Forum for girls - czyli który jest przystojniejszy
- Louie, Louie, Louie
Nie no... w Blue System to on był chyba najprzystojniejszy w całej swojej karierze jak na www.moderntalking.one.pl oglądałam zdjęcia z teledysków B.S. to nie mogłam się od monitora odkleićkawa_z_mlekiem pisze:Oglądając i stare teledyski MT a takze Blue System to sie rozpływam
Germany's most successful pop duo ever.
- kawa_z_mlekiem
Louie, Louie, Louie pisze:Didi, przydałaby Ci się kuracja przeciwzmarszczkowa...
hmmm może by i mu sie przydała kuracja przeciwzmarszczkowa ale chyba wtedy straciłby jakas czesc swojego uroku
(przynajmniej dla mnie tak jest, ale on zawsze bedzie dla mnie najlepszy, kiedys zazdrościłam Thomasowi tych jego włosów z pocztaku kariery, ale teraz wystarczy ze mam takie jak Dieter tylko czarne
Princess of night
Princess of day
When the night will fade away
Princess of day
- Jennifer
Ja to bym chętnie Dietera zabrała ze sobą na jakąś szalona imprezkę i wiem, że byśmy się świetnie bawili- Didi to wulkan energii i facet z ekstra poczuciem humoru
. On się chyba nigdy nie zestarzeje duchem.
Natomiast Thomas idealnie by się nadawał na romantyczną kolację w blasku świec, by śpiewać mi do ucha 'You're my heart...." lub 'Tonight is the night".
P.S Podobno ludzie z dużym poczuciem homoru żyją dłużej. Didi forever !!!
Natomiast Thomas idealnie by się nadawał na romantyczną kolację w blasku świec, by śpiewać mi do ucha 'You're my heart...." lub 'Tonight is the night".
P.S Podobno ludzie z dużym poczuciem homoru żyją dłużej. Didi forever !!!
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- Louie, Louie, Louie
Tak, myślę, że Dieter po całonocnym bansowaniu jeszcze by nie miał dość, bo to bardzo energiczny dziadek
. Poczucie humoru- o tak ogromne, czytałam "Nic tylko prawda" to poprostu nie mogłam, najlepszy był ten tekst "[...]A tytuł Are you man enough dałem naszej wypróbowanej specjalistce od resztek- C.C. Catch" Bardzo złośliwy jest, ale książka super. Poprostu kilka razy czytałam całość! Ale coś czuję, że Didi zaczyna wpadać w kryzys wieku... ekhm... ŚREDNIEGO, bo zarywa coraz to młodsze laski, a chyba każdy wie, że na przykład takiej Karinie to na rękę, bo ma dostęp do sporej kaski, nie? A więc związek oparty na obustronnych korzyściach... jeśli mogę się tak wyrazić, bo ja podchodzę do tego ZWIĄZKU dosyć sceptycznie...
.
- Jennifer
Cos w tym jest
.Dieter znajduje sobie coraz młodsze,ciekawe kiedy zacznie podrywac rówieśnice swojej córki
. Facet po prostu lubi pewny rodzaj sportu jesli wiecie co mam na mysli. Ale ma kasę, więc laski lgną do niego jak muchy do miodu. Tylko co to za dziewczyny?!!! Pustaki jakieś D: Czy Dieter już sie raz nie sparzył na Veronie?
Siedzenie W Norze
Nic Tu Nie Pomoże
Nic Tu Nie Pomoże
- Louie, Louie, Louie
No widocznie nie. Estefania miała 22 lata, Karina ma 20, następna powinna mieć 18, a więc kolejna 16, a jeśli mam rację i Dieter poleci wg. tej hiererchii, to się wpakuje w niezłe kłopoty, bo za związek z osobą nieletnią może trafić do sądu, a podejrzenia o pedofilię lub jakiekolwiek inne zboczenie mogą się dla Dietera skończyć upadkiem jego kariery, ale to tylko moje przypuszczenia i obym nie miała racji. Miejmy nadzieję, że Didi się jednak opamięta, zanim ta jego cała Karina wyniesie go razem z tą jego całą willą...
- kawa_z_mlekiem
nie chce nic mowic ale jakby szedł wg. tej hierarchi ze co nastepna dziewczyna to o dwa lata młodsza to po pewnym czasie by Dieter miał zwiazek z 2 latka
nie no ale to samo w sobie jest smieszne
i tu własnie widac wielka różnice między Thomasem a Dieterem. Thomas jest wiernym i kochającym mężem Claudii oraz ojcem Aleksandra a Dieter, hmmmm no Didi szuka szczęścia u młodych panien =) mi sie zdaje ze on uwaza, ze ma jeszcze czas zeby sie wyszalec i dobrze mu to idzie... tylko ciekawe czy te jego laski leca na jego kase czy na samego Didiego...
na dowod o Thomasie =) http://www.rol.ru/pictures/misc/consnews/modt3.jpg mi tam sie oni razem baaardzo podobaja
tak bardzo do siebie pasuja 
i tu własnie widac wielka różnice między Thomasem a Dieterem. Thomas jest wiernym i kochającym mężem Claudii oraz ojcem Aleksandra a Dieter, hmmmm no Didi szuka szczęścia u młodych panien =) mi sie zdaje ze on uwaza, ze ma jeszcze czas zeby sie wyszalec i dobrze mu to idzie... tylko ciekawe czy te jego laski leca na jego kase czy na samego Didiego...
na dowod o Thomasie =) http://www.rol.ru/pictures/misc/consnews/modt3.jpg mi tam sie oni razem baaardzo podobaja
Princess of night
Princess of day
Princess of day
- only love
- Kontakt:
hmm no thomas wyglądał bosko jak był młodszy nie dziwię się że nora była aż tak zazdrosna o niego. ale z kolei teraz to dieter jest naprawdę przystojny i tak jak napisała osoba wyżej to faktycznie umie się ubrać i na dodatek ma taki błysk w oku i ten figlarny uśmieszek i to sprawia że jest kuszący pomimo wieku :-p
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
-
DySkietkaDS
- shizonek
Re: Forum for girls - czyli który jest przystojniejszy
Pytanie w ankiecie jest zadane w czasie teraźniejszym, a dalej, że chodzi o lata 80..
No cóż, wg mnie w latach 80 to obaj wyglądali komicznie, z tym włosami i w ogóle.
Teraz zaś fajniej wygląda Thomas, no może nieco lepiej wyglądał te 5 lat temu, jak był szczuplejszy. Ale i tak milej się na niego patrzy niż na wielką kwadratową szczękę Dietera.
No cóż, wg mnie w latach 80 to obaj wyglądali komicznie, z tym włosami i w ogóle.
Teraz zaś fajniej wygląda Thomas, no może nieco lepiej wyglądał te 5 lat temu, jak był szczuplejszy. Ale i tak milej się na niego patrzy niż na wielką kwadratową szczękę Dietera.
-
kasiek208
Zdecydowanie Thomas!
Ideał faceta:) I te oczy...
- Jasmine
Ja się nie potrafię zdecydować
Bo z jednej strony podoba mi się romantyczny styl Thomasa a z drugiej strony uwielbiam ten śnieżnobiały uśmiech Dietera i jego dowcipy. W latach 80 też byli dla mnie przystojni, mieli swój urok i mają go dalej, tylko trochę mniej.
- IndependentGirl
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
- Peter