Jeszcze tylko ratuje mnie zakup przez internet , choć wygodniej by było osobiście to kupićmichal.czeslaw pisze:Jak mi wiadomo,do tej pory w polskich sklepach muzycznych nie było(lub bardzo niewiele)ofert płyt Modern Talking.Jak będzie w przypadku tej płyty nie wiadomo
Music & Video Stars
- Dieterowiczka
Re: Music & Video Stars
- Daniel
Szkoda że klipów Ryana Simmonsa nie zamieszczono na płycie.
- Dieterowiczka
No tak. Ale z jednej strony to się bardzo cieszę , bo więcej Modern TalkingDaniel pisze:Szkoda że klipów Ryana Simmonsa nie zamieszczono na płycie.
- MODERN JEANNE
No ciekawe czy będą jakieś klipy które nie zostały umieszczone na You Yube bo tam chyba wszystkie oglądałam
I LOVE DB AND TA!
-
przemal38
Plyte juz mozna zamawiac na Amazon tylko 11.99 EUR ja juz kupilem.http://www.amazon.de/Music-Video-Stars- ... ideo+Stars
- Dieterowiczka
Super ! . Ja też bym kupiła , ale nie jestem pewna kupno przez internet. Czekam aż wejdzie do Polski. Ale płyta miała przecież wyjść dopiero 28 czerwca ! .
-
przemal38
Dzis placisz a wysylaja ci 28 czerwca.
- shoker191
- Członek TAFC Polska
Dieterowiczka pisze:Super ! . Ja też bym kupiła , ale nie jestem pewna kupno przez internet. Czekam aż wejdzie do Polski. Ale płyta miała przecież wyjść dopiero 28 czerwca ! .
To troche sobie poczekasz bo tak szybko to prawdopodobnie nie wejdzie,chyba że ktoś zamówi z Niemiec i wystawi na allegro ( podbijając cene żeby mu wyszło na plus)..
Good Guys Only Win In Movies
Everyone has their Bohlen
Everyone has their Bohlen
- Evaalex
Chetnie zakupie ta plytek dla Was jak bydzie w sprzedarzy w sklepach. Nie robi to wielkiej roznicy czy kupie jedna czy piec sztuk. Od wielu lat kupuje cd dla Ann. Ona wysla mi gotowke a ja ide nabyc i wysylam je razem z reszta i paragonem. W wypadku gdy by bylo wielu chetnych bende tez oczekiwala gotowki za opakowanie. W tym wypadku bende tez w roznych sklepach zakupy robic, Jak bym nabyla zwielka ilosc plytek na raz mooga mmnie posadzic o nie legalna sprzedasz albo manipulecje listy przebojow co jest karalne.Noromalinie zarzondam gotowki za znaczek pocztowy i plytke.
- HubMT
- Kontakt:
A ja myślałem, że już nigdy coś takiego nie wyjdzie, a jednak
. Może kupie to moim rodzicom na prezent na rocznicę ślubu (jeśli się w ogóle w Polsce ukaże
). PO PROSTU BOMBA! Ciekaw jestem, ile to będzie kosztować.
*Diamonds never made a lady..." 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ostatecznie okładka składanki wygląda nieco inaczej.
Dowiadujemy się też, że na płycie DVD znalazł się mix Last Exit To Brooklyn i Win The Race, a nie dwa osobne występy z tymi piosenkami.

Dowiadujemy się też, że na płycie DVD znalazł się mix Last Exit To Brooklyn i Win The Race, a nie dwa osobne występy z tymi piosenkami.

Jak piszesz tak cię widzą.
- Evaalex
Plytka jesat od jutra w sprzedarzy.Pujde juro albo pojuterze po nia do sklepu
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dla forumowiczów to wydanie mogę sprowadzić za 75 zł w tym koszt przesyłki
Jeżeli ktoś zainteresowany,proszę pisać na PW.
Jeżeli ktoś zainteresowany,proszę pisać na PW.
- Evaalex
Dzis bylam w Saturnie i powiedziano mi ze plyta jest zamowiomna ale w dzisiejszej dostawie jej zeszcze nie bylo.
Cena plyty wportalachinternetowych wycha sie od 9-do 16€ W sklepie tez drorzsza byc nie powinna.
Korzt przesylki z niemiec nie powinien byc wyrzszy niz 4€
Cena plyty wportalachinternetowych wycha sie od 9-do 16€ W sklepie tez drorzsza byc nie powinna.
Korzt przesylki z niemiec nie powinien byc wyrzszy niz 4€
- michal.czeslaw
A w Saturnie w Berlinie jest,kupiłam.Cena 9,99E.Evaalex pisze:Dzis bylam w Saturnie i powiedziano mi ze plyta jest zamowiomna ale w dzisiejszej dostawie jej zeszcze nie bylo.
- Sussudio
Też dziś kupiłem, z samego rana na Alexanderplatzmichal.czeslaw pisze:A w Saturnie w Berlinie jest,kupiłam.Cena 9,99E.Evaalex pisze:Dzis bylam w Saturnie i powiedziano mi ze plyta jest zamowiomna ale w dzisiejszej dostawie jej zeszcze nie bylo.
Co do dvd - nie ma menu, na surowo wrzucone i nałożone na siebie występy, w przypadku repertuaru z lat 80 wydawca wybrał niespecjalnie udane występy - gwizdy publiczności, faki w kierunku kamery, Thomas musi unikać lecących w niego przedmiotów itp.
In 100 Years - myślałem że to jakiś występ, a to teledysk z Formel Eins
Wydanie bidne (nie ma książeczki, tylko "creditsy", jakość materiału w porządku.
Ogólnie jestem zadowolony, bo kupiłem za nieduże pieniądze.
Gdybym kupił za ok.100zł (jak ktoś tu z forum wciskał) to nie byłbym już tak zadowolony.

Dieter Bohlen Królem Polski