Dieter Bohlen–Die Mega-Show / Modern Talking-Back For Gold
-
Macgregor
Re: Dieter Bohlen–Die Mega-Show / Modern Talking-Back For Go
Słuchałem " Back for Gold " i niestety muszę stwierdzić ,
że Dieter zrobił to trochę na " odwal się "
Fajnie się tego słucha, jest jakiś , taki trochę powiew świeżości " ale jednak spodziewałem się czegoś więcej...
Zaczynam się zastanawiać czy DB faktycznie bez Louisa niewiele może zadziałać, czy się zestarzał ...
...Może ktoś ma tu prywatny adres mailowy Dietera,
może zbierzemy się wszyscy i naliszemy wspólną petycję żeby " ruszył dupę" i wykombinował jakąś reaktywację Blue System
że Dieter zrobił to trochę na " odwal się "
Fajnie się tego słucha, jest jakiś , taki trochę powiew świeżości " ale jednak spodziewałem się czegoś więcej...
Zaczynam się zastanawiać czy DB faktycznie bez Louisa niewiele może zadziałać, czy się zestarzał ...
...Może ktoś ma tu prywatny adres mailowy Dietera,
może zbierzemy się wszyscy i naliszemy wspólną petycję żeby " ruszył dupę" i wykombinował jakąś reaktywację Blue System
"Es gibt nie ein Ende von Modern Talking"
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja najczęściej słucham "Brother Louie" i "You Can Win If You Want". Cover a raczej parodia tego pieewszego jest beznadziejna. Hit wpuszczony w kanał!
-
senior fan
- Daniel
Hahaha, ludzie, po ile wy macie lat ?
Bohlen nie nagra żadnego nowego Blue System, a maile od fanów to ma w głębokim poważaniu.
On więcej kasy trzepie na pracy w RTL niż by miał nagrywać beznadziejnie się sprzedające płyty Blue System.
Tak samo jak boi się ponownej reaktywacji MT. Po co? A jakby powrót się nie udał, to co? Była by kicha na całego!
Z kultowego zespołu było by pośmiewisko. On dobrze wie co robi, nie podejmując się kolejnego comebacku.
Raz mu się udało, ale drugi raz? Wątpię! To by była porażka wizerunkowa zespołu i jego osoby.
Bohlen nie nagra żadnego nowego Blue System, a maile od fanów to ma w głębokim poważaniu.
On więcej kasy trzepie na pracy w RTL niż by miał nagrywać beznadziejnie się sprzedające płyty Blue System.
Tak samo jak boi się ponownej reaktywacji MT. Po co? A jakby powrót się nie udał, to co? Była by kicha na całego!
Z kultowego zespołu było by pośmiewisko. On dobrze wie co robi, nie podejmując się kolejnego comebacku.
Raz mu się udało, ale drugi raz? Wątpię! To by była porażka wizerunkowa zespołu i jego osoby.
-
cryptom
Witam,
czasami się dziwie że ktoś myśli o reaktywacji Blue System. Niestety główny głos w refrenach czyli Rolf Köhler nie żyje! Więc o jakim powrocie mówicie? Zresztą Blue System to nie sam Bohlen. Co prawda to były jego kompozycje i częściowo głos.
czasami się dziwie że ktoś myśli o reaktywacji Blue System. Niestety główny głos w refrenach czyli Rolf Köhler nie żyje! Więc o jakim powrocie mówicie? Zresztą Blue System to nie sam Bohlen. Co prawda to były jego kompozycje i częściowo głos.
NIE DLA PiS-uaru
- Jarasso
100% racji i żadne info że Bohlen nagrał coś z TA czy reaktywacja BS......tego już niebędzie.A fantazje SENIOR FANA można między bajki włożyćDaniel pisze:Hahaha, ludzie, po ile wy macie lat ?
-
Bear
Reaktywacji na pewno nie będzie. Ewentualnie jakaś składanka BS może powstanie z kilkoma nowymi wersjami.
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Prosimy, rozwiń temat, bardzo lubimy Twoje fantazje...senior fan pisze:![]()
![]()
poczatek 2018 ......
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Kto lubi, ten lubi. Ja w bajki juz dawno przestalem wierzyc.MiReK pisze:Prosimy, rozwiń temat, bardzo lubimy Twoje fantazje...senior fan pisze:![]()
![]()
poczatek 2018 ......
Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
-
Macgregor
Niestety najprawdopodobniej nke będzie,
Oczywiście pomarzyć można,
Po raz drugi " oczywiście " refreny w BS śpiewał Rolf...
Tyle że: Na " Dieter der Film" Gasoline i Bizzarre Bizzarre są bez Rolfa a brzmią całkiem nieźle.
Z tego co pamiętam to na pierwszej płycie też są kawałki w których refreny śpiewa Bohlen, np. " Sorry little Sarah, za którą ja nie przepadam ale z tego co wiem to po rozpadzie MT , Bohlen w 87 mym wrocił na listy przebojów, więc jest to , zupelnie teoretycznie, możliwe ale raczej bardzo mało prawdopodbne...
Oczywiście pomarzyć można,
Po raz drugi " oczywiście " refreny w BS śpiewał Rolf...
Tyle że: Na " Dieter der Film" Gasoline i Bizzarre Bizzarre są bez Rolfa a brzmią całkiem nieźle.
Z tego co pamiętam to na pierwszej płycie też są kawałki w których refreny śpiewa Bohlen, np. " Sorry little Sarah, za którą ja nie przepadam ale z tego co wiem to po rozpadzie MT , Bohlen w 87 mym wrocił na listy przebojów, więc jest to , zupelnie teoretycznie, możliwe ale raczej bardzo mało prawdopodbne...
"Es gibt nie ein Ende von Modern Talking"
-
cryptom
Nie wiedziałem że C.C.Catch grała na klawiszach w Blue System
https://www.youtube.com/watch?v=PLRMu1wTo0Y
NIE DLA PiS-uaru
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Bo nie grała, tak samo jak Les McKeown. To wyłącznie na potrzeby programu.cryptom pisze:Nie wiedziałem że C.C.Catch grała na klawiszach w Blue System![]()
- kaiser
Wysłuchałem płyty Back For Gold i niestety stwierdzam, że był to pierwszy i ostatni raz. Wolę pierwsze wersje tych piosenek, te z płyty Back For Good też mogą być, ale z 2017 roku nie da się słuchać. Przykro mi, tylko że Dieter zaniża poziom i wydaje takie gnioty niszcząc legendę.
- Adrian77
- Kontakt:
Z tego co zauwazylem, to pojawila sie tez wersja 3 CD Exklusiv Edition. Uzyskalem informacje, ze mozna dostac w niemieckim Media Markt lub szukac na aukcjach.
Na trzeciej plycie dodatkowo znajduja sie:
Blue System - Magic Symphony (Power-Mix)
Monza - Hello Taxi Nummer 10
Steve Benson - Love Takes Time
Sunday - Halé, Hey Louise
Ryan Simmons - The Night Is Yours, The Night Is Mine (Single-Version)
Na trzeciej plycie dodatkowo znajduja sie:
Blue System - Magic Symphony (Power-Mix)
Monza - Hello Taxi Nummer 10
Steve Benson - Love Takes Time
Sunday - Halé, Hey Louise
Ryan Simmons - The Night Is Yours, The Night Is Mine (Single-Version)
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Zgadza się, jest też taka wersja
https://www.discogs.com/Dieter-Bohlen-D ... e/10362500
https://www.discogs.com/Dieter-Bohlen-D ... e/10362500
- Skyliner89MT
Witam.
Gdzie można w całości odsłuchać remiksy piosenek 2017?
Gdzie można w całości odsłuchać remiksy piosenek 2017?
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING