Das Supertalent 7 (2013)
- weidung
- Członek TAFC Polska
Re: Das Supertalent 7 (2013)
Bardzo wzruszający moment. Po raz pierwszy widziałem Dietera ze łzami w oczach... Coś niesamowitego.
-
dawidsikorski2
Piekne to bylo 
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Widać że jednak Dieter urodził się z receptorem uczuć:P Widać że go ruszyła ta sytuacja ..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Dieter ze łzami w oczach...rzadki to widok
- HubMT
- Kontakt:
Oglądałem to 28 na RTL'u, ale nadal wtedy nie mogłem w to uwierzyć, że Dieter płacze. Cuda czasem się zdarzają. Bohlen też człowiek.MadameX pisze:W ostatnim odcinku Das Supertalent mogliśmy zobaczyć co nigdy nie było nam dane-wzruszonego Dietera ze łzami w oczach.Powodem jego wzruszenia było ponowne spotkanie człowieka,który go odkrył 35 lat temu i dzięki,któremu mamy Dietera tu gdzie mamy -czyli na szycie.
Wideo : http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... 46489.html
W takich momentach Dieter pokazuje swoją prawdziwą ,ludzką twarz
PS To był jego pierwszy producent. Powiedział jeszcze "...że jak mnie Dieter nie rozpozna, to jest ślepy. ...". Ale poznał. To cud!
*Diamonds never made a lady..." 
- Malediwy
Niesamowite! Aż mnie się łezka w oku zakręciła...
Szkoda, że nic nie rozumiem z tego co obaj mówią... Czy ktoś mógłby chociaż streścić to co obaj powiedzieli do siebie?
Szkoda, że nic nie rozumiem z tego co obaj mówią... Czy ktoś mógłby chociaż streścić to co obaj powiedzieli do siebie?
Spokojem można kamień ugotować...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A mnie nie jest dane obejrzeć ten piękny moment.Filmik nie chce odpalić 
- MODERN JEANNE
Ten filmik zrobił na mnie tak wielkie wrażenie że do końca zycia się chyba nie otrząsnę.Ostatnio miałam wrażenie że Dieter się zmienił o 180 stopni,z wrażliwej ,przyjacielskiej osoby stał się zimną i wyrachowaną istotą pozbawioną emocji.Sądziłam że sława i bogactwo uderzyło mu do głowy i stracił wszelakie uczucia a tu ten płacz był taki szczery...Mimo że od lat śledzę jego karierę tak naprawdę go nie znam...
I LOVE DB AND TA!
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
No widać,że ludzie się zmieniają ... 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Nie tyle zmieniają, co może nie pokazują jacy są prywatnie. Pomyślcie, gdyby wszyscy uważaliby Dietera za takiego wrażliwego, to weszliby mu na głowę 
- MODERN JEANNE
No fakt,zresztą zazwyczaj nakładają na siebie maskę zwaną image.Tym razem coś się z pod nie przebiło
Niesamowity widok...
Niesamowity widok...
I LOVE DB AND TA!
- HubMT
- Kontakt:
Tak, mogęMalediwy pisze:Niesamowite! Aż mnie się łezka w oku zakręciła...
Przyszedł zaprezentować Dieterowi utwór, który miał kiedyś rozpoznać w '75. Powiedział, że był jego pierwszym producentem i jak go nie rozpozna, że
Następnie wyszedł na scenę, a tutaj Dieter ma nagle taką dziwną minę, jak by coś nim wstrząsnęło. Potem przywitali się, wymienili się dziesięcioma słowami, a tu nagle Didi zaczął płakać. Potem ten pan mówi "Nie płacz Dieter! Wszystko OK!". A potem zaprezentował utwór na saksofonie i tyle. Dostał się do następnej rundy, z czego 3 głosy na TAK i 1 na NIE.będzie dosłownie - ślepy.
- MODERN JEANNE
I i Didi teraz król Niemiec(a wcześniej i europy) wspomniał z jakim trudem próbował się kiedyś dostać na rynek muzyczny,ile marzeń przez to miał przez całe życie i ile natrętnych domówek rozesłał po wytwórniach płytowych dopóki nie znalazł się"palant" który w końcu ziścił jego marzenia...Trochę egoistyczny ten płacz ,ale ile współczesna muzyka by straciła gdyby tamten gościu nie pojawił się wtedy w jego życiu...Bohlen sound mógłby wtedy nie istnieć...
I LOVE DB AND TA!
- HubMT
- Kontakt:
Co fakt to fakt, B-Sound (Bohlen Sound) na zawsze.Szkoda tylko, że zapomniałem, jak się nazywa. Ale wiem, że w Supertalencie Didi mówił, że spotkali się w '75 i to on dał mu tą "wenę twórczą" na tamte lata, zresztą i na całe życie, bo wtedy był niepewny ze swoją muzyczną karierą. Dosłownie start rakiety w kosmos w '75 był! 
- MODERN JEANNE
Dobrze to ująłeś o tym starcie rakiety w kosmos.Z tym że jeśli chodzi o dodanie weny twórczej to przeolbrzymił trochę zasługę tego pana bo sam ją posiadał w nadmiarze ,najpierw bombardując studia swoimi demówkami ,a potem pisząc setki piosenek,których się zliczyć nie da.No ten pan na pewno przyczynił się do tego że nie zaprzestał na swoich marzeniach i zaczął realizować swoje plany.
Teraz jestem ogromnie ciekawa czy będzie go przepuszczał w DSDS ze względu na wdzięczność ?
Teraz jestem ogromnie ciekawa czy będzie go przepuszczał w DSDS ze względu na wdzięczność ?
I LOVE DB AND TA!
-
MadameX
I po raz kolejny Dieter spotkał swojego fana :
http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... 61274.html
Co prawda śpiewać nie umie,ale Dieter bardzo ładnie się zachował wobec niego nawet kiedy inni naśmiewali się z tego mężczyzny,Dieter zachował powagę,podziękował mu za wieloletnie oddanie,uściskał i nawet dał głos na tak
Jak widać Dieter jest bardziej ludzki niż nam się wydaje i potwierdza się to co ja o nim myślę od dawna,że dojrzał i ,że ma dobre serce
Zresztą potwierdza to też,że jest z Cariną już 7 lat i jest ona pierwszą kobietą po Erice , która doczekała się więcej niż jednego dziecka z Dieterem
Jak dla mnie Dieter się ustatkował i teraz jest znacznie dojrzalszy 
http://www.rtl.de/cms/sendungen/das-sup ... 61274.html
Co prawda śpiewać nie umie,ale Dieter bardzo ładnie się zachował wobec niego nawet kiedy inni naśmiewali się z tego mężczyzny,Dieter zachował powagę,podziękował mu za wieloletnie oddanie,uściskał i nawet dał głos na tak
Jak widać Dieter jest bardziej ludzki niż nam się wydaje i potwierdza się to co ja o nim myślę od dawna,że dojrzał i ,że ma dobre serce