Eurowizja

Rozmowy zupełnie nie na temat.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

I jak wrażenia po eliminacjach w Polsce?

Jak dla mnie największy show zrobiła grupa The Jet Set i właśnie takie coś powinniśmy byli wysłać. Zresztą było blisko - gdyby tylko jury umieściło ich pozycję wyżej...
Ich Troje mają kawałek ze sporym potencjałem, ale wykonanie cieniutkie jak dla mnie :/
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

najbardziej do gustu przypadł mi The Jet Set, Danzel...no i nawet Ich Troje.. ale ze zawsze byłem przciwnikiem obcokrajowców grajacych jako przedstawiciele innego państwa, wiec dobrze, ze REDHEADZI wygrali..
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

A mi z tych piosenek co słyszałem najbardziej do gustu przypadło H Dwa O.
Dobrze, że wygrało Ich Troje bo oni mają jakiś tam pomysł ma występ/show a poza tym krajowa marka. Tylko zastanawia mnie w jakim składzie wystąpią gdyż jest chyba limit - 5 osób na scenie. Więc chyba Real McCoya zabraknie (ale może się mylę). No i ta piosenka miała być bardziej zróżnicowana językowo.
To co zaprezentowały Queens raczej słabo - ci tancerze skojarzyli mi się z szalikowcami
Leonie Kuizenga - być może błędnie ale jakoś jej piosenka wydała mi się dość podobna do Like a Prayer - Madonny

Tak czy inaczej zdecydowanie wolę posłuchać co zostało zgłoszone i spośród czego wybierano niż zdać się na wyłączne działania komisji specjalistów (mam na myśli rok ubiegły)

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

6 osób jest limit, więc Real McCoy też się zmieści :)
Gdyby w tym roku wybierało jury byłoby po prostu tragicznie :lol:. A najbardziej przeraża to, że ich werdykt był jednomyślny...
Jak piszesz tak cię widzą.
Mike

Post autor: Mike »

ArCrack pisze:Jak dla mnie największy show zrobiła grupa The Jet Set i właśnie takie coś powinniśmy byli wysłać. Zresztą było blisko - gdyby tylko jury umieściło ich pozycję wyżej...
Jestem tego samego zdania, The Jet Set byli moimi zdecydowanymi faworytami, szczególnie, że ich managment to te same osoby, które zajmą się promocją Bad Boys Blue w 2006 :wink:
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Myślę,że tym razem Ich Troje(Ich Sześcioro :wink: )nie pójdzie już tak dobrze jak w 2003 roku,a już napewno nie wygają Eurowizji.
ODPOWIEDZ