Thomas w Polsce...?
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
To, jakie miasto odwiedzi Thomas jest sprawą drugorzędną, myślę że nawet gdyby wystąpił na drugim końcu kraju fani by przyjechali.
A w dużych miastach jest po prostu łatwiej o publiczność. Dojazd, zakwaterowanie, itd. Nikt nie zorganizuje koncertu w miejscowości, do której ciężko się dostać, bo ciężko byłoby ze sprzedażą biletów.
Miejmy nadzieje, że negocjacje z Polską stroną zakończą się organizacją koncertu, obojętnie gdzie
A w dużych miastach jest po prostu łatwiej o publiczność. Dojazd, zakwaterowanie, itd. Nikt nie zorganizuje koncertu w miejscowości, do której ciężko się dostać, bo ciężko byłoby ze sprzedażą biletów.
Miejmy nadzieje, że negocjacje z Polską stroną zakończą się organizacją koncertu, obojętnie gdzie
Jak piszesz tak cię widzą.
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
THOMAS ANDERS W POLSCE
Tu Feliks Maliszczak to nie doczekamy się przyjazdu Thomasa do Polski w tym miesiącu. Thomas miał odwiedzić Polskę we wrześniu i do tej pory o przyjeździe Thomasa nic nie wiadomo. Thomas mógłby przyjechać nawet do Kostrzyna nad Odrą i w tym miejscu gdzie był Woodstock był by Koncert Thomasa. Ale Thomas i tak do małego miasta nie przyjedzie, to szkoda. Tam gdzie wyznaczą miejsce w jakimś dużym mieście tam Thomas da koncert.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
- angel
Tak myślałam,że o koncertach Thomasa w Polsce ucichnie i nic nie będzie wiadomo na 100% czy przyjedzie do Polski czy nie.
Jestem pomału zawiedziona tym,że nic nie słychać na ten temat,ale mam nadzieję że moje wątpliwości co do przyjazdu Thomasa do naszego kraju bedą błędne i uda się nam go zobaczyć choćby w telewizji
Jestem pomału zawiedziona tym,że nic nie słychać na ten temat,ale mam nadzieję że moje wątpliwości co do przyjazdu Thomasa do naszego kraju bedą błędne i uda się nam go zobaczyć choćby w telewizji
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
THOMAS ANDERS W POLSCE
Jeszcze trzeba czekać na przyjazd Thomasa do Polski. Może Thomas przyjedzie w połowie lub pod koniec Listopada. A jak nie to poczekamy na niego w Grudniu może miejsce na występ Thomasa w jakimś dużym miescie się znajdzie i Thomas da super koncert taki jak w Taszkencie. Thomas zaśpiewał 18 najlepszych piosenek na Koncercie w Taszkencie. Już nie mogę się doczekać na przyjazd Thomasa do Polski. Feliks Maliszczak
-
Przemo
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wedle tego: http://www.top-magazin-koblenz.de/Anders4.pdf artykułu planowane jest "eine Tournee durch Polen Ende November".
?
?
?
Jak piszesz tak cię widzą.
- Pioetrek
- Kontakt:
W medialnej wymianie uszczypliwości polskich mediów z niemieckimi padła propozycja aby poprawić stosunki między krajami między innymi dzięki wysłaniu Thomasa Andersa na tournee do Polski.
http://www.welt.de/data/2006/11/05/1100896.html
A wracając do koncertu w Polsce. ArCrack w temacie o DVD przypomniał o video z koncertu, którego jeszcze nie ma. Tutaj dał link do info o tournee pod koniec listopada. Jakby tak połączyć te fakty to być może właśnie koncert w Polsce zostanie uwieczniony na DVD, oczywiście z towarzyszeniem Warszawskiej Orkiestry Symfonicznej.
Pozdrawiam
Piotrek
http://www.welt.de/data/2006/11/05/1100896.html
w tłumaczeniu SuperExpressu brzmi to inaczej:- Thomas Anders von „Modern Talking“ zu einer Gnadenbrot-Tournee nach Polen einladen
i zostało skontrowane następująco:Wysłać Modern Talking (niemiecki zespół muzyczny popularny w latach 80.) na tournee dobrej woli po bloku wschodnim.
Połączyć Modern Talking i Ich Troje ku uciesze obojga narodów.
A wracając do koncertu w Polsce. ArCrack w temacie o DVD przypomniał o video z koncertu, którego jeszcze nie ma. Tutaj dał link do info o tournee pod koniec listopada. Jakby tak połączyć te fakty to być może właśnie koncert w Polsce zostanie uwieczniony na DVD, oczywiście z towarzyszeniem Warszawskiej Orkiestry Symfonicznej.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
THOMAS W POLSCE
Thomas ma przyjechać pod koniec listopada do Polski zobaczymy jakie miasta odwiedzi. Mógłby odwiedzić te największe miasta.
- Mateusz vel. Kokos
- Feliks Maliszczak
- Kontakt:
THOMAS W POLSCE
Już dzisiaj 13 listopada, a na żadnej z Thomasa stron nic nie pisze, którego listopada Thomas przyjedzie do Polski i w jakich miastach zamierza dać koncerty. Jak Thomas pojechał do Taszkentu na rosyjskiej stronie Thomasa o tym, że Thomas przyjeżdża wiadomo już było miesiąc wcześniej a tu nic i czekaj na przyjazd Thomasa do usranej śmierci.
A ja bym wolał, żeby Thomas wystąpił na Warszawskim Służewcu, lub na Torwarze w Warszawie, albo w Pałacu Kultury w Sali Kongresowej.
Prędzej kitę odwalę niż się doczekam na Thomasa Koncert w Polsce.
edit ArCrack:
Feliks, jeśli masz coś do dodania, używaj przycisku
, a nie pisz 3 postów jeden po drugim! 
A ja bym wolał, żeby Thomas wystąpił na Warszawskim Służewcu, lub na Torwarze w Warszawie, albo w Pałacu Kultury w Sali Kongresowej.
Prędzej kitę odwalę niż się doczekam na Thomasa Koncert w Polsce.
edit ArCrack:
Feliks, jeśli masz coś do dodania, używaj przycisku