Jak często słuchamy naszej muzyki?
- Peter
Re: Jak często słuchamy naszej muzyki?
Ja jakoś na dzisiaj nie mam sentymentu do "Different". jeszcze 10 lat temu kiedy odkrywałem stronę dałbym się pokroić by dostać albumy TA, szczególnie te pierwsze. A dzisiaj wracam do wybranych choć muszę mieć fazę. Nie ma czegoś takiego jak często słucham w sensie interwałów. Czasem częściej czasem rzadziej, ostatnio mi się MT znudziło i słucham CC Catch. To mi się raczej prędko nie znudzi, z 4 projektów głównych to CC Catch jest dla mnie jedynką.
- MODERN JEANNE
U mnie krąży jak bumerang, z tego co napewno zdążyłeś zaobserwować
Niewiem czy bywa miesiąc bym nie wracała do czegoś.O dziwo CC Catch sporadycznie słucham, aż się dziwię bo również lubię.
Niewiem czy bywa miesiąc bym nie wracała do czegoś.O dziwo CC Catch sporadycznie słucham, aż się dziwię bo również lubię.
I LOVE DB AND TA!
-
moonwalker
Ostatnio mówiąc szczerze zgrałem sobie dwa albumy Blue System do autka - niestety nie byłem wstanie wysłuchać ich do końca.
- MODERN JEANNE
Ojoj a u mnie w kółko, wg mnie klimat tych płyt jest niezastąpiona.Chodzi o to że weselsze ,bardziej optymiostyczne od tragicznego Thomasa którego szczególnie solowo też uwielbiam.
Jakich płyt dokładnie słuchałeś?Może to te najgorsze.Ale jeśli nie zaskoczyłeś no to nic, zawsze jest MT też
Jakich płyt dokładnie słuchałeś?Może to te najgorsze.Ale jeśli nie zaskoczyłeś no to nic, zawsze jest MT też
I LOVE DB AND TA!