Thomas Anders w Kielcach
- malgorzata
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas Anders w Kielcach
ALE będzie odlotowo!!!-zobaczycie!
OBOWIĄZKOWO zabierzcie SZTUCZNE OGNIE!
POZDRAWIAM:) Do ZOBACZENIA w KIELCACH:)
OBOWIĄZKOWO zabierzcie SZTUCZNE OGNIE!
POZDRAWIAM:) Do ZOBACZENIA w KIELCACH:)
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Miło posłuchać Thomasa jak zaprasza nas do Kielc 
Słuchałam kilka razy bez przerwy
Słuchałam kilka razy bez przerwy
- malgorzata
- Członek TAFC Polska
I o różach nie zapomnijcie!!!! 
Do zobaczenia w Kielcach
Do zobaczenia w Kielcach
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witajcie.
Po balonach, maskotkach,zimnych ogniach, białych różach / takie Thomas lubi najbardziej / mam jeszcze jedną propozycję
http://www.upartyjnego.pl/produkt,29,ex ... _sw02.html
co wy na to?
Po balonach, maskotkach,zimnych ogniach, białych różach / takie Thomas lubi najbardziej / mam jeszcze jedną propozycję
http://www.upartyjnego.pl/produkt,29,ex ... _sw02.html
co wy na to?
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- MiReK
- Członek TAFC Polska
No fajna rzecz.Ale jakoś nie bardzo widzę żeby to zdało egzamin,żeby to fajnie wyglądało to musielibyśmy to mieć wszyscy w sektorze FAN(lub większość z nas) a nie wszyscy mogą być chętni żeby się na to złożyć.Poza tym dajmy na to że Ty Patryk to zamówisz a ta część która tu nie zagląda,przed koncertem powie"na nic się nie zrzucam,nikt mnie pytał..itp".Nie wiem,niech się wypowiedzą inni,ja w każdym bądź razie jestem na tak.
Poza tym wszyscy piszą,nie zapomnijcie o różach,balonach,zimnych ogniach,maskotkach...o ile zimne ognie każdy może przywieź paczuszkę,maskotki jak ktoś chce-również,o tyle nie ustalilismy jak dotąd co z rózami i balonami.Czy zrzucamy się i Ty kupisz róże hurtowo i rozdasz przed koncertem(wg mnie to najlepsze rozwiązanie)czy każdy ma sobie przywieź(w tym przypadku nie rokuję zbyt dobrego efektu),ta sama sprawa z balonami.Ustalmy więc konkrety.
Poza tym wszyscy piszą,nie zapomnijcie o różach,balonach,zimnych ogniach,maskotkach...o ile zimne ognie każdy może przywieź paczuszkę,maskotki jak ktoś chce-również,o tyle nie ustalilismy jak dotąd co z rózami i balonami.Czy zrzucamy się i Ty kupisz róże hurtowo i rozdasz przed koncertem(wg mnie to najlepsze rozwiązanie)czy każdy ma sobie przywieź(w tym przypadku nie rokuję zbyt dobrego efektu),ta sama sprawa z balonami.Ustalmy więc konkrety.
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Zgadzam się z jedyną trzeba sporo rzeczy jeszcze poustalać, a czasu coraz mniej. Ale to co ty pokazałeś Patryk jest bardzo fajne tylko zależy ile kosztuje i wszystkim jakoś to powiedzieć/ale jestem na tak 
- 33ccd
- Kontakt:
Lada moment przedstawimy PLAN DZIAŁANIA na dwa dni. O Białych różach i ich cenie coś będę wiedział w sobotę, bo chcę się wybrać na giełdę kwiatową. Mamy zamiar zamówić 2 bukiety od FC. Mamy też banery FAN Clubowe. W sobotę poświęcam się dla naszych celów i jadę do Kadzielni na rekonesans i spotkanie z Deco Art.
Ach jak zawsze jest wiele pomysłów. Zobaczymy co wypali i na co zgodzi się SOLARIS i DECO ART.
Ach jak zawsze jest wiele pomysłów. Zobaczymy co wypali i na co zgodzi się SOLARIS i DECO ART.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie.
Jestem po wstępnej rozmowie z Menagerem, opowiedziałem mu o Naszych planach. Menager prosił by zrezygnować z MASKOTEK ze względu bezpieczeństwa samego Thomasa na scenie. Wiecie że on cały czas rusza się na scenie a nie stoi w miejscu. Była by wielka wtopa gdyby się poślizgnoł. Co do BIAŁYCH RÓŻ na YMHYMS wstępnie zaakceptował.
Czekam na propozycje do NIEDZIELI. W poniedziałek przedstawiam mu ostateczne propozycje i wieczorem dajemy Wam informacje z planem działania.
Jestem po wstępnej rozmowie z Menagerem, opowiedziałem mu o Naszych planach. Menager prosił by zrezygnować z MASKOTEK ze względu bezpieczeństwa samego Thomasa na scenie. Wiecie że on cały czas rusza się na scenie a nie stoi w miejscu. Była by wielka wtopa gdyby się poślizgnoł. Co do BIAŁYCH RÓŻ na YMHYMS wstępnie zaakceptował.
Czekam na propozycje do NIEDZIELI. W poniedziałek przedstawiam mu ostateczne propozycje i wieczorem dajemy Wam informacje z planem działania.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
-
MJackson
Wiem że jest mało prawdopodobne żeby to wypaliło ale może poprośmy menagera żeby Thomas został na chwilę na autografy itp? 
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
No każdy by na pewno bardzo chciał, aby został choć na chwilę!!!!!!!!!!!!1
- Fanka MT
No dobrze Patryku, czekamy na informację od Ciebie33ccd pisze:Witajcie.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jestem za różami i zimnymi ogniami,bo...co za dużo to nie zdrowo.
Pozostałe pomysły można wykorzystać w przyszłości,za niedługo Fan Day więc może inne pomysły na tą okoliczność wykorzystacie
.
Jestem za tym,żeby Patryk kupił róże takiego koloru jak uważa.Skoro wiadomo mu,że Thomas lubi białe to niech kupuje białe.Najlepiej żeby były bez kolców
bo tu też chodzi o bezpieczeństwo Naszego Idola-jeżeli mamy je rzucać.A wiadomo,że jeżeli kazdy indywidualnie będzie kupować to,można z roztargnienia zapomnieć o tym,żeby kolców w róży nie było.
Ja się ściepuję na wszystko co wymyślicie.Byle w granicach rozsądku
Pozostałe pomysły można wykorzystać w przyszłości,za niedługo Fan Day więc może inne pomysły na tą okoliczność wykorzystacie
Jestem za tym,żeby Patryk kupił róże takiego koloru jak uważa.Skoro wiadomo mu,że Thomas lubi białe to niech kupuje białe.Najlepiej żeby były bez kolców
Ja się ściepuję na wszystko co wymyślicie.Byle w granicach rozsądku
- 33ccd
- Kontakt:
Witajcie.
Kolejna partia biletów wysłana. Jutro w piątek tez wysyłam. Zamówienia realizujemy do poniedziałku / do tego dnia do 17:00 muszę mieć kasę zaksiegowaną/. O g.18 wysyłam bilety ostatni raz!!!!!!!!!
Kolejna partia biletów wysłana. Jutro w piątek tez wysyłam. Zamówienia realizujemy do poniedziałku / do tego dnia do 17:00 muszę mieć kasę zaksiegowaną/. O g.18 wysyłam bilety ostatni raz!!!!!!!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
- Joanna91
Ja też jestem za zimnymi ogniami i białymi różami i myślę, że to w zupełności wystarczy, chociaż te świecące pałeczki też ciekawie wyglądają. A co do róż, to my mamy je rzucać na scenę, tak? I czy one aby na pewno dolecą do sceny?
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- skorpionek1975
- Członek TAFC Polska
Róże rzucać będą pierwsze dwa rzędy ,jutro będziemy wiedzieli czy zda to egzamin, i jak to wygląda odległościowo od sceny.
Cały plan organizacyjny zostanie wam przedstawiony w poniedziałek lub wtorek.
Cały plan organizacyjny zostanie wam przedstawiony w poniedziałek lub wtorek.
- malgorzata
- Członek TAFC Polska
Witam!
Mam zapytanko-Czy ktoś wybiera się na Koncert Thomasa z Okolic-Bochnia-Brzesko-Tarów???
Jeśli tak! - A posiada wolne miejsca to proszę o kontakt ze mną na pocztę- sara 13@vp.pl
SERDECZNIE POZDRAWIAM:)
Mam zapytanko-Czy ktoś wybiera się na Koncert Thomasa z Okolic-Bochnia-Brzesko-Tarów???
Jeśli tak! - A posiada wolne miejsca to proszę o kontakt ze mną na pocztę- sara 13@vp.pl
SERDECZNIE POZDRAWIAM:)