M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Re: M.Medlock - "Summer Love" oraz 3 album

Post autor: Peter »

ArCrack pisze:Ciekawe czy czasem po prostu kasa się nie zapełnia tak jak przewidywano... ;)
Najwyraźniej Medlock się już oklepał, dobrze, że w niego nie zaczęli czymś rzucać.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Mark Medlock :wink: w sukience i po Niemiecku:

Vanessa Scheffenacker - Südseeparty (Summer Love) (DEMO):

Kod: Zaznacz cały

mms://twotf-53.wmod.llnwd.net/a551/d...XKYLX2CNOD.wma
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Peter

Pkmodern pisze: "Gimme A Chance" - kolejna piosenka z uuuuu i oooo, a pozatym balladka bez konkretnego wyrazu.
No się z Tobą zgadzam, bo to mnie też bardzo drażni u Medlocka, ten sposób jego śpiewania, a raczej - mówiąc kolokwialnie - jego niemiłosierne wycie. Jeszcze więcej tego uuuuuu jest na poprzedniej płycie. :/ Ta piosenka jest masakryczna, bo to taki blues, nie mający kompletnie nic wspólnego z Bohlenem jakiego kochamy. Porozsyłałem niektórym znajomym 'przeboje" Medlocka - z tej płyty i nie tylko. Efekt? Wśród komentarzy dominowały: "masakra, ale nudy", "tego nie da się słuchać", "to na jedne kopyto" itp. Mi się ta płyta podobała, bo np: "Over you" ma fajny aranż, taki nowoczesny, ale teraz zachwyt dawno minął. Strasznie dużo tam przynudzaczy i jak Piotrek zauważył, kiedy się tego słucha, chce się zmienić piosenkę, tyle że tu kolejne są nie lepsze od siebie.... Jedyne co mi sie teraz tu podoba to.... okładka. :P
Awatar użytkownika
Peter

Re: Wasz ulubiony album Marka Medlocka

Czy ktoś wie w jakim stylu muzycznym utrzymany jest "Cloud dancer"? Jak to często bywa albumy są w nie jednym stylu a w kilku. Ja obstawiam, że to pop/blues/soul. Ale, że nie znam się na tych gatunkach, pewności całkowitej nie mam.
ODPOWIEDZ