Thomas i Kamaliya - nowy duet?
-
Ninio
Re: Thomas i Kamaliya - nowy duet?
tylko,ze czasem jest tak,ze piosenka zaczyna sie podobac pod wpływem teledysku... wiec wydaje mi sie,ze akurat Thomasowi powinno zalezec na dobrym teledysku. Nie musi byc drogi ale niech bedzie efektowny.
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Thomas już z okazji teledysku "Stay With Me" wypowiadał się, że nie ma żadnego wpływu na to jaki on ma być, po prostu robi to co mu każą - i zapewne i w tym przypadku było podobnie. Za teledysk odpowiada producent i wizja reżysera, a za efekt końcowy to już nie możemy winić Thomasa.Ninio pisze:tylko,ze czasem jest tak,ze piosenka zaczyna sie podobac pod wpływem teledysku... wiec wydaje mi sie,ze akurat Thomasowi powinno zalezec na dobrym teledysku. Nie musi byc drogi ale niech bedzie efektowny.
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
Ninio
Nie wiem czy mozemy winić Thomasa... tylko jakim jest wielkim artystą skoro robi to,co mu każą? Mam nadzieje,ze jakis wpływ na swoją kariere ma... Bo producent ktory sie nim zajmuje narazie nie osiaga lepszych rezultatów.
- Pkmodern
I tu nie masz racji. Zarówno "Stay With Me" jak i "Ordinary Love" to produkcje na Wschodni Rynek i tam oba te tytuły odniosły ogromny sukces, dlatego producent Thomasa który nim się tam zajmuje osiąga jak najlepsze rezultaty.Ninio pisze:Nie wiem czy mozemy winić Thomasa... tylko jakim jest wielkim artystą skoro robi to,co mu każą? Mam nadzieje,ze jakis wpływ na swoją kariere ma... Bo producent ktory sie nim zajmuje narazie nie osiaga lepszych rezultatów.
Odnośnie Artystów, którzy nie mieli zbyt wiele do powiedzenia odnośnie swojej kariery to takowym jest np. George Michael, który musiał wręcz wojny prowadzić ze swoją wytwórnią a i tak w końcu robił to co mu kazano...
-
Ninio
Na temat rynku wschodniego nie mam pojecia. Miałem na mysli rynek zachodni... no ale jezeli ten rynek ich nie interesuje a na rynku w ktory uderzyli osiagaja sukcesy to wycofuje sie ze swoich wczesniejszych słów. jako fan wolałbym aby Thomas był bardziej dostepny (piosenki w radiu,teledyski na Vivie...). Narazie ciężko Go usłyszec w mediach ogólnodostepnych,ja w kazdym razie nie trafiam.
- Pkmodern
Tu masz racje, ale zauważ jakie pokolenie odbiorców ma VIVA czy inne młodzieżowe - powtarzam "młodzieżowe" stacje TV.
Chociaż z tego co zauważyłem - tam jest już lansowanie 14-15 latków jako piosenkarzy - a to już raczej klęska dla tych po 20-sce a co dopiero ktoś taki jak Thomas Anders w wieku 49 lat...
Chociaż z tego co zauważyłem - tam jest już lansowanie 14-15 latków jako piosenkarzy - a to już raczej klęska dla tych po 20-sce a co dopiero ktoś taki jak Thomas Anders w wieku 49 lat...
- Tomolo
Nie zdążyłem wcześniej wyrazić opinii i kolega powyżej już ją wyraziłBolero pisze:Samo nagranie uważam że jest rewelacyjne jak dla mnie.Co do teledysku można by się czepiac różnych rzeczy ale poco
Mi się teledysk podoba
Może mógłby byc bardziej żywiołowy ale jest taki i jest gitara
Wcześniej ktoś miał zastrzeżenia że mało się dzieje i wolna akcja w teledysku, a mi również "gitara" że trochę spokojniej, bo od nadmiaru tych nowoczesnych videoclipów to można już oczopląsów dostać
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2012 20:54 przez Tomolo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ilciaB
hej Tomolo, ktoś inny napisał ten tekst, który cytujesz wyżej
dlaczego pisze "ilciaB napisała:" skoro nie napisała? tak tylko chciałam sprostować 
- Tomolo
Dzięki za zwrócenie uwagi ilciaB i przepraszam ! Już poprawiłem. Błąd wkradł się chyba przy operacjach "wytnij" "wklej"ilciaB pisze:hej Tomolo, ktoś inny napisał ten tekst, który cytujesz wyżejdlaczego pisze "ilciaB napisała:" skoro nie napisała? tak tylko chciałam sprostować
-
TAZ
Teledysk całkiem całkiem, sama piosenka również nie jest jakaś kiepska,choć mnie osobiście nie powala.
Motyw z zapalniczką wymiata
Motyw z zapalniczką wymiata
-
talk talk
Moim zdanie teledysk jest sprawnie zrealizowany natomiast piosenka to nie za bardzo do mnie przemawia.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Powiem tak nie dawno był taki hit "Alejandro" Lady Gagi -wpadł mi w ucho,do dziś go nucę,ale jak zobaczyłam clip byłam wręcz zniesmaczona. Więc nie koniecznie tak to działa. Teraz leci taka piosenka dość popularna "Mossa" w radio,podobno nie ma clipu do tego,a utwór stał się hiciorem. Nie wybrzydzajcie więc bo co do teledysku "No Ordinary Love" macie nie wiadomo jakie wymagania. Najbardziej nie trafionym clipem jaki nie mogę wręcz przeżyć jest "Body To Body"-Blue System o którym wspomniałam już wcześniej. Tu można by sporo mieć do życzenia.Ninio pisze:tylko,ze czasem jest tak,ze piosenka zaczyna sie podobac pod wpływem teledysku...
- marco
- Członek TAFC Polska
Jak dla mnie SUPER piosenka! Boski głos Thomasa, w teledysku wygląda rewelacyjnie jak prawdziwy Mafioso.Kamaliya to tylko dodatek do całości .... 
- anna 22.10
Zgadzam się pasuje mu ta rola "Bonda" . Ciekawe czy będzie teledysk emitowany na VIVIE czy MTV to by pomogło w promowaniu Thomasa i jego nowych poczynań.marco pisze:Jak dla mnie SUPER piosenka! Boski głos Thomasa, w teledysku wygląda rewelacyjnie jak prawdziwy Mafioso.Kamaliya to tylko dodatek do całości ....
-
Ninio
Skoro teledysk moze "obrzydzic" piosenke to uwazam,ze moze ją także "ulepszyc". Piosenka "Mossa" stała się popularna dlatego,ze Cristiano Ronaldo po jednej ze strzelonych bramek celebrował to tancząc i spiewając własnie tą piosenke. spopularyzował to nagranie właściwie jednym gestem.
- marco
- Członek TAFC Polska
Świetny teledysk i super piosenka