C.C. Catch

Dyskusja na temat C.C. Catch
jkris

Re: C.C. Catch

Post autor: jkris »

Adek pisze:C.C.C.na żywo też się udzielała wokalnie :), ale jakoś jej nie za bardzo chyba wychodziło...
http://www.youtube.com/watch?v=myMfpJKFJuE
nie wychodzilo? hehe, przeciez to nie jest spiewane na zywo w 100% tylko tak jak zwykle w przypadku Caro- dospiewywane do playbacku.
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

To był właściwie jkris taki prawie ''pól live-bardziej playback'' :) ...a co za utwor leci na początku występu, coś jakby z lat 70-tych, bodajże to kiedyś gdzieś słyszałem...
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Tą piosenkę napisała sama CC Catch w latach 90 tych i słychać ją w chórkach.
kaczanoga

Post autor: kaczanoga »

Peter pisze:Tą piosenkę napisała sama CC Catch w latach 90 tych i słychać ją w chórkach.
To niech ona już lepiej nic więcej nie komponuje wystarczy nam już, że jest przeciętną wokalistką ;)
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Ciekawe... już w 1993 r. Caro wykazywała zainteresowanie muzyką elektroniczną 8)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Nie wiem czy zauważyliście jak jest zrobiony medley jej piosenek z albumu "Best of 98"? Leci melodia "Soul survivour" (ten początek) a potem zmienia sie w "I can loose my heart tonight". Dla mnie tak zrobiona produkcja jest co najmniej mało profesjonalna.... :twisted:
Awatar użytkownika
czak ptak

Post autor: czak ptak »

Panowie, a widzieliście ten filmik? http://www.youtube.com/watch?v=lxpC1TkuP68 W świetle słońca i w tych bardzo obcisłych leginsach wygląda niesamowicie! I do tego jak często się uśmiecha. Ciesze się że są tam lustra, bo przynajmniej moge przyjrzeć się chodź troche jej elementowi, pewnie wiecie o co kaman :D Np. od 1:49 - 2:04 :D :D :D
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Widzę, że Niemcy zaczynają zazdrościć Rosjanom ich Dyskoteki 80:

MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Pkmodern

Wywiad Caro w Rosji:

moonwalker

Post autor: moonwalker »

Widzę że ktoś ładnie skompletował CC CATCH :

Awatar użytkownika
Pkmodern

Przejrzałem te pozycje i niestety nie ma w nich czegoś, czego bym nie miał... :wink:
batman

Post autor: batman »

a ja się dowiedziałem, że we wrześniu C.C.CATCH wraz z innymi znanymi gwiazdami lat 80 tych ma dać koncert w Gdańsku :D
piotras1272

Post autor: piotras1272 »

Ooooooo jeśli ta informacja by się potwierdziła na pewno tam pojadę i posłucham naszych idoli z lat 80-tych. Ciekawe czy Thomas też przyjedzie zaśpiewać?? A jak nie Thomas, to może Dieter ??:PP
batman

Ta informacja jest na 100 % pewna. Niestety Thomasa nie będzie bo organizatorzy koncertu są oburzeni jego podejściem do tematu. Z jednej strony współczesne aranżacje piosenek Modernu nie mają w sobie nic specyficznego i fajnego tak jak te z oryginalnych płyt a po drugie facet ma przerost formy nad treścią. Ale wiem, że będzie kilku innych wykonawców i jeden wykonawca raczej współczesny, których byc może fani MT będą jednak chcieli zobaczyć.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

batman pisze:Ta informacja jest na 100 % pewna. Niestety Thomasa nie będzie bo organizatorzy koncertu są oburzeni jego podejściem do tematu. Z jednej strony współczesne aranżacje piosenek Modernu nie mają w sobie nic specyficznego i fajnego tak jak te z oryginalnych płyt a po drugie facet ma przerost formy nad treścią. Ale wiem, że będzie kilku innych wykonawców i jeden wykonawca raczej współczesny, których byc może fani MT będą jednak chcieli zobaczyć.
Witam.

Może jednak podzieliłbyś się z nami źródłem tej informacji? Informacja interesująca, ale zaprezentowana przez Ciebie w taki sposób jest niestety (bez urazy) dość mało wiarygodna. To jedna z tym informacji typu "wiem, ale nie powiem". Jak wiadomość zostanie potwierdzona oficjalnie to się będzie można do niej ustosunkować...

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
batman

Szczegóły dotyczące tej imprezy już wkrótce przekażę ale dopóki trwają przygotowania do kampanii reklamowej tej imprezy wolę jeszcze chwilę poczekać. Przekazać natomiast mogę, że C.C.CATCH da 60 minutowe show plus bisy podczas którego zaprezentuje wszystkie swoje największe przeboje. Nie ma mowy o występie z jedną czy dwoma piosenkami tak jak na DYSKOTEKA 80. Myślę, że do środy będę mógł już oficjalnie przekazać gdzie odbędzie się ta impreza oraz stopniowo przekazywać dane dotyczących innych wykonawców biorących udział w imprezie. Jedno jest natomiast pewne - będzie to pierwsza z cyklu imprez na których przypomniane mają zostać wszystkie gwiazdy i przeboje europejskiej i światowej sceny pop/disco/dance.
ODPOWIEDZ