego małe szanse

Wygląda na to, że szykuje się nam wielki przebój lata. Jak myślicie, doczekamy się wydania w Polsce??
Wygląda na to, że szykuje się nam wielki przebój lata. Jak myślicie, doczekamy się wydania w Polsce??