Anders & Fahrenkrog w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
riccardo1989

Re: Anders & Fahrenkrog w mediach

Post autor: riccardo1989 »

Thomas wygląda jak za czasów płyty Alone MT :) tylko szkoda, że już coraz więcej siwych włosów... :/ występ udany, no i piosenka super :)

Czy Thomasowi ubyło pare kg, czy to tylko takie wrażenie przez nowe uczesanie? :)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

riccardo1989 pisze:tylko szkoda, że już coraz więcej siwych włosów... :/
A mi nie przeszkadzają te siwe włosy - wręcz przeciwnie! Cieszę się, że jest naturalny i starzeje się z godnością :) Akceptuje to ile ma lat i nie próbuje tego kamuflować jak większość gwiazd show biznesu :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

riccardo1989 pisze:Thomas wygląda jak za czasów płyty Alone MT :)
Mnie się to też nasunęło, gdy obejrzałam to video. :) Nawet fajnie wygląda z tymi ściętymi włosami. Świetny występ i nareszcie inna piosenka z płyty. Bardzo fajnie. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Świetnie się ogląda tego typu występy ;) Fajnie, że wreszcie można zobaczyć też twarze Larsa, Roba i Nicka ;) No na klawiszach jest sam Uwe, więc brakuje Bernda, ale i tak efekt jest naprawdę fajny :)

Co do fryzurki - to podcięcie włosów i trochę siwych włosów powoduje, że Thomas wydaje się być jeszcze bardziej szarmancki! :)
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Fanka MT pisze:
Co do fryzurki - to podcięcie włosów i trochę siwych włosów powoduje, że Thomas wydaje się być jeszcze bardziej szarmancki! :)
A żebyś wiedziała. :P I do tego taki ma słodki wyraz twarzy. Codziennie oglądam wszelkie koncertówki z udziałem Thomasa jakie mam na dysku. Uwielbiam go słuchać i oglądać... Naprawdę jest tego wart. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Emil45677

Post autor: Emil45677 »

Świetnie wyszedł ten występ mimo że to był playback. Tak jak większość tak i ja uważam że Thomas wygląda o niebo lepiej w nowej fryzurce. Ale co do porównań z jego fryzurą z czasów "Alone" to bym nie przesadzał...wtedy to był raczej artystyczny nieład a włosy były jeszcze trochę krótsze. Teraz niby tylko obciął trochę włosy a wygląda o wiele młodziej :). No i zdecydowanie wolę zespół Thomasa na scenie aniżeli Panie które nie bardzo wiedziały jak obsługiwać instrumenty, wyglądało to komicznie. "Mr. Moon" byłby fajnym singlem swoją drogą, tylko zrobić dobry teledysk :).
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

MTalkingusia28 pisze:
Fanka MT pisze:
A żebyś wiedziała. :P I do tego taki ma słodki wyraz twarzy. Codziennie oglądam wszelkie koncertówki z udziałem Thomasa jakie mam na dysku. Uwielbiam go słuchać i oglądać... Naprawdę jest tego wart. :wink:
Dokładnie dolaczam sie do tych wypowiedzi ,i takze uwielbiam ogladac i słuchac Thomasa bo jak mam tylko czas ciagle cos ogladam :D :D pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Może to taki przedsmak tego co będzie w niedalekiej przeszłości... :wink: Mam na myśli że następne występy będą wraz z zespołem.

Jako że jest to temat o Thomasie i o Uwe,pozwole sobie tutaj poinformować Was(o ile ktoś już tego nie zrobił w innym temacie) a zrazem spytać,czy wiedzieliście że Uwe zasiadał w jury w programie Popstars,w roku 2003 i 2004 ?
Źródło:
http://de.wikipedia.org/wiki/Popstars
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Kurcze,jeszcze się nie skończył program "Riverboat" a już przerwali transmisję on line :? :(
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Thomas w programie Riverboat:

Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

malutko rozumiem niestety :(
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Dzieki Agata
Niestety w czoraj patrzyc na program niemoglam, poprzednia noc bardzo zle spalam i niestety o 21.00 godz zasnelam.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Czy oglądał ktoś z Was ten program w TV i mógłby napisać czy Thomas jeszcze coś się wypowiadał do końca programu?
Dzięki za info atlantyda ;o)
Ostatnio zmieniony ndz paź 02, 2011 0:55 przez Ann, łącznie zmieniany 3 razy.
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Oglądałam,nie wypowiadał się.Czasami tylko go pokazywano.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Na telegazecie MDR o 20:15 będzie program Das Jahre,w którym będzie Modern Talking.Z tego co się domyślam będą to jakieś wspomnienia starych występów.Będą też inni wykonawcy zagraniczni.Jest więc jakiś błąd w Terminach TV na Naszej stronce ;).
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Zgodnie z facebookową stroną Thomasa, "20:15 - 21: 45 Uhr Anders | Fahrenkrog als Gäste!". (A/F jako goście). Niewykluczone więc, że będą komentowali Modern Talking.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ