atlantyda ;o) pisze:Więc gadżety dostaliby tylko zarejestrowani fanclubowicze,a nie wszyscy.No jakoś trzeba w końcu ten problem rozwiązać.Jakby nie było dobrze,zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie spasuje.
Jest to bardzo uciążliwe, a tak przy wejściu każdy kto okaże nasz bilet dostanie jeden zestaw.
Menager Thomasa na polskę wpisał sektor Fan jako punkt w umowie dla swoich kontrachentów przy koncertach płatnych.
Sektor jest znakomitym rozwiązaniem. Dzięki temu wszyscy jesteśmy w jednym miejscu i dotego najbliżej jak się da, a i Thomas widzi kt tam się znajduje.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!! WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA http://www.thomas-anders.pl
33ccd pisze:Menager Thomasa na polskę wpisał sektor Fan jako punkt w umowie dla swoich kontrachentów przy koncertach płatnych.
Sektor jest znakomitym rozwiązaniem. Dzięki temu wszyscy jesteśmy w jednym miejscu i dotego najbliżej jak się da, a i Thomas widzi kt tam się znajduje
Fantastycznie!!!To super wiadomość.Nic lepszego nam fanom się trafić nie mogło.Cieszy mnie to ogromnie.
33ccd pisze:
Jest to bardzo uciążliwe, a tak przy wejściu każdy kto okaże nasz bilet dostanie jeden zestaw.
Uważam,że takie rozwiązanie jest najlepsze i wszelka dyskusja na ten temat jest zbędna.Jak się komuś nie podoba,to nie musi korzystać z biletów oferowanych przez fan club!Proste jak sznurek!!!
Witam
Ja osobiście cieszę się,że będę ze wszystkimi Fanami w strefie Fan;))))i nie ważne ile ten bilet kosztuje bo takie okazje nie zdarzają się codziennie,i na prawdę warto zapłacić za ten bilet bo tak na prawde to nie sa wielkie pieniadze...a ile radosci jest z bycia na koncercie Thomasa i poznać sie z innymi fanami po prostu bezcenne
Pozdrawiam
Dokładnie,zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje.A to za drogo,a to nie te osoby znajdą się w sektorze,a po co te szaliki,a po co w ogóle ten koncert? Ludzie weźcie się w garść i przestańcie marudzić.Krytykować to umie każdy,jak występował w Zabrzu to były głosy,że pod marketem śpiewa,a teraz szykuje się super fajny koncert,a Wy nie umiecie zebrać się do kupy.Wszystkim,którzy zajmują się organizacją tego koncertu,życzę dużo cierpliwości,pozdrawiam
Co do tych szalików to miał być HIT a wyjdzie KIT . Jak nie będzie więcej zamówień wyjdzie lipa .Jak to będzie wyglądać kilka osób z szalikami a kilkadziesiąt bez...osoby z poza sektora będą się nieźle zastanawiać czym się różnimy od tych osób bez szalików.Chciałabym na to coś poradzić ,ale się po prostu nie da.
rut pisze:Jak to będzie wyglądać kilka osób z szalikami a kilkadziesiąt bez...osoby z poza sektora będą się nieźle zastanawiać czym się różnimy od tych osób bez szalików.
Na szczęście zamówienia wciąż spływają, naprawdę mam nadzieję, że do 10go ta symboliczna setka się zbierze......... Bo naprawdę, tylko wtedy ta akcja ma sens. Ale jestem dobrej myśli i pełna wiary w Fanów!
Ja tez mam juz szalik-posiadam go od kilku lat ale moze raz go uzylam zeby ochronic ramiona przed...sloncem ...bo to jedwabny szalik-pamiatka z Egiptu .Ciesze sie ze ten pomysl sie przyjal; miejmy nadzieje ze Thomas to zauwazy
Evaalex pisze:Jak to sa normalne biale szaliki , to nie zamawiam, bo mam 3 w domu wisiec
A ja mam w domu 15 wisieć i zamówiłam,bo mają być równe żeby się wyróżniać w tłumie.Kosztują grosze i nie róbcie pawiana tylko zamawiajcie,bo normalnie wstyd.Dorośli ludzie,a jak dzieci się zachowujecie
Jak zamawiane szaliki wyglądają - podane były zdjęcia.
Cena naprawdę nie jest wygórowana i jak już zdecydowaliśmy się na włączenie tego fajnego pomysłu do FanAction to bądźmy jednością i się wszyscy tak "umundurujmy"!!! Podejrzewam, że bilety do sektora FAN kupiło jednak więcej osób, niż 40?! Wstępnie termin składania zamówień był ustalony na do 10 listopada. Może przedłużyć do 20go? Czy to coś da?
Boję się, że grupa 40-osobowa raczej zniknie w tłumie.... Sens tej akcji tkwi w liczbie tak samo ubranych osób. Jak dotrzeć do tych, którzy będą w sektorze ale tutaj rzadko zaglądają...? Wiem, że poszedł newsletter z info, ale ...