C.C.Catch

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ja także żadnej polskiej strony nie znam - jeśli nie liczyć artykułu na Wikipedii ;) A czy szukasz Jarku jakichś informacji o niej?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Polskiej strony faktycznie nie ma...może ktoś by się pokusił zrobić? ;) Byłoby fajnie.

A tak a propos CC Catch to zapraszam na moją stronę - zaktualizowałem ją w 50% (4 klipy) właśnie o nią, pozostała połowa to Sandra :).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

No, Maro_D, byłoby fajnie, Arek...? A może ty...? :wink:
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ja zdecydowanie nie :)
Powinien to być ktoś kto lubi samą Caro, dla mnie jest ona niestety tylko jedną z wokalistek Bohlena ;) Mogę ewentualnie pomóc przy takim projekcie, choć pracy nie byłoby z tym wiele - wystarczy połączyć porozrzucane po paru miejscach internetu informacje.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

No ja bardzo lubię Caroline, ale nie ją jedyną i nie znam się na zakładaniu stron. Mogłabym tylko pomóc w szukaniu info i fotek, ale jak mam sama robić, to odpadam... gdyby ktoś się chciał skontaktować w sprawie współpracy nad stroną to pisać na GG- 4911068
jkris

Post autor: jkris »

ja uwielbiam CCCatch ale nie sadze zeby byl wiekszy sens robienia stronki o niej, bo z nieznanych mi tak do konca powodow ona nie jest w stanie juz chyba niczego nowego zaprezentowac... nie wiem jak mozna tyle lat mowic o plycie, ktora sie nie ukazuje i juz nigdy wg mnie nie ukaze... a robic strone, na ktorej w rubryce NEWS nie bedzie nic- nie ma chyba sensu...
zawsze mozna wejsc www.cccatch.de
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

W robryce NEWS można umieścić niusy z życia Caro. A czy to, że żadna nowa płyta nie wyjdzie ma być powodem, żeby zostawić już temat panny Muller w spokoju?!
Awatar użytkownika
Deja Vu

Post autor: Deja Vu »

Louie, Louie, Louie pisze:A czy to, że żadna nowa płyta nie wyjdzie ma być powodem, żeby zostawić już temat panny Muller w spokoju?!
A skąd takie wiadomości? To mnie bardzo zasmuciło :(
Love Suite
jkris

Deja Vu pisze:
Louie, Louie, Louie pisze:A czy to, że żadna nowa płyta nie wyjdzie ma być powodem, żeby zostawić już temat panny Muller w spokoju?!
A skąd takie wiadomości? To mnie bardzo zasmuciło :(
a no stad ze od 2000 roku fani sa informowani o planach wydania nowej plyty. mamy 2007 rok i cisza. Brat CC powiedzial, ze ma ona material na kilka plyt- zdaje sie jednak, ze nie ma chetnych na wydanie ich.

co zas sie tyczy informowania fanow o zyciu panny Muller to ciekaw jestem skad te inf brac? a swoja droga pisanie o tym co jadla na sniadanie chyba nikogo ni obchodzi...
Awatar użytkownika
Deja Vu

Post autor: Deja Vu »

jkris pisze: ze nie ma chetnych na wydanie ich.
To bardzo dziwne, przecież SISI ma wielu fanów :!:
Love Suite
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Deja Vu pisze:To bardzo dziwne, przecież SISI ma wielu fanów

Fani są ale nie ma wytwórni płytowej chętniej na materiał Caro.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Po 1: Nie cytujcie się cały czas nawzajem!
Po 2: A pamiętacie jak to było z Dieterem? Też nie było wytwórni, która chciałaby go wydać, a spotkał Thomasa (Bernda) i wszystko się zmieniło! Może historia się powtórzy, z tym że głównym bohaterem będzie Caro?! :lol:.
Po 3: Nie mówię o żadnym śniadaniu jkris!!! Jak myślisz, skąd Arek ma info (przykładowo mówię) o napadzie na Dietera?!
jkris

Louie, Louie, Louie pisze:Po 1: Nie cytujcie się cały czas nawzajem!
Po 2: A pamiętacie jak to było z Dieterem? Też nie było wytwórni, która chciałaby go wydać, a spotkał Thomasa (Bernda) i wszystko się zmieniło! Może historia się powtórzy, z tym że głównym bohaterem będzie Caro?! :lol:.
Po 3: Nie mówię o żadnym śniadaniu jkris!!! Jak myślisz, skąd Arek ma info (przykładowo mówię) o napadzie na Dietera?!
po1- cytowanie sluzy temu zeby wiadomo było czyjej wypowiedzi tyczy sie odp.
po2- Bohlen mial wtedy 20kilka lat, byl piosenkarzem, kompozytorem. CC jest po 40stce i jedyne co ma to glos- wg wielu słaby.
po3- Info o napadzie Arek mial stad skad wszyscy je mieli- kazda niemiecka strona o tym trąbila. przypomnij mi kiedy ostatnio pisali cos o CCCatch?
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

C.C.Catch i jej nowa płyta...

Post autor: Simon_Belissimo »

Wiecie co wam powiem?
Jestem ogromnym fanem C.C.Catch i pewne większość z was również.
Ale nawet jak C.C.Catch wyda jakiś nowy album...czy sądzicie,że będziemy się przy nim bawić,tak jak przy jej "Catch The Catch" z 1986 roku,czy "Welcome To The Heartbreak Hotel"?
Fani na pewno ją kupią,ale tylko ze względu na to,że na okładce będzie można zobaczyć jej twarz i słynny pseudonim artystyczny "C.C.Catch".
Tyle.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
jkris

jesli w ogole wyda kiedykolwiek cokolwiek to sukces odnioslaby jedynie w sytuacji gdyby producentem zostal ponownie Bohlen. natomiast na co moze liczyc wydajac "swoje marzenia" na CD juz widziala- wiec nie dziwmy sie, ze nikt nie chce tego wydac...
Awatar użytkownika
Simon_Belissimo

Post autor: Simon_Belissimo »

W takim razie Caro ma dwie możliwości-na stałe,już na zawsze żegna się ze sceną i fanami,zajmuje się domem i gotuje rosołek,albo nie żegna się ze sceną i śpiewa nadal sobie,tak jak dotychczas "Jump,in My Car,la la la" :D
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
ODPOWIEDZ