Koncerty - kwestie organizacyjne

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Re: Koncerty - kwestie organizacyjne

Post autor: 33ccd »

atlantyda ;o) pisze:Więc gadżety dostaliby tylko zarejestrowani fanclubowicze,a nie wszyscy.No jakoś trzeba w końcu ten problem rozwiązać.Jakby nie było dobrze,zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie spasuje.
Jest to bardzo uciążliwe, a tak przy wejściu każdy kto okaże nasz bilet dostanie jeden zestaw.

Menager Thomasa na polskę wpisał sektor Fan jako punkt w umowie dla swoich kontrachentów przy koncertach płatnych.
Sektor jest znakomitym rozwiązaniem. Dzięki temu wszyscy jesteśmy w jednym miejscu i dotego najbliżej jak się da, a i Thomas widzi kt tam się znajduje.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

33ccd pisze:Menager Thomasa na polskę wpisał sektor Fan jako punkt w umowie dla swoich kontrachentów przy koncertach płatnych.
Sektor jest znakomitym rozwiązaniem. Dzięki temu wszyscy jesteśmy w jednym miejscu i dotego najbliżej jak się da, a i Thomas widzi kt tam się znajduje
Fantastycznie!!!To super wiadomość.Nic lepszego nam fanom się trafić nie mogło.Cieszy mnie to ogromnie.
33ccd pisze: Jest to bardzo uciążliwe, a tak przy wejściu każdy kto okaże nasz bilet dostanie jeden zestaw.
Uważam,że takie rozwiązanie jest najlepsze i wszelka dyskusja na ten temat jest zbędna.Jak się komuś nie podoba,to nie musi korzystać z biletów oferowanych przez fan club!Proste jak sznurek!!!
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

Witam
Ja osobiście cieszę się,że będę ze wszystkimi Fanami w strefie Fan;))))i nie ważne ile ten bilet kosztuje bo takie okazje nie zdarzają się codziennie,i na prawdę warto zapłacić za ten bilet bo tak na prawde to nie sa wielkie pieniadze...a ile radosci jest z bycia na koncercie Thomasa :D :D i poznać sie z innymi fanami po prostu bezcenne :D
Pozdrawiam
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Dokładnie,zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje.A to za drogo,a to nie te osoby znajdą się w sektorze,a po co te szaliki,a po co w ogóle ten koncert? Ludzie weźcie się w garść i przestańcie marudzić.Krytykować to umie każdy,jak występował w Zabrzu to były głosy,że pod marketem śpiewa,a teraz szykuje się super fajny koncert,a Wy nie umiecie zebrać się do kupy.Wszystkim,którzy zajmują się organizacją tego koncertu,życzę dużo cierpliwości,pozdrawiam
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Co do tych szalików to miał być HIT a wyjdzie KIT . :mrgreen: Jak nie będzie więcej zamówień wyjdzie lipa .Jak to będzie wyglądać kilka osób z szalikami a kilkadziesiąt bez...osoby z poza sektora będą się nieźle zastanawiać czym się różnimy od tych osób bez szalików.Chciałabym na to coś poradzić ,ale się po prostu nie da.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

rut pisze:Jak to będzie wyglądać kilka osób z szalikami a kilkadziesiąt bez...osoby z poza sektora będą się nieźle zastanawiać czym się różnimy od tych osób bez szalików.
Na szczęście zamówienia wciąż spływają, naprawdę mam nadzieję, że do 10go ta symboliczna setka się zbierze......... Bo naprawdę, tylko wtedy ta akcja ma sens. Ale jestem dobrej myśli i pełna wiary w Fanów! :)

Na chwilę obecną zamówiono 38 szalików.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Jeśli chodzi o szaliki, to na chwilę obecną mamy zamówione 44 szaliki.

Kochani, to wciąż MAŁO!!!! No nie wierzę, że jeszcze kolejne 40 osób się nie zbierze.... :)
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: 11.02.2012 Katowice - Thomas na Walentynki!!!

Post autor: Evaalex »

Jak to sa normalne biale szaliki , to nie zamawiam, bo mam 3 w domu wisiec
Awatar użytkownika
nebula4

Post autor: nebula4 »

Ja tez mam juz szalik-posiadam go od kilku lat ale moze raz go uzylam zeby ochronic ramiona przed...sloncem :-)...bo to jedwabny szalik-pamiatka z Egiptu :-).Ciesze sie ze ten pomysl sie przyjal; miejmy nadzieje ze Thomas to zauwazy :-)
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Tak Kasiu Twoj pomysl byl dobry.Ciesze sie juz na nasze spotkanie
Karna

Post autor: Karna »

Thomas nie ma nas jeszcze dość? :lol:
Awatar użytkownika
Krzychu
Członek TAFC Polska

Post autor: Krzychu »

Karna pisze:Thomas nie ma nas jeszcze dość? :lol:
Może i ma, ale marudzic nie może, bo dzieki nam dostanie wypłatę za koncert ; >
Obrazek
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Evaalex pisze:Jak to sa normalne biale szaliki , to nie zamawiam, bo mam 3 w domu wisiec
A ja mam w domu 15 wisieć i zamówiłam,bo mają być równe żeby się wyróżniać w tłumie.Kosztują grosze i nie róbcie pawiana tylko zamawiajcie,bo normalnie wstyd.Dorośli ludzie,a jak dzieci się zachowujecie :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
pysia20
Członek TAFC Polska

Post autor: pysia20 »

zamawiajcie ,zamawiajcie bo na prawde warto ,tyle osób stwierdziło ze to swietny pomysł a zamówień
jak na lekarstwo...
You Are Not Alone..!!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Jak zamawiane szaliki wyglądają - podane były zdjęcia.
Cena naprawdę nie jest wygórowana i jak już zdecydowaliśmy się na włączenie tego fajnego pomysłu do FanAction to bądźmy jednością i się wszyscy tak "umundurujmy"!!! Podejrzewam, że bilety do sektora FAN kupiło jednak więcej osób, niż 40?! Wstępnie termin składania zamówień był ustalony na do 10 listopada. Może przedłużyć do 20go? Czy to coś da?
Boję się, że grupa 40-osobowa raczej zniknie w tłumie.... Sens tej akcji tkwi w liczbie tak samo ubranych osób. Jak dotrzeć do tych, którzy będą w sektorze ale tutaj rzadko zaglądają...? Wiem, że poszedł newsletter z info, ale ...
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Nie byłbym takim pesymistą. 40-osobowa grupa to jest już coś i na pewno będziemy widoczni no ale mogło by nas być więcej.
ODPOWIEDZ