Thomas w telewizji

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Re: Thomas w telewizji

Post autor: Agata »

Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Thomas we wczorajszym programie "Das große Geschichtsquiz" (cały program) :)
http://www.hr-online.de/website/suche/h ... ers&xtcr=2
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Agata

Agata pisze:W najbliższą sobotę Thomas powinien pojawić się w ukraińskiej edycji X Factora. Podobnie jak u nas, tamtejsi jurorzy będą korzystać z pomocy doradców przy wyłanianiu finalistów programu. Thomas będzie pomagał producentowi Igorowi Kondriatukowi. Emisja programu w sobotę o godz. 18.00 naszego czasu na kanale СТБ (STB).
Jedna z podopiecznych Igora Kondriatuka, Aida Nikołajczuk, wygrała 3 edycję ukraińskiego X Factora. Może jeszcze o niej usłyszymy... :wink:

Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Na ZDF neo za chwilę będzie powtórka programu Lafer!Lichter!Lecker! z 2009 roku :)
http://www.tv-kino.net/stream/live/de/zdfneo.html
Awatar użytkownika
Agata

Przypominam o jutrzejszym programie "DIE TIERISCHEN 10" na kanale VOX, 20.15. Tu można obejrzeć trailer:
http://www.vox.de/fernsehprogramm
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Agata pisze:Przypominam o jutrzejszym programie "DIE TIERISCHEN 10" na kanale VOX, 20.15. Tu można obejrzeć trailer:
http://www.vox.de/fernsehprogramm
live stream dla tych,którzy nie mają kanału VOX :D :
http://schoener-fernsehen.com/live/stream/de/VOX/
http://www.tv-kino.net/stream/live/de/vox.html
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Przed chwilą w "Jakiej to melodii?" był Thomas z YMHYMS :D
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Właśnie widziałam i spadłam prawie z krzesła, w szoku byłam :lol: Miła niespodzianka przed koncertami!
Swoją drogą nie lubię tego programu i przełączam zawsze, ale chyba coś mnie tknęło i ktoś nade mną czuwał, że tym razem nie przełączyłam :D
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Ja nie miałem okazji widzieć dzisiejszego odcinka, ale w niedzielę oglądałem. Piszę o weekendowym odcinku, gdyż tematyka muzyczna skupiona była na hitach tanecznych. W finale jedną z piosenek była "Cheri, Cheri Lady". I tak przez program poleciały dwie wypowiedzi prowadzącego a propos Modern Talking:

1.Gdy wystąpiła grupa BOYS z utworem "Jesteś szalona" padł komentarz Roberta: W Niemczech popularny jest duet Modern Talking. W sumie jaka jest różnica między ich muzyką, a tym co tworzą Boys?
2.W finale - Modern Talking to taka niemiecka odmiana zespołu Weekend.

Hmm...różnica jest w języku wykonywania piosenki ;). A resztę pozostawiam do dyskusji.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A to o dziwo też oglądałam, ja tam każdą muzykę toleruję poza techno, hip hopem (siostra mnie nim zamęczała swego czasu) i Justinem Bieberem :wink:
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Maro_D pisze:1.Gdy wystąpiła grupa BOYS z utworem "Jesteś szalona" padł komentarz Roberta: W Niemczech popularny jest duet Modern Talking. W sumie jaka jest różnica między ich muzyką, a tym co tworzą Boys?
Czy Janowskiemu słoń na ucho nadepnął?Takie brednie wygadywać!!! <pokręcony> Weekend jak na razie błyszczy z powodu jednej piosenki i nie sadzę,żeby chociaż w połowie dorównał MT :lol:
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Oj, Panie Janowski, podpadłeś mi na całej linii...
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Maro_D pisze:Ja nie miałem okazji widzieć dzisiejszego odcinka, ale w niedzielę oglądałem. Piszę o weekendowym odcinku, gdyż tematyka muzyczna skupiona była na hitach tanecznych. W finale jedną z piosenek była "Cheri, Cheri Lady". I tak przez program poleciały dwie wypowiedzi prowadzącego a propos Modern Talking:

1.Gdy wystąpiła grupa BOYS z utworem "Jesteś szalona" padł komentarz Roberta: W Niemczech popularny jest duet Modern Talking. W sumie jaka jest różnica między ich muzyką, a tym co tworzą Boys?
Chyba ktoś tu komuś zazdrości :/
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Ann pisze:
Jak mnie denerwuje takie gadanie ,to że są troche podobne nie oznacza że nie ma różnicy. Osoba która tak mówi ewidentnie nie ma słuchu muzycznego. Czy Boys lub Weekend zrobiły taką furore za granicą jak Modern Talking? Boys śpiewa piosenki za przeproszeniem z dupy , to samo sie tyczy Weekendu. Człowiek sie ewidentnie nie za i się wypowiada. Przypomniała mi się wypowiedź Węglarczyka z tvn'u który stwierdził kiedyś że słuchanie MT to obciach.., ten gość sam jest chodzącym obciachem ponieważ nie umie uszanować tego co słuchają inni...
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Pod tym linkiem mozecie ogladnac program w ktorym byl Thomas 22.02.2012
http://www.swr.de/landesschau-rp/-/id=1 ... index.html
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Dzięki Ewka za link.Nawet siebie zobaczyłam :lol: To jest koncert w Poznaniu.Czy to jest zapowiedż programu,który będzie emitowany w niedzielę?
ODPOWIEDZ