Michael Jackson

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ

Mój ulubiony album Króla Popu to:

Got to Be There (1971)
0
Brak głosów
Ben (1972)
1
1%
Music and Me (1973)
0
Brak głosów
Forever, Michael (1975)
0
Brak głosów
Off the Wall (1979)
0
Brak głosów
Thriller (1982)
33
45%
Bad (1987)
18
25%
Dangerous (1991)
12
16%
HIStory (1995)
8
11%
Blood on the Dance Floor (HIStory in the Mix) (1997)
0
Brak głosów
Invincible (2001)
1
1%

Liczba głosów: 73

Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Re: Michael Jackson

Post autor: only love »

O kurcze :shock: :shock: :shock: Żeby to się tylko prawdą okazało że on wciąż żyje to wtedy bym była po raz kolejny w szoku ale tym razem bym się naprawdę cieszyła. Ale może faktycznie coś mu groziło i cały pogrzeb sekcje zwłok itd zostały ukartowane??? ciężko powiedzieć ale fajnie by było gdyby tak było. Choć to prawie nie możliwe. No nic czekamy na więcej faktów> Jeśli by to był on (bo podobieństwo faktycznie jest) to przecież kiedyś albo się ujawni albo ktoś go po prostu znajdzie. Jeśli nie on to złudne nadzieje.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Wczoraj byłam w Empiku i widzialam wiele książek a raczej albumów o Jacksonie, super zdjęcia...rozmowy z Michaelem. Fajnie było by mieć taką ksiązkę :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Gasolina91

Ojciec Michaela Jacksona powiedział że jego syn zostanie pochowany na cmentarzu Forest Lawn 29 sierpnia, czyli w dniu swoich 51. urodzin.
Joe Jackson dodał, że uroczystość pogrzebowa będzie miała charakter prywatny, ale na razie nie wiadomo, którzy członkowie rodziny będą w niej uczestniczyć.

Od śmierci Michaela minęło już ponad dwa miesiące. Wciąż nie są znane przyczyny jego zgonu. Końcowe wyniki sekcji i testów toksykologicznych nie zostaną ujawnione, dopóki trwa śledztwo w sprawie śmierci gwiazdora.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
użytkownik #1463

Post autor: użytkownik #1463 »

Wczoraj w Empiku nabyłem składankę ''M.J. King of pop'' z dwoma CD :wink:
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

No co jak co wyczytałam ze w ceremonii nie będzie uczestniczył nikt z rodziny ponieważ to by było zbyt głośne wydarzenie. Zaraz by się zlecieli na pewno reporterzy i fani. Poza tym chodzi też o to by nikt nie wiedział gdzie tak naprawdę jest grób MJ. Będzie on nieoznaczony, a to wszystko dlatego żeby nie był oblegany przez fanów i nie fotografowany ani nie załozony wieloma świeczkami czy kwiatami. Rodzina chce żeby już wszyscy dali mu spokój.

Trochę to podejrzane jak dla mnie.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jestem w szoku :shock: .
Wróciłam z pracy a ojciec mi opowiada,że pokazywali dziś w TV (nie pamiętam na jakiej stacji mówił,na razie ojciec pojechał gdzieś,potem zapytam i dopiszę),ambulans,który wiózł MJ do prosektorium ktoś nagrywał i okazało się ,że po otwarciu tylnych drzwi ambulansu wyszedł nie kto inny tylko Michael Jackson!
Czy ktoś z Was lub z Waszej rodziny widział te wiadomości i może to potwierdzić,że coś takiego pokazywali w TV?
Nie mówię,że nie wierze ojcu,tylko,żeby nie było,że ja coś zmyślam.
Osobiście tego nie widziałam,ale będę śledziła dziś chyba wszystkie wydania wiadomości TV jakie tylko są,może gdzieś to jeszcze pokażą.Nie wiem czy to nie było na TVN24.
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Tata potwierdził,że ten film pokazano na TV Super Stacja.

Oglądnijcie zwłaszcza drugi film,tylko uważajcie zakończenie jest dość mocne,ja aż podskoczyłam.

http://www.gadulek.pl/plotki-ze-swiata/ ... video.html

P.S.
Pokazałam ten link na Forum MJ i "post został zgłoszony do moderatora" <pokręcony> ,a ja chciałam tylko poznać zdanie fanów MJ na temat tego filmiku,ale coś mi się zdaje,że tam nie można o wszystkim porozmawiać.Trzeba tylko chwalić i wypowiadać się pozytywnie na temat MJ,bo posty lądują w koszu lub są usuwane.Oj dostanie mi się chyba blokada konta na tamtejszym forum :/
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Też to widziałam, i przyznam ze mam mieszane uczucia :?
Zdecydowanie dla mnie z samochodu wysiada Michael , ale wszystko to jest tam tak pogmatwane i tajemnicze że wszystkiego się można spodziewać .
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Wg mnie to też on. Ja nie mogę :shock: :shock: :shock: ponoć miał chęć se zaplanować zawał serca i wrócić na koniec roku i pewnie tak chciał zrobić ale ile smutku z tego wynikneło. 12 osób nawet się z tego powodu zabiło. Jeśli naprawdę okaże się ze on żyje to też będę miała uczucia mieszane co do niego. Bo z jednej strony będzie wielka radość i ulga ze żyje a z drugiej zal a może i nawet wściekłość ze tak zrobił. Ale coraz więcej dowodów na to że on jednak żyje bo i ten facet na pogrzebie i jeszcze teraz ten filmik z pogotowiem. :shock: :shock: :shock: No nieee normalnie czuje się jakby ktoś mi przywalił gumowym młotkiem w łeb :lol: :lol: :lol:

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

atlantyda ;o) pisze: Oglądnijcie zwłaszcza drugi film,tylko uważajcie zakończenie jest dość mocne,ja aż podskoczyłam.
Ten drugi filmik przyprawiłby mnie o zawał. Co za zakończenie... :lol:

Co do sfingowanej śmierci to też zaczynam brać pod uwagę to, że Michael jednak nie umarł. Ten ktoś wysiadający z karetki ma jakby coś z Michaela. I przyznam, że jestem bardzo zaskoczona, bo dzień przed ujawnieniem tego filmu było głośno, że Michael został zamordowany i że jego lekarzowi mają postawić zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci... co w sumie też jest dziwne :?
Obrazek
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

Z tym drugim filmikiem to lekko naginane, bo czemu duch na tym filmie robi cień na podłodze , ????????
Skoro to duch to nie powinien robić cienia :roll:
Chyba ze to cień żyjącego Michaela .

Mam mieszane uczucia co do tego wszystkiego , wypłakałam pół nocy za nim .
Dziwne tez jest dla mnie to ze , wszyscy daliby się tak zmanipulować Michaelowi ta rzekoma sekcja , i cały ten cyrk .
Zresztą w Ameryce wszystko jest możliwe . :roll:
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 12:08 przez skorpionek1975, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

2gi film też już widziałam dawno. Poza tym to wszystko było moim zdaniem zaplanowane. Moim zdaniem MJ nie umarł ani nie został zamordowany. On sobie żyje i jest gdzieś tam w ukryciu żeby go nikt nie znalazł. Odpoczywa sobie od tego całego zgiełku jaki mu towarzyszył przez tyle lat.Ale ma też z tego inną korzyść. Jacksonomania trwa i długi się spłacają same a on se odpoczywa. Wg mnie właśni9e tak to wszystko wygląda.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
Gasolina91

only love pisze: Moim zdaniem MJ nie umarł ani nie został zamordowany. On sobie żyje i jest gdzieś tam w ukryciu żeby go nikt nie znalazł.
Też mi się tak myślało...jeszcze się okaże że da świetny koncert czy coś tym stylu.
Albo po prostu ludzi nie mają co robić i z każdej nowinki chcą zrobić sensację
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Ja zawsze probowalam tak tanczyc jak Michael Jakson. Pewnego dnia zatanczylam tak na przyjeciu powiedziano mi ze ja jestem nie zla.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Okazuje się,że nagranie to jakaś prowokacja.
czy ktoś rozumie j.niemiecki na tyle aby nam w przybliżeniu napisać o czy jest reportaż?
Może Eva albo Edmund?

http://www.youtube.com/watch?v=NDrgiDRxstw
ODPOWIEDZ