ja wysłałam Thomasowi życzenia tradycjonalnie czyli - pocztą , a także na Facebooku oraz Tweeterze i jego blogu , a że tu też wszyscy się wpisują to i ja
moje życzenia dla TA brzmiały tak :
" Bóg tańczył z radości w dniu Twoich narodzin - wszystkiego najlepszego "
oczywiście wysłałam je po angielsku )
God Danced with Joy
On the day of your birth -
Happy Birthday !!!
THOMAS
Jeżeli lubicie serial o Annie German, to może ucieszy Was ta wiadomość:
Z okazji 50. urodzin Thomasa rosyjska telewizja postanowiła zrealizować 10-odcinkowy serial biograficzny mu poświęcony. Roboczy tytuł to „Рейнский Соловей”. W rolę tytułową ma wcielić się znany rosyjski aktor, Borys Iwanow. Serial będzie koprodukcją rosyjsko-ukraińską. Ukazanych będzie wiele wątków zaprezentowanych w autobiografii Thomasa, „100 Prozent Anders”. Castingi na odtwórczynie głównych ról żeńskich nadal trwają.
Cóż by powiedzieć co do serialu o Thomasie to świetny pomysł tylko czemu ma być rosyjska produkcja a nie niemiecka przecież niemiecka telewizja też powinna wpaść na ten pomysł . A może w ogóle na tym nie zależy by nakręcić o nim ten serial .
Na początku się zdziwiłam i w sumie uwierzyłam w tą informację... ale potem właśnie dotarło do mnie, że to raczej taki żarcik.
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong
_________________________________________________________________________ Pozdrawiam
dieErdbeere91
Z okazji 51 urodzin Thomasa ,życzę dużo zdrowia ,zadowolenia w życiu rodzinnym i samych sukcesów zawodowych w następnych 50-ciu latach 100 lat ,100 lat niech żyje, żyje nam http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normal ... e_roze.jpg