Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
Awatar użytkownika
selena

Re: Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Post autor: selena »

Jeszcze 15 lat temu jako nastolatka byłam zakochana w nim samym(wygląd oczywiscie :o )i jego głosie, i uwielbiałam jego elektryzujace spojżenie, a teraz uwielbiam go jako człowieka inteligentnego, sympatycznego, którym ma poukładane w głowie i nie gwiazdorzy. Głos tez w dalszym ciagu ma super, ale jeśli chodzi o jego obecna fryzure, to móglby ja zmienić bo go mocno postarza. Na jednym zdjęciu ,gdzie reklamuje jakies perfumy to go nie poznałam bo -sory za szczerosc ,ale- wygląda na nim jak conajmniej 60letni staruszek.
Awatar użytkownika
Heart&Soul

Post autor: Heart&Soul »

Najbardziej kocham to magiczne, zmysłowe spojrzenie w kamerę:D

a tak bardziej poważnie, oprócz wyglądu - chociaż muszę przyznać, że wygląda nadal świetnie i ma gość klasę - kocham go za wspaniały, aksamitny głos, jakiego nie ma żaden inny wokalista.

I za to, że pieniądze i kariera go nie zmanierowały, że jest po prostu normalnym, sympatycznym facetem:) i że jego muzyka jest dla mnie wsparciem w trudnych chwilach.

Już się nie mogę doczekać koncertu w październiku bo wybieram się po raz pierwszy zobaczyć Thomasa na żywo:)
anndry

Post autor: anndry »

Magiczne spojrzenie .....To jest TO!!! też pierwszy raz zobacze Go nażywo
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

anndry pisze:Magiczne spojrzenie .....To jest TO!!! też pierwszy raz zobacze Go nażywo
Tak...a jak Ci się uda zobaczyć go blisko,lub porozmawiać,to dopiero jest niesamowite wrażenie!!!Wiem co piszę-uwierz!!!
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Na początku bardzo podobał mi się tylko jego głos - jest naprawdę wspaniały (na żywo również, o czym miałam okazję przekonać się w Katowicach).
Z czasem w sumie też jego spojrzenie i uśmiech jeżeli już chodzi o sprawy wyglądu :D Z jego wypowiedzi w wywiadach dochodzę do wniosku że po mimo sukcesu jaki odniósł oraz sławy którą ma do dziś jest naprawdę "normalnym" człowiekiem (różnie to z ludźmi show biznesu bywa). ;)
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Od samego początku zakochałam się w Jego spojrzeniu.Uwielbiam patrzeć na Jego występy ,ponieważ mam wrażenie jakby On śpiewał dla mnie . Potrafi z pewnością siebie patrzeć wprost do kamery i wtedy widać na Jego twarzy prawdziwe emocje.Poza tym z wiekiem Jego głos stał się perfekcyjny . Barwa Jego głosu sprawia że nie można Go pomylić z żadnym innym wokalistą
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

aldona pisze:Od samego początku zakochałam się w Jego spojrzeniu.Uwielbiam patrzeć na Jego występy ,ponieważ mam wrażenie jakby On śpiewał dla mnie . Potrafi z pewnością siebie patrzeć wprost do kamery i wtedy widać na Jego twarzy prawdziwe emocje.Poza tym z wiekiem Jego głos stał się perfekcyjny . Barwa Jego głosu sprawia że nie można Go pomylić z żadnym innym wokalistą
Trafiłaś w sedno :)
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

A mnie przychodzą na myśl słowa piosenki "You are,one in a million..." :wink: Ach ten Thomas... :D
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
agnieszka12345
Kontakt:

Post autor: agnieszka12345 »

Wszystko ! Thomas Anders the best ! :wink:
Awatar użytkownika
aneskawb

Post autor: aneskawb »

Zdecydowanie GŁOS, magiczne spojrzenie i opadający na czoło kosmyk..!
"Give me your palm, I can't live without you..."
Awatar użytkownika
aragorn
Członek TAFC Polska

Post autor: aragorn »

pamiętam jak ojciec przywiózł z Niemiec kaseciaka Grundiga był jakoś właśnie i nawinęła przy okazji się kaseta z ich piosenkami i tak zostało do dzisiaj wiele się latek przeżyło ale ten głos pozostał jak ktoś powiedział 'miodowy' -jest dla mnie równy gość i szacunek dla niego, za bycie sobą i ten prestiż za razem , jest coś w nim czego nie ma inny wykonawca na tym globie jak słucham Thomasa to adrenalina mocno buzuje :P :P ,i to takie cofnięcie się w czasie kiedy były naturalne rytmy , :) :) niech tak będzie dalej.
That's the only thing i really know.......
Molca

Post autor: Molca »

Nie będę oryginalna - też kocham go za cudowne, pełne magii, powalające z nóg spojrzenie, słodki uśmiech i oczywiście niesamowity głos...
bea_mich

Post autor: bea_mich »

Ja staram się codziennie rano wysłuchać kilku ulubionych piosenek Thomasa przy robieniu śniadania i jego głos , melodyjne brzmienie wprowadza mnie w cudowny nastrój każdego dnia - :D czuję się po prostu szczęśliwa :D czy to nie jest magia???
Molca

Post autor: Molca »

bo Thomas jest jak wino - im starszy tym bogatszy smak ;) mniam... :D
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Molca pisze:bo Thomas jest jak wino - im starszy tym bogatszy smak ;) mniam... :D
Oj cała prawda
Awatar użytkownika
aneskawb

Post autor: aneskawb »

A mnie co rano Stop Thomasa zaśpiewane przepięknie budzi do pracy - i przyznam się, że odkąd mam właśnie tę piosenkę za "budzik", wstaję bez oporów nawet o 5.30 :). :D
"Give me your palm, I can't live without you..."
ODPOWIEDZ