Afterparty Łódź 28 listopada 2014r
- siara1971
- Członek TAFC Polska
Re: Afterparty Łódź 28 listopada 2014r
Ja już pisałemi jest bez znaczenia gdzie to się odbędzie ja dopiszę się tam gdzie będzie większość jeden lokal znam a drugi z fotek też wydaje się ok jeżeli chodzi o jedzenie jest mi bez znaczenia tu czy tu coś na pewno sobie wybiorę jak widzicie jestem bez konfliktowy pozdrawiam 
- cris1974
Mnie tez bez, jednak jakąś decyzję podjąć trzeba. Gdyby było to na Żwirki, to organizacją zająłbym się ja z rodziną + wolontariusze
, jeśli na Piotrkowskiej to Joanna. Czas ucieka i jakieś decyzje podjąć trzeba. Może trzeba zrobić sondę? Sam już nie wiem jak zmobilizować innych do wypowiedzenia się w tej kwestii.
- DorkaWawa
- Członek TAFC Polska
Dobra, stawiam na Żwirki. Niedaleko od Atlas Areny, więc szybko tam dotrzemy 
Don’t Give Up!
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Najlepsze after było pod wodzą Asi. Asia także zlot zrobiła. Ja bym postawiła na sprawdzone osoby i miejsce. Nie to, żebym nie wierzyła w zdolności innych, ale Piotrowską ciężko będzie przebić, najlepsze after jakie kiedykolwiek myślę było. Ciężko będzie zebrać 40 osób, a wtedy klub nie będzie cały dla nas. Piotrowska-było nas ponad 20 osób, dwa długie stoły i miejsca do tańców też było sporo, choć nie próbowaliśmy, ale dałoby się spokojnie. No i wielki ekran, czy na Żwirki jest zwykły telewizor (mam tu na myśli taką standardową, domową plazmę), czy duża plazma?
- cris1974
37-40 cali LCD to raczej wystarczy żeby obejrzeć co się chce, to nie sala kinowa, tylko knajpa. Ma być miło, kameralnie i sympatycznie. Duży ekran to jest w Atlas Arenie albo w kinie. Z niektórych postów wynika, że niektórzy bardzo chcą się przypodobać innym wychwalając ich pod niebiosa. Nie wiem tylko w jakim celu? Twierdzisz że ciężko będzie zorganizować więcej niż 20 osób? Myślę że nie. Tylko ode mnie są 4 , siara1971 pewnie przybędzie z żoną i synem + osoby już wpisane to praktycznie daje 20 osób. A zapisy dopiero się zaczęły i do koncertu jeszcze sporo czasu.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Nikomu nie zamierzam się przypodobać. Byłeś zdaje się na 2 afterach dopiero i oba były do kitu, co jest ciągle wspominane, wypominane. Byłeś też na Zlocie, a słowa na temat zlotu są właściwie tylko pozytywne. Jedyne after jakie zbiera same plusy to to w Łodzi w 2013 roku. Zlot i to after organizowała jedna i ta sama osoba. Wszyscy którzy w Łodzi poprzednio byli uważają to samo co ja, porozmawiaj z ludźmi na pw/fb, bo nikt tutaj nic nie pisze.
Ekran na Piotrowskiej jest wielkości jakichś 50-60 cali, przystosowany do oglądania z projektora, więc w porównaniu z telebimami koncertowymi jest malutki. Jakoś wszyscy byli zadowoleni, że możemy obejrzeć w większym rozmiarze, a nie na malutkim ekranie.
Na afterach pojawia się raczej stała grupa osób, na żadnym nie udało się zebrać więcej niż 40 osób, a ludzie brali ze sobą po kilka osób towarzyszących na każdym. Byłam na wszystkich od Łodzi w 2013 roku.
A Ty negujesz wszystko co napiszę, w jakimkolwiek temacie, od czasów MŚ w piłce nożnej (wtedy się zaczęło). W życiu się nie dogadamy i nie musimy. Najpierw twierdzisz, że masz to gdzieś, gdzie w końcu będzie, a potem wracasz do tematu i namawiasz, nakręcasz.
Róbcie jak chcecie, ja się wypisuję z tej dyskusji. Dopisuję do listy, pod siebie jeszcze jedną osobę:
.JoannaIzabella
2. KarinaMaria
3. Moi.Anne
4. siara1971
5. Hanoczka
6. DorkaWawa
7. cris1974 Ż
8. Monia82+1 osoba 2xP
9. GoOsiaGus
10. thomas1100 + 2/3 osoby
11. Naddel + 1 os. P
Ekran na Piotrowskiej jest wielkości jakichś 50-60 cali, przystosowany do oglądania z projektora, więc w porównaniu z telebimami koncertowymi jest malutki. Jakoś wszyscy byli zadowoleni, że możemy obejrzeć w większym rozmiarze, a nie na malutkim ekranie.
Na afterach pojawia się raczej stała grupa osób, na żadnym nie udało się zebrać więcej niż 40 osób, a ludzie brali ze sobą po kilka osób towarzyszących na każdym. Byłam na wszystkich od Łodzi w 2013 roku.
A Ty negujesz wszystko co napiszę, w jakimkolwiek temacie, od czasów MŚ w piłce nożnej (wtedy się zaczęło). W życiu się nie dogadamy i nie musimy. Najpierw twierdzisz, że masz to gdzieś, gdzie w końcu będzie, a potem wracasz do tematu i namawiasz, nakręcasz.
Róbcie jak chcecie, ja się wypisuję z tej dyskusji. Dopisuję do listy, pod siebie jeszcze jedną osobę:
.JoannaIzabella
2. KarinaMaria
3. Moi.Anne
4. siara1971
5. Hanoczka
6. DorkaWawa
7. cris1974 Ż
8. Monia82+1 osoba 2xP
9. GoOsiaGus
11. Naddel + 1 os. P
- michal.czeslaw
Pierwsze after było po koncercie w Szczecinie,spontaniczne,znalezlismy mała knajpkę ze stolikami na zewnątrz.Było bardzo miło.Po koncercie w Katowicach byliśmy w
Siemianowicach na dyskotece,podobało mi się.Bardzo udane było też spotkanie w Lublinie.Organizowała je Dominika z" Ojcem Dyrektorem".Kto był ten wie o co chodzi.
No i najważniejsze, moim zdaniem było nas dużo więcej niż obecnie się deklaruje.Dobrej zabawy po następnym koncercie
Siemianowicach na dyskotece,podobało mi się.Bardzo udane było też spotkanie w Lublinie.Organizowała je Dominika z" Ojcem Dyrektorem".Kto był ten wie o co chodzi.
No i najważniejsze, moim zdaniem było nas dużo więcej niż obecnie się deklaruje.Dobrej zabawy po następnym koncercie
- cris1974
Gratuluję elaboratu. To Ty wszystko negujesz i za każdym razem robisz wszystko żeby ostatnie słowo było Twoje. Mnie jest wszystko jedno gdzie to będzie i kto to będzie organizował. Skoro jednym z głównych kryteriów jest duży ekran to ok. Co kto lubi. Padła propozycja innego lokalu, więc zaproponowałem. Nie pasuje Ci? Nie musi, wystarczyło napisać przy swoim nicku co wybierasz i tyle. Nikt nie prosił o opracowanie dlaczego tu a nie tam. Co do całej reszty nie chce mi się wracać do tematu, bo nie mam na to ani czasu ani chęci. Nie mam żadnego interesu żeby to było na Żwirki, padł pomysł zaproponowania innego lokalu to zaproponowałem. Ty wypowiedziałaś się przeciw, Twoje prawo. Skoro odebrałaś do siebie że niektórzy chcą się za wszelką cenę przypodobać innym to coś w tym musi być. Kończąc dyskusję życzę dobrej nocy.
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Powiem tylko jedną rzecz-propozycja zmiany lokalu wyszła od Ciebie, po tym jak pare osob przystało na Piotrowską. Tyle w temacie. Dobrej nocy.
- cris1974
Adios i bez odbioru
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Z ekranem chodziło MI o to, by było tak jak na zlocie. Wszyscy oglądneli koncert i byli zadowoleni, a ja mam kilka takich niespodzianek w zapasie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- cris1974
A pamięta ktoś ile cali było na zlocie?
- Monia82
- Członek TAFC Polska
Najlepiej się chyba oglądało na zlocie na stojąco, bo ekran był bardzo wysoko. Pierwotnie siedziałam na pierwszej kanapie i nie wygodnie się zadzierało głowę i skończyłam na stojąco. Chyba jakiś specjalnie duży nie był wydaje mi się ten ekran.
- cris2002
Ja jestem za Żwirki czyli chyba to jest oczywiste że będę.
- JoannaIzabella
Kochani, nie róbmy wojny.... After po koncercie powinno być radosnym wydarzeniem, organizowanym z uśmiechem
Po prostu niech pozostali się określą i już. Na Piotrkowskiej nie było źle, atmossfera była chyba fajna, ale nie jest pewne, że na Żwirki nie będzie super. Jak było na Piotrkowskiej wiedzą ci, którzy byli. Będzie podobnie, tyle że jedzonko każdy sobie zamawia. Na Żwirki nie wiemy, nie byliśmy - ale możemy być
Kwestia wyboru - to, co znane, czy to, co nowe
Tylko decydujmy w miarę szybko, bo organizacja jednak trochę zajmuje - choćby sam wystrój, to też trzeba przygotować 
Aha, obojętnie gdzie będzie after, Tomek oczywiście będzie
Aha, obojętnie gdzie będzie after, Tomek oczywiście będzie
- aragorn
- Członek TAFC Polska
12.Aragorn +1 os? (dam info do końca tyg t.j do 14.09.14)Naddel pisze:1.JoannaIzabella
2. KarinaMaria
3. Moi.Anne
4. siara1971
5. Hanoczka
6. DorkaWawa
7. cris1974 Ż
8. Monia82 p
9. GoOsiaGus
11. Naddel + 1 os. P
That's the only thing i really know.......