Thomas pogodził sie z Dieterem!

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Husku
Członek TAFC Polska

Re: Thomas pogodził sie z Dieterem!

Post autor: Husku »

Może nie będzie to na tyle niedługo, żeby musiał rezygnować z najbliższych koncertów solowych. :)
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

Nie wierzę w zmianę Bohlena. Ludzie się zmieniają, ale nie aż tak. Nie wierzę, że kolejny comeback MT wyszedłby na dobre. Nowe piosenki-fajnie by było, koncerty-też. Dorośli ludzie się pogodzili, ale czy byliby w stanie ze sobą w zgodzie współpracować? Wątpię.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Wow...no po prostu nie wierze , do tej pory było to dla mnie science fiction. Czasami sobie wyobrażałem taki scenariusz jakoby mieli się pogodzić , nie mówiąc już nawet o powrocie MT. Jestem ciekaw jak do tego spotkania doszło i która ze stron wyszła pierwsza z inicjatywą . Jeśli chodzi o powrót mt to powiem, a czemu nie? Ich legendy i tak już nic nie jest w stanie zniszczyć , wiec sądze że kolejna próba wyszła by im tylko na dobre i było by o tym głośno. Oczywiście póki co to czysta fantazja , choć odpowiedź Thomasa była "wymijająca wprost" czyżby na prawdę "wszystko było możliwe " ?

Monia82 pisze:Nie wierzę w zmianę Bohlena. Ludzie się zmieniają, ale nie aż tak. Nie wierzę, że kolejny comeback MT wyszedłby na dobre. Nowe piosenki-fajnie by było, koncerty-też. Dorośli ludzie się pogodzili, ale czy byliby w stanie ze sobą w zgodzie współpracować? Wątpię.

Monia a znasz go osobiście że tak na niego najeżdżasz ? Wyluzuj troszkę..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

Monia82 pisze:Nie wierzę w zmianę Bohlena. Ludzie się zmieniają, ale nie aż tak. Nie wierzę, że kolejny comeback MT wyszedłby na dobre. Nowe piosenki-fajnie by było, koncerty-też. Dorośli ludzie się pogodzili, ale czy byliby w stanie ze sobą w zgodzie współpracować? Wątpię.
Ale że niby co? Jak jak Bohlen?

Dlaczego tu z Bohlena zawsze robicie takie wyrodne bydle a Thomasek święty?
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Poprzednim razem też wrócili po 11 latach. W tym roku mija dokładnie 11 lat od zakończenia działalności Modern Talking w 2003 roku.
Może to nie przypadek, że Dieter Bohlen zrezygnował z napisania piosenki dla finalisty DSDS.
Do trzech razy sztuka jak to się mówi. Modern Talking jest już LEGENDARNYM zespołem z ponad 125 mln płyt sprzedanych na całym świecie.
Nikt i nic tego nie zmieni. Na zawszę się zapisali w historię muzyki. Fajnie by było jak by jeszcze wrócili.
Ciekaw jestem jak teraz by ich piosenki brzmiały.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Sussudio pisze:
Ale że niby co? Jak jak Bohlen?

Dlaczego tu z Bohlena zawsze robicie takie wyrodne bydle a Thomasek święty?

Po prostu zbytnia idealizacja prowadzi do ekstremalnego fanatyzmu. Obaj panowie mają swoje wady i zalety ale nie rozumiem jak można pisać o kimś takie rzeczy, o kimś kogo sie nie zna na tyle aby móc tak powiedzieć..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Ja myślę, że to iż Panowie się spotkali, porozmawiali ze sobą bardzo dobrze o nich świadczy, ich kulturze, klasie i zwyczajnym ludzkim zachowaniu. Czy w kwestii muzycznej może coś z tego wyjść ? Osobiście nie spodziewam się kolejnej reaktywacji i nowych nagrań MT, ale np. wspólne trasy koncertowe - dlaczego nie ?
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
Sussudio

Skyliner89MT pisze:Poprzednim razem też wrócili po 11 latach. W tym roku mija dokładnie 11 lat od zakończenia działalności Modern Talking w 2003 roku.
Może to nie przypadek, że Dieter Bohlen zrezygnował z napisania piosenki dla finalisty DSDS.
Do trzech razy sztuka jak to się mówi. Modern Talking jest już LEGENDARNYM zespołem z ponad 125 mln płyt sprzedanych na całym świecie.
Nikt i nic tego nie zmieni. Na zawszę się zapisali w historię muzyki. Fajnie by było jak by jeszcze wrócili.
TRZYSTA MILIARDÓW PŁYT!

a tak serio, to wiadomo że ta liczba jest sporo zawyżona, niemniej jednak zespół legendarny.

Pytam poważnie, co Dieter zrobił złego że jest tak nielubiany?
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Sussudio pisze:
Skyliner89MT pisze:Poprzednim razem też wrócili po 11 latach. W tym roku mija dokładnie 11 lat od zakończenia działalności Modern Talking w 2003 roku.
TRZYSTA MILIARDÓW PŁYT!

a tak serio, to wiadomo że ta liczba jest sporo zawyżona, niemniej jednak zespół legendarny.

Pytam poważnie, co Dieter zrobił złego że jest tak nielubiany?
Jeżeli chodzi o mnie. Tak samo lubię Thomasa, jak i Dietera. Bez podziałów na gorszy lub lepszy.
Obaj mieli duży wkład w sukces Modern Talking.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Monia82
Członek TAFC Polska

Post autor: Monia82 »

A czy na tym forum jest ktoś, kto zna obu panów osobiście, od lat z nimi przebywa? Każdy tutaj raczej ocenia po tym co widział/słyszał/przeczytał. Nigdy nie mamy gwarancji, że żaden z nich nie robi tego co robi pod np publikę, a prywatnie jest kompletnie inaczej.

Ja nigdy, nigdzie z Thomasa świętego nie robiłam, jak co po niektórzy, radzę poczytać niektóre moje posty także, gdzie wypowiadałam się niezbyt przychylnie, w stosunku do pomysłów Thomasa. Nie patrzę bezkrytycznie.

shoker191, tak samo mogę rzec o tych, którzy bronią DB bezkrytycznie, nie znając go.
Ja w życiu nie umniejszałam jego wkładu w sukcesy MT, wręcz wielokrotnie podkreślałam, że szanuję go za to co zrobił dla MT. A także dla innych, bo wiele wytworzonych przez niego utworów, dla innych artystów mi się podobało i podoba. Nie lubię go jako człowieka.

Znowu będzie wojna?
Ostatnio zmieniony ndz maja 25, 2014 21:33 przez Monia82, łącznie zmieniany 1 raz.
I lost my HEART AND SOUL in your eyes and smile...
Obrazek
Awatar użytkownika
Sussudio

Monia82 pisze:Znowu będzie wojna?
Zaraz przyjdzie 33ccd i napisze w swoim stylu :

"ŻADNEGO POWROTU NIE BĘDZIE, THOMAS Z DIETEREM SIĘ NIE SPOTYKAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

[quote="Sussudio"]Zaraz przyjdzie 33ccd i napisze w swoim stylu :

"ŻADNEGO POWROTU NIE BĘDZIE, THOMAS Z DIETEREM SIĘ NIE SPOTYKAJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!"[/quote
Ha,ha,ha,dobre...............
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Proponuje dodać do tego wątku ankietę:
Czy jesteś za kolejną reaktywacją Modern Talking
Myślę że pokazałaby jak my, Fani odebralibyśmy teraz taką próbę...
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Hahaha, przestańcie. :D

Skyliner89MT, co do tych 11 lat to rzeczywiście coś w tym jest, a jako, że takie teorie uwielbiam, to jeszcze bardziej mnie to przekonało. :P
nado

Post autor: nado »

Powrót MT, niekoniecznie na stałe i z regularnymi płytami jest możliwy. Wszystko, co dotychczas mówił Bohlen o swojej przyszłości muzycznej, konsekwentnie realizował. Jego żart o tym, że podczas trzeciego powrotu MT na scenę będą wjeżdżać wózkami inwalidzkimi, na naszych oczach staje się czymś o wiele więcej niż żartem. Nie stanie się to z miesiąca na miesiąc, ale najwcześniej w 2015 roku. Do tego czasu Bohlen sprawdzi ile jako producent muzyczny może wycisnąć z Concity ( zwycięzcy Eurowizji 2014) i tego duetu, tym czasem jestem bardziej ciekawy. Jak z Concitą nie wyjdzie, Bohlenowi nic poza 3 startem MT nie pozostanie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Didi&Thomas pisze:Proponuje dodać do tego wątku ankietę:
Czy jesteś za kolejną reaktywacją Modern Talking
Myślę że pokazałaby jak my, Fani odebralibyśmy teraz taką próbę...
Mówisz i masz :) ,zapraszam do głosowania viewtopic.php?f=35&t=5374&p=90129#p90129
ODPOWIEDZ