Ale Wczoraj juz ją 3 raz słyszałam:)
Modern Talking w mediach
-
alunia13
- only love
- Kontakt:
a ja z kolei po 3-4 razy dziennie na gaduradio trafiałam na modern talking i słucham se go namolnie teraz bo milo jest trafić czasem na coś naprawdę fajnego w tym radiu
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Skyliner89MT
-
Michał
Jak chcecie poczytać o radiu złote przeboje i o Modern Talking w ZP to zapraszam na http://www.zloteprzeboje.fora.pl/. Jeszcze nie dawno w tym radiu mogliśmy uszłyszeć z duetu Modern Talking piosenki: Atlantis is calling (SOS for Love), Cherri Cherri Lady, Geronimos Cadillac, Brother Louie, You're My Heart You're My Soul (wszystko w wersjach 80s). Tymczasem radio zeszło na psy i słyszymy na codzień tylko Brother Louie i You're My Heart You're My Soul. Mam nadzieje że to wkrótce się zmieni i powrócą zabrane perełki do ZP.
- only love
- Kontakt:
nie ma co na ggradio najczęściej chyba słychać modern talking itp i dobrze. bo ja najczęściej właśnie tego radia słucham. ale prawdę mówiąc mało tam blue system a samego thomasa jeszcze nie miałam okazji tam słyszeć.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
Michał
No może i na ggradio leci Modern Talking najczęściej, ale jest to radio internetowe. Natomiast Złote Przeboje to stacja ogólnopolska dostępna w każdym domu i samochodzie bez konieczności włączania internetu. Dlatego też zależy mi aby takie zespoły jak Modern Talking, Bad Boys Blue, C.C. Catch szły tam często. Jeszcze w czerwcu wydawało się że ZP będzie najlepszą stacją radiową z disco 80s, ale po idiotycznych zmianach dotyczących uszczupleń playlisty teraz tak nie jest. Codziennie możemy uszłyszeć You're My Heart You're My Soul, Brother Louie, (w święta It's Christmas), natomiast inne perły MT i C.C.C tylko w disco party raz na miesiąconly love pisze:nie ma co na ggradio najczęściej chyba słychać modern talking itp i dobrze. bo ja najczęściej właśnie tego radia słucham. ale prawdę mówiąc mało tam blue system a samego thomasa jeszcze nie miałam okazji tam słyszeć.
-
Michał
No sczególnie jeden Niedźwiedź
. Przed jego przyjściem wszystko szło w dobrym kierunku, a gdy kontrakt został podpisany czar prysł. Ze Złotych Przebojów odeszły wszystkie fajne perełki, nie ma już prawie wcale programu disco party
. No pewnie że pan Marek nie dopuści żeby w ZP latały te ścierwa co teraz (niektóre), ale jak jakaś perła dojdzie to nie będzie to disco 80s, ale niestety rockowe ballady
.
- only love
- Kontakt:
noi tak tu się zgadza jednak u mnie z kolei jak tylko jestem w domu to mam włączonego kompa i leci internetowe radio a to wszystko dlatego że lubię spędzać czas przy kompie. mam też wierzę ale jednak na kompie lepsze stacje lepsza muza i wierza mi sie w zasadzie tylko kurzy ale jednak jak ktos tak jak ty nie moze sobie za bardzo pozwolić na słuchanie radia z netu tak intensywnie to to faktycznie jest źle ze nie ma normalnego radia gdzie prezenterzy znają się na dobrej muzieMichał pisze:No może i na ggradio leci Modern Talking najczęściej, ale jest to radio internetowe. Natomiast Złote Przeboje to stacja ogólnopolska dostępna w każdym domu i samochodzie bez konieczności włączania internetu. Dlatego też zależy mi aby takie zespoły jak Modern Talking, Bad Boys Blue, C.C. Catch szły tam często. Jeszcze w czerwcu wydawało się że ZP będzie najlepszą stacją radiową z disco 80s, ale po idiotycznych zmianach dotyczących uszczupleń playlisty teraz tak nie jest. Codziennie możemy uszłyszeć You're My Heart You're My Soul, Brother Louie, (w święta It's Christmas), natomiast inne perły MT i C.C.C tylko w disco party raz na miesiąconly love pisze:nie ma co na ggradio najczęściej chyba słychać modern talking itp i dobrze. bo ja najczęściej właśnie tego radia słucham. ale prawdę mówiąc mało tam blue system a samego thomasa jeszcze nie miałam okazji tam słyszeć.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Skyliner89MT
- only love
- Kontakt:
ja miałam piękniejsze przeżycie chyba. grała u nas kapelka mafia i było rock`n rollowo jednak jak kapelka sie zawinęła to DJ puszczał muzę. ja mam to szczęście że mogłam podziwiać tę wspaniałą zabawę z okna. A więc jak zmarzłam to poszłam do domu i tam się bawiłam aż tu nagle zza okna doszły mnie znajome dźwięki. postawiłam oczy w słup i natychmiast otworzyłam okno. okazało sie że DJ właśnie puszcza piosenkę brother louie a ludzie sie przy niej doskonale bawią. ech to było świetne gdy w jednej chwili bąbelki z szampana uderzały do głowy i ulubiona muza spływała do uszu

It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard