Thomas - album 2008/2009 - plany

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Lissi
Kontakt:

Post autor: Lissi »

Smuci mnie to, że trzeba tak długo czekać :( ;)
I lOvE tHe NiGhT lIfE, tHe CrAzY nIgHt LiFe ;)

Pzdrwm
Awatar użytkownika
thomas18
Kontakt:

album thomasa 2008

Post autor: thomas18 »

a ja bym chcial zeby thomas wkoncu sobie przypomnial dobre lata i zaczol nagrywac muzyke popwa i dance! wsumie wolalbym zeby muzyke komponowal dieter bohlen, wiem ze to nie realne, nie musza odrazu do siebie wracac ale mogliby razem chociaz wspolpracowac! podoba mi sie singiel thomsa "king of love i indenpen...cos girl" napewno bylo by to dla mila niespodzianka! pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

A ja w Stockholmie szukam i szukam i szukam..... :(
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Post autor: Feliks Maliszczak »

Jaki styl Thomas wybierze w nagraniu nowej płyty będzie mi się podobać. Nikt nic nie pisze kiedy i w którym miesiącu Thomas zamierza przyjechać do Polski.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

W sumie wolalbym zeby muzyke komponowal dieter bohlen, wiem ze to nie realne, nie musza odrazu do siebie wracac ale mogliby razem chociaz wspolpracowac!
A ja jednak licze na zdrowy rozsadek Thomasa i Dietera.Wlasnie tez tak uwazam,ze nie musza sie przeciez odrazu kochac,zeby cos wspolnie jeszcze zrobic-dla mnie jest to genialny duet,pomimo prywatnych nieporozumien i uprzedzen.A co to tego powrotu to nie mow hoop,poprzednim razem tez nikt nie wierzyl,ze jeszcze cos razem nagraja,no i byl wielki powrot 98 roku,takze mam nadzieje,ze cos ich skusi do wspolpracy,dla mnie osobiscie moze to byc nawet kasa-wszystko jedno co,wazne aby chyba glownie Thomas sie przelamal,bo traca na tym wszyscy.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Dieter współpracujący z Thomasem przy jego solowej płycie - wg mnie to jest nierealne. Nierealne ponieważ sukces płyty (moim zdaniem taki album przebiłby wszystkie wcześniejsze indywidualne dokonania Thomasa) byłby firmowany nazwiskiem Thomas Anders pomimo, że słuchać byłoby prawie MT a może nawet MT. Dieter lubi być na pierwszym planie a w takiej sytuacji byłby trochę jednak w drugim szeregu (co innego praca przy płytach DSDS gdzie akurat to, że producentem jest DB jest bardzo istotne moim zdaniem).

Ja jeszcze wierzę, że MT się odrodzi. Być może będzie to zaledwie jeden singiel, być może tylko jeden koncert ale będzie.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

co jak co ale Thomas najlepiej brzmiał w Modern Talking i szkoda że oni już nie istnieją a czekałam jeszcze może znów powrócą ale chyba sie już nie doczekam a szkoda :( album song\s forewer wg mnie nie był najlepszy ale this time był spox (pewnie dlatego że był bardziej w stylu modern talking)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Jak się znajdą na nim takie kawałki jak "For you" to będzie całkiem niezły, ja liczę na coś w stylu "When will I see you again", "Down on sunset", a obawiam się czegoś w tylu "Souled", po prostu dlatego, że nie lubię tej płyty. Przydał by się jakiś duet z gwiazdą światowego formatu. Niezła by była Kylie Minogue albo Nelly Furtado, choć ta ostatnia nie produkuje niestety takiej muzyki jak Thomas w najlepszych dla niego początkowych latach 90 tych. Fajnie by było też usłyszeć Thomasa w duecie z Caro. Mogliby wyprodukować parę kawałków. To byłby znakomity duet. A co do kompozycji napisanych przez Thoma lub przy jego udziale to są to moim zdaniem kawałki z wysokiej półki jak "Love is like a rainbow", "Love is forever" "In your eyes". Jak by napisał sporo takich na nowa płytę to byłoby super.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Ja też nie będę ukrywał, że liczę na coś ze strony Thomasa w stylu właśnie "King of love" a obok inne utwory z mieszanką z czymś typu "Love is like a rainbow", "Road to higher love", może też być w typie "When will I see you again" lub kombinacje pośrednie o ile będą sensownie brzmieć. Ja myślę, że Thomas sam dostrzega słabość niektórych poprzednich albumów lub niektórych piosenek i postarał się zaaranżować coś co bardziej przyciągnie uwagę fanów, żeby płyta jaką stworzy nie kurzyła się tylko u fanów na półce (o ile taką wogóle zechcą kupić, no bo jakby się miała tylko kurzyć? :wink: ) Można by oczywiście w mailu coś Thomasowi zasugerować ale czy to aby wypada? Chyba nie.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Chciałbym żeby tam się znalazł duet z Madonną, ale to chyba nie realne.
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Prędzej z Celin Dion...
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:Chciałbym żeby tam się znalazł duet z Madonną, ale to chyba nie realne.
WOW! No to by było faktycznie coś. Ale myślę, że takie coś nie za bardzo dojdzie do skutku chyba żeby jakoś wspólnie dogadali by się ich menedżerowie, chyba że Thomas sam sobie jest teraz menedżerem?
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

no no z CCC to by był dobry duet ale z nelly to sobie go nie wyobrażam ale może z celine dion by też świetnie wypadł
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Ja za to nie potrafię sobie wyobrazić Thomasa Andersa z Celine Dion. Moim zdaniem nie było by to udane, bo nie przepadam za nią. Przyjemniej się słucha za to Nelly i uważam, że taki duet byłby znakomity. Pod warunkiem, że producentem takiego kawałka nie byłby Timaland ponieważ taka muzyka nie pasowałaby do Thomasa. Musiałby być dobry popowy kawałek, a Nelly też lubi takie klimaty.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

hmmno ja jeśli chodzi o nelly to lubię tylko parę piosenek ... to samo z cline też nie wszystkie jej piosenki lubię ale wg mnie by brzmieli świetnie ale jednak zdecydowanie gorzej thomas by wypadł występując z jakimś raperem to już by było cienkie ... MT z singletonem też mi się nie podobało
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Niezły byłby duet Cliffem Richardem.
ODPOWIEDZ