Thomas w Polsce...?

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
lalka49

Post autor: lalka49 »

Tez go uwielbiam, ma cudowny usmiech!!! :) A tak poza tym czemu kondert nie mooglby sie odbyc gdzies w centrum Polski lub na morzem?
Awatar użytkownika
Dubler

Post autor: Dubler »

Thomas powinien odwiedzić tym razem północna Polske, w ogóle megagwiazdy koncertuja, tylko w wielkich miastach, a zapominaja o mniejszych.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

To, jakie miasto odwiedzi Thomas jest sprawą drugorzędną, myślę że nawet gdyby wystąpił na drugim końcu kraju fani by przyjechali.
A w dużych miastach jest po prostu łatwiej o publiczność. Dojazd, zakwaterowanie, itd. Nikt nie zorganizuje koncertu w miejscowości, do której ciężko się dostać, bo ciężko byłoby ze sprzedażą biletów.
Miejmy nadzieje, że negocjacje z Polską stroną zakończą się organizacją koncertu, obojętnie gdzie :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

THOMAS ANDERS W POLSCE

Post autor: Feliks Maliszczak »

Tu Feliks Maliszczak to nie doczekamy się przyjazdu Thomasa do Polski w tym miesiącu. Thomas miał odwiedzić Polskę we wrześniu i do tej pory o przyjeździe Thomasa nic nie wiadomo. Thomas mógłby przyjechać nawet do Kostrzyna nad Odrą i w tym miejscu gdzie był Woodstock był by Koncert Thomasa. Ale Thomas i tak do małego miasta nie przyjedzie, to szkoda. Tam gdzie wyznaczą miejsce w jakimś dużym mieście tam Thomas da koncert.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Tak myślałam,że o koncertach Thomasa w Polsce ucichnie i nic nie będzie wiadomo na 100% czy przyjedzie do Polski czy nie.
Jestem pomału zawiedziona tym,że nic nie słychać na ten temat,ale mam nadzieję że moje wątpliwości co do przyjazdu Thomasa do naszego kraju bedą błędne i uda się nam go zobaczyć choćby w telewizji :?:
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

THOMAS ANDERS W POLSCE

Jeszcze trzeba czekać na przyjazd Thomasa do Polski. Może Thomas przyjedzie w połowie lub pod koniec Listopada. A jak nie to poczekamy na niego w Grudniu może miejsce na występ Thomasa w jakimś dużym miescie się znajdzie i Thomas da super koncert taki jak w Taszkencie. Thomas zaśpiewał 18 najlepszych piosenek na Koncercie w Taszkencie. Już nie mogę się doczekać na przyjazd Thomasa do Polski. Feliks Maliszczak
Przemo

Post autor: Przemo »

Ja proponowałbym, żey dał koncert we Włoszczowej. Dojazd, dzieki wspaniałemu rozwojowi kolejnictwa w Polsce doskonały, stacja nowa, więc wstydu nie będzie, że brudno, lokalizacja dogodna, bo w centrum kraju... Same zalety. :D
Przemo
Awatar użytkownika
Gosia91

Post autor: Gosia91 »

jakby przyjechałby do Polski to by było wspaniale!!
Sorry Little Sarah ;)..
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Wedle tego: http://www.top-magazin-koblenz.de/Anders4.pdf artykułu planowane jest "eine Tournee durch Polen Ende November".

:)? :lol: ? <pokręcony> ?
Jak piszesz tak cię widzą.
Ania

Post autor: Ania »

Pomarzyć zawsze można- może w końcu się uda <pokręcony> <bezradny>
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

W medialnej wymianie uszczypliwości polskich mediów z niemieckimi padła propozycja aby poprawić stosunki między krajami między innymi dzięki wysłaniu Thomasa Andersa na tournee do Polski.

http://www.welt.de/data/2006/11/05/1100896.html
- Thomas Anders von „Modern Talking“ zu einer Gnadenbrot-Tournee nach Polen einladen
w tłumaczeniu SuperExpressu brzmi to inaczej:
Wysłać Modern Talking (niemiecki zespół muzyczny popularny w latach 80.) na tournee dobrej woli po bloku wschodnim.
i zostało skontrowane następująco:
Połączyć Modern Talking i Ich Troje ku uciesze obojga narodów.

A wracając do koncertu w Polsce. ArCrack w temacie o DVD przypomniał o video z koncertu, którego jeszcze nie ma. Tutaj dał link do info o tournee pod koniec listopada. Jakby tak połączyć te fakty to być może właśnie koncert w Polsce zostanie uwieczniony na DVD, oczywiście z towarzyszeniem Warszawskiej Orkiestry Symfonicznej. :D

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

THOMAS W POLSCE

Thomas ma przyjechać pod koniec listopada do Polski zobaczymy jakie miasta odwiedzi. Mógłby odwiedzić te największe miasta.
Ania

Post autor: Ania »

Raz kozie śmierć, stawiam na: Warszawę, Katowice, Łódź, albo Poznań. Jeśli w Katowicach, to pójdę tam nawet piechotą :)
Mirek Breguła- polski Lennon lat 80-tych. Najbardziej utalentowany i niedoceniony polski artysta :(
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

No ja mam nadzieje, ze bedzie w Kato :D .. ale nie uprzedzajmy faktu.. dobrze bedzie, jeśli wogóle Polske odwiedzi
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

No właśnie
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

THOMAS W POLSCE

Już dzisiaj 13 listopada, a na żadnej z Thomasa stron nic nie pisze, którego listopada Thomas przyjedzie do Polski i w jakich miastach zamierza dać koncerty. Jak Thomas pojechał do Taszkentu na rosyjskiej stronie Thomasa o tym, że Thomas przyjeżdża wiadomo już było miesiąc wcześniej a tu nic i czekaj na przyjazd Thomasa do usranej śmierci.

A ja bym wolał, żeby Thomas wystąpił na Warszawskim Służewcu, lub na Torwarze w Warszawie, albo w Pałacu Kultury w Sali Kongresowej.

Prędzej kitę odwalę niż się doczekam na Thomasa Koncert w Polsce.

edit ArCrack:
Feliks, jeśli masz coś do dodania, używaj przycisku Obrazek, a nie pisz 3 postów jeden po drugim! :?
ODPOWIEDZ