Ale chyba nie zdajesz sobie sprawy,drogi Arku,że organizatorem tego koncertu jest właśnie lider zespołu "Classic"-Robert Klatt...
C.C. Catch w Ostródzie
- Simon_Belissimo
Czytam ze zrozumieniem
Czytam ze zrozumieniem.
Ale chyba nie zdajesz sobie sprawy,drogi Arku,że organizatorem tego koncertu jest właśnie lider zespołu "Classic"-Robert Klatt...
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
http://www.discostrefa.pl/viewtopic.php?p=60756 - inni także słyszeli o CC Catch na tym festiwalu.
Skoro to on jest organizatorem - najwyraźniej nie udało mu się sfinalizować tego co zakładał. Temat jest zakończony, żadnych przeprosin nie będzie. W ostateczności zostanie po prostu ręcznie zamknięty
Skoro to on jest organizatorem - najwyraźniej nie udało mu się sfinalizować tego co zakładał. Temat jest zakończony, żadnych przeprosin nie będzie. W ostateczności zostanie po prostu ręcznie zamknięty
Jak piszesz tak cię widzą.
- Simon_Belissimo
Ja już żadnych przeprosin nie oczekuję,ale nie dlatego,że ty sobie nie życzysz,bym je otrzymał,lecz dlatego,że na pewno byłyby nie szczere.
Inni o występie C.C.Catch na pewno słyszeli właśnie z tego forum...
Dla mnie także temat jest DEFINITYWNIE zakończony.
Inni o występie C.C.Catch na pewno słyszeli właśnie z tego forum...
Dla mnie także temat jest DEFINITYWNIE zakończony.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- Pioetrek
- Kontakt:
2 pytania:w odniesieniu do wpisu ojca CCCatch: to jakies bzdury wypisuje o atakach. forum na stronie CCCatch jest od okolo 3miesiecy nieczynne wiec nie wiem o jakich atakach mowi. swoja droga to zenada- mowic od 7 lat o powstajacej nowej plycie po czym zamiast uczciwej inf dlaczego tej plyty nie ma (bo nikt nie chce jej wydac) zamknac forum i uniemozliwic fanom zadawania pytan... moze lepiej nagrac piosenki w stylu, ktory kazdy z CCCatch identyfikuje i za ktory kazdy ja kochal...
- jak wyobrażasz sobie nowe nagrania C.C. Catch z zachowaniem dawnego stylu. Kiedyś można je było porównać do piosenek MT. A jak wyobrażasz sobie współczesne nagrania C.C. (przykład jakiegoś Bohlenowskiegho numeru po 98 roku). Bo jeżeli fani oczekują nagrań takich jak dawniej to wystarczy udać się do chlopaków z SIB, oni mają know-how więc nie będzie to dla nich problem.
edit: Ewentualnie ballady mogą być wzorowane na tych z BS.
- czy to Ty jesteś tym fanem, który zniszczył zdrowie psychiczne Caroliny atakując ją pytaniami o nową płytę i wkurzając jej ojca?
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Simon_Belissimo
- Pioetrek
- Kontakt:
- Simon_Belissimo
-
jkris
1. piosenki te wyobrazam sobie w identyczny sposob jak piosenki MT po '98. nie bede wymienial ktore, bo to kwestia gustu.
2. ja chyba do tego zalamania sie nie przyczynilem. kiedys swoje pytania przekazalem bratu CC i on mi przekazal odpowiedzi. natomiast to forum "zylo" glownie dzieki niemieckim fanom i oni toczyli tam "boje"- ja niemieckiego raczej nie znam wiec sie nie udzielalem...
2. ja chyba do tego zalamania sie nie przyczynilem. kiedys swoje pytania przekazalem bratu CC i on mi przekazal odpowiedzi. natomiast to forum "zylo" glownie dzieki niemieckim fanom i oni toczyli tam "boje"- ja niemieckiego raczej nie znam wiec sie nie udzielalem...
-
akowal
Re: C.C. Catch w Ostródzie RZECZYWISCIE MIALA BYC...
Witam,
sorki ze odgrzebuje stary temat, ale tak sie sklada ze znam kulisy calej sprawy z wystepem CC Catch. Mial sie on odbyc w 2002 roku na festiwalu w Ostrodzia. CC Catch miala wystapic jako glowna gwiazda festiwalu. Pomysl nie doszedl do skutku z powodow finansowych - organizator chcial przerzucic sponsoring na osobe (prywatna), ktora rzucila pomyslem sciagniecia CC Catch do Polski i posredniczyla w zawieraniu z nia kontraktu. A wstepne ustalenia byly inne...
Szkoda, bo wynegocjowana kwota kontraktu nie byla jakas kosmiczna - stanowilaby niewielka czesc kosztow festiwalu w Ostrodzie.
http://top80.pl/watek-t45779.0.html
sorki ze odgrzebuje stary temat, ale tak sie sklada ze znam kulisy calej sprawy z wystepem CC Catch. Mial sie on odbyc w 2002 roku na festiwalu w Ostrodzia. CC Catch miala wystapic jako glowna gwiazda festiwalu. Pomysl nie doszedl do skutku z powodow finansowych - organizator chcial przerzucic sponsoring na osobe (prywatna), ktora rzucila pomyslem sciagniecia CC Catch do Polski i posredniczyla w zawieraniu z nia kontraktu. A wstepne ustalenia byly inne...
Szkoda, bo wynegocjowana kwota kontraktu nie byla jakas kosmiczna - stanowilaby niewielka czesc kosztow festiwalu w Ostrodzie.
http://top80.pl/watek-t45779.0.html