C.C. Catch w Ostródzie

Dyskusja na temat C.C. Catch
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Czytam ze zrozumieniem

Post autor: Simon_Belissimo »

Czytam ze zrozumieniem.
Ale chyba nie zdajesz sobie sprawy,drogi Arku,że organizatorem tego koncertu jest właśnie lider zespołu "Classic"-Robert Klatt... :twisted:
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

http://www.discostrefa.pl/viewtopic.php?p=60756 - inni także słyszeli o CC Catch na tym festiwalu.
Skoro to on jest organizatorem - najwyraźniej nie udało mu się sfinalizować tego co zakładał. Temat jest zakończony, żadnych przeprosin nie będzie. W ostateczności zostanie po prostu ręcznie zamknięty :roll:
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Ja już żadnych przeprosin nie oczekuję,ale nie dlatego,że ty sobie nie życzysz,bym je otrzymał,lecz dlatego,że na pewno byłyby nie szczere.
Inni o występie C.C.Catch na pewno słyszeli właśnie z tego forum...
Dla mnie także temat jest DEFINITYWNIE zakończony.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

w odniesieniu do wpisu ojca CCCatch: to jakies bzdury wypisuje o atakach. forum na stronie CCCatch jest od okolo 3miesiecy nieczynne wiec nie wiem o jakich atakach mowi. swoja droga to zenada- mowic od 7 lat o powstajacej nowej plycie po czym zamiast uczciwej inf dlaczego tej plyty nie ma (bo nikt nie chce jej wydac) zamknac forum i uniemozliwic fanom zadawania pytan... moze lepiej nagrac piosenki w stylu, ktory kazdy z CCCatch identyfikuje i za ktory kazdy ja kochal...
2 pytania:

- jak wyobrażasz sobie nowe nagrania C.C. Catch z zachowaniem dawnego stylu. Kiedyś można je było porównać do piosenek MT. A jak wyobrażasz sobie współczesne nagrania C.C. (przykład jakiegoś Bohlenowskiegho numeru po 98 roku). Bo jeżeli fani oczekują nagrań takich jak dawniej to wystarczy udać się do chlopaków z SIB, oni mają know-how więc nie będzie to dla nich problem. :D Ja np. oczekiwałbym nagrań nawiązujących do stylu np. Mrs Robota, TV makes..., Superstar - (z tym, że pierwsza i trzecia powinny wykorzystywać w znacznym stopniu brzmienia gitar). Jako że płytka Big Fun jest ostatnią w mojej klasyfikacji odnośnie C.C. Catch to wolałbym aby piosenki nie były wzorowane na stylu solowych nagrań Dietera.
edit: Ewentualnie ballady mogą być wzorowane na tych z BS.

- czy to Ty jesteś tym fanem, który zniszczył zdrowie psychiczne Caroliny atakując ją pytaniami o nową płytę i wkurzając jej ojca? :D

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Ja nie jestem tym fanem,pytanie proszę skierować do jkrisa.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Dlatego też zacytowałem fragment Jego wypowiedzi.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

To mogłeś napisać:Cytat Jkrisa i wtedy tą jego wypowiedź...ale nic nie szkodzi,również pozdrawiam! :lol:
jkris

Post autor: jkris »

1. piosenki te wyobrazam sobie w identyczny sposob jak piosenki MT po '98. nie bede wymienial ktore, bo to kwestia gustu.
2. ja chyba do tego zalamania sie nie przyczynilem. kiedys swoje pytania przekazalem bratu CC i on mi przekazal odpowiedzi. natomiast to forum "zylo" glownie dzieki niemieckim fanom i oni toczyli tam "boje"- ja niemieckiego raczej nie znam wiec sie nie udzielalem...
akowal

Re: C.C. Catch w Ostródzie RZECZYWISCIE MIALA BYC...

Post autor: akowal »

Witam,
sorki ze odgrzebuje stary temat, ale tak sie sklada ze znam kulisy calej sprawy z wystepem CC Catch. Mial sie on odbyc w 2002 roku na festiwalu w Ostrodzia. CC Catch miala wystapic jako glowna gwiazda festiwalu. Pomysl nie doszedl do skutku z powodow finansowych - organizator chcial przerzucic sponsoring na osobe (prywatna), ktora rzucila pomyslem sciagniecia CC Catch do Polski i posredniczyla w zawieraniu z nia kontraktu. A wstepne ustalenia byly inne...
Szkoda, bo wynegocjowana kwota kontraktu nie byla jakas kosmiczna - stanowilaby niewielka czesc kosztow festiwalu w Ostrodzie.
http://top80.pl/watek-t45779.0.html
ODPOWIEDZ