senior fan pisze:Juz w maju nowy album MT Back again , z 5 remiksami singli z lat 80 oraz megamixem kilkunastu hitow z lat 80/90 .Dodatkowo niespodzianka zrealizowana w jeo park studio w marcu b.r tj dwie nowe piosenki z udziałem TA. Lifetime i old mirror in my soul. Wszystko realizował DB .
Senior fan ma racje szykuje sie cos wielkiego , tyle co wyczytalem to rzeczywiscie bedzie plyta Back again , cofajac sie do 1 powrotu MT pamietajcie premiera byla w drugim programie Niemieckiej telewiji ZDF w Wetten das ? teraz tego programu juz nie ma a mial duzo ogladalnosc ale do rzeczy Dieter ma dobre uklady z RTL a przy tym dobra ogladalnosc takze mysle ze szykuje niespodzianke ,sami wiecie ze z Thomasem doszli do porozumienia a dla nas fanow super by bylo posluchac nawet dwa nowe nagrania ktore bysmy pozniej ''rozmontowali na czastki'' i smakowali tym ''rarytasem'' ,dziwi mnie tez ze rosjanie nic nie pisza na v.k, ale podejrzewam ze tez maja ta wiadomosc i sprawdzaja jak szaleni ,wszak nie oglasza na swoim portalu MT back again a potem lipa 1 kwietnia juz byl ,pozdrowka
Dokładnie poczekajmy . Nagrania bedzie firmować dream factory , label Bohlena i Mezei Jeo. Utwory powstały , ale losy ich ukazania się waźą.mam nadzieję, że niespodzianka wypali.Chyba, że zostaną wykorzystane w nowym formacie z udziałem Bohlena w rtl ( dsds to juz ostatnia edycja więc w styczniu 2018 bedzie premierowy odcinek nowego projektu z DB. Jesienia jeszcze supertalent z jego udziałem. INICJATOREM całego projektu jest sony Germany i rtl .
Jest potwierdzenie na pierwsze ,Dieter pracuje jeszcze nad remixsami hitow MT , poza tym pracuje teraz praktycznie na zmiane w trzech studiach ,dla A.Berg i V.Mai, jak powiedzial w tym roku nie napisze dla zwyciezcy DSDS piosenki na final 6 maja poniewaz nie ma juz na to czasu tu ma cie linka http://www.bild.de/unterhaltung/tv/dsds ... ,pozdrowka
Dieter realizuje kontrakt z Bergrecords tzn Vanessa wydaje nowy album w sierpniu a Andrea we wrześniu.Nowy singiel Vanessy jest juz na rynku , traum..., całkiem fajny i jest na youtube . Najwięcej czasu jednak Didi spedza w jeopark nad albumem Back Again , zobaczymy w jakiej formie to wyda , ale nowe numery powstały. Jest jeszcze opcja 20 lecia wydania back for.. wiec przy okazji nowego formatu w rtl na poczatku 2018 moze dopiero wypalic temat, tym bardziej ze Didi niebedzie juz spięty terminami dsds i promowaniem kolejnej edycji.
Senior fan no tylko pozazdroscic takiego dojscia do dzialalnosci dietera na biezaco , no zobaczymy co z tego wyjdzie ale ja typuje te nowe piosenki na maj ,jak to Dieter powiedzial pod dzialaniem stresu wychodzilo mu duzo piosenek najlepiej ,chce pewnie szybko teraz wszystko ogarnac i wyjazd na Majorke jak co roku ,cieszy mnie bardzo ze jestes szybszy niz rosjanie z v.k ,pozdrowka
Dzisiaj zamieściliśmy na stronie Fanklubu wczorajszy artykuł z niemieckiego BUNTE i ten tekst wydaje się wyjątkowo ciekawy, jeśli chodzi o "stosunki" między obiema panami...
Pkmodern pisze:To jest ta 3-cia płyta w tym pakiecie 3-płytowym!
Bardzo dziwne rozwiązanie.Płyta sygnowana jako 13 album MT,schowana jako trzecia cd w składance Dietera Bohlena.
Bo to wyłącznie będzie robota Dietera, jak wspomina o tym dla BILDA ( http://modern-talking.com.pl ). Dzisiaj w programie Volle Kanne na ZDF podczas wywiadu Thomas został zapytany o to wydawnictwo i odpowiedział że tak jak on na koncerty przygotowuje własne aranżacje piosenek Modern Talking tak samo Dieter może sobie również sam nowe aranżacje robić...
Czyli jak zwykle. Niby nowy album MT i ktoś rozsiewający plotki o nowych piosenkach z udziałem TA, ale jednak nie album MT, a tylko kolejna już składanka.
Adrian77 pisze:Czyli jak zwykle. Niby nowy album MT i ktoś rozsiewający plotki o nowych piosenkach z udziałem TA, ale jednak nie album MT, a tylko kolejna już składanka.
Przypominam iż w żadnym z internetowych oficjalnych źródeł nie było ani słowa o "nowych piosenkach z udziałem TA". Wszędzie podawali tylko że Dieter Bohlen tworzy nowe remixy starych piosenek Modern Talking oraz megamix. O jakichkolwiek NOWYCH piosenkach Modern Talking nigdzie nie było ani słowa! O ewentualności nagrania takowego/ych nowych utworów to tylko dywagacje fanów.
Jako niezwykła nowość i mega niespodzianka będzie "nowy" 13. Album Modern Talking "Back Again (...)".
Ogólnie na chłodno myślę, ze nie będzie tez żadnych wspólnych piosenek z TA i powrotu MT. Niektórzy pewnie nie zauważyli, ze słowo nowy jest w cudzysłowie. Wychodzi składanka DB, na której jedna płyta będzie poświęcona MT.