Thomas i Omid Soltani - We Are One

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Thomas na Twitterze

Post autor: ArCrack »

We Are One będzie się nazywała wspólna piosenka. Zaraz wrzucę na stronę newsa na ten temat.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Thomas i Omid Soltani - We Are One

Post autor: Pkmodern »

Cóż, hitu światowego z tego duetu nie spodziewam się, ale skoro Thomas lubi eksperymentować...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
aleksandra227
Członek TAFC Polska

Post autor: aleksandra227 »

Bardzo dobra wiadomość dla nas fanów,cieszę się bardzo z tego powodu :) Będzie nowa piosenka Thomasa tylko szkoda,że nie sam,ale lepszy rydz niż nic ;)
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

Nie rozumiem czemu Thomas robi takie kawałki. Nie mówię że sie nie ciesze że będziemy mogli posłuchać nowej piosenki śpiewanej przez Thomasa ale czy to przypadkiem nie jest na zasadzie "zapchaj dziury" . Thomasa stać na współprace z kimś lepszym niż z jakimś gościem którego muzyka jest grana w "kebabie" jak wspomniała jedna z osób. Bardzo się ciesze że robi nowe piosenki ale czemu akurat z takimi osobami.
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Jakaś masakra !!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Już lepiej jak by Thomas nagrał coś we współpracy z Amr Diab'em. Jak to ma być arabski piosenkarz.
Można gdzieś odsłuchać tą piosenkę We Are One czy jeszcze za wcześnie?
Czas pokaże co z tego będzie, a może jednak wypali :D.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Pkmodern pisze:Cóż, hitu światowego z tego duetu nie spodziewam się, ale skoro Thomas lubi eksperymentować...
No zobaczymy, czy ta współpraca z Omidem Soltani posunie karierę Thomasa do przodu - mam pewne wątpliwości...

Właśnie oglądnąłem na youtube jeden z klipów tego Irańczyka - muzyka mnie na kolana niestety nie powaliła. Mam nadzieję, że ten cały Omid śpiewając w duecie z Thomasem nie będzie beczał jak koza, bo w tym utworze:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 2QaoBzZ7A#

jego śpiew mi się fragmentami jednoznacznie kojarzył z beczeniem kozy...

Swoją drogą czy Thomas nie może nawiązywać współpracy z kimś bardziej znanym i cenionym??
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Skąd w ogóle pomysł,żeby z tym gościem nagrać utwór?
Awatar użytkownika
aldona
Członek TAFC Polska

Post autor: aldona »

Sama jestem ciekawa co z tego duetu będzie . Przejrzałam kilka klipów Omida i przyznam szczerze .że jakoś tego nie widzę .Omid na specyficzny sposób śpiewania ,tak jak prawdziwy Irańczyk , co prawda nie wiem jak brzmi po angielsku -może ktoś z was znalazł coś :?:
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

No nie. Tragedia. :roll: Chciałabym, żeby to był tylko zły sen. Sprawdziłam tego irańskiego jegomościa i uszom nie wierzę. Ja nie chcę słyszeć go razem z Thomasem. Nie zniosę jakichś dziwnych głosów arabsko irańskich. Thomas ma czasami naprawdę zadziwiające pomysły. Już wolę jak śpiewa w duecie z kobietami. Lepiej to wychodzi ale nie wyobrażam sobie, żeby mój ukochany wokalista śpiewał razem z jakimś innym facetem. Dojdzie jakiś Chińczyk i jeszcze z tego boysband wyjdzie. Międzynarodowy. :twisted:
Zastanawiam się skąd Thomas wytrzasnął to irańskie dziwadło. Bo jeśli będą śpiewać razem a to możliwe to ja dziękuję. Moim zdaniem z tego nie wyjdzie nic dobrego. Lepiej, żeby do tego duetu nie doszło. Czy nie ma jakiegoś wokalisty o normalnym głosie z bliższych stron tylko musi być aż z Iranu? Taki głos typowo irański? <pokręcony>
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Jakoś sobie nie wyobrażam tego "miauczącego" Omida w duecie z Thomasem :roll: Obawiam się,że to będzie porażka :?
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
Sussudio

Post autor: Sussudio »

http://www.youtube.com/watch?v=FqkJD_8_ ... oQ&index=9 - a to widzieliście? Mistrzostwo!
Czy Thomas nie ma managementu? Czy oni nie powinni dbać o jego wizerunek ?

Może Farhad Zand który był (chyba) współproducentem albumu TWO ma z tym coś wspólnego? On właśnie jest chyba Irańczykiem...
Dieter Bohlen Królem Polski
Awatar użytkownika
shoker191
Członek TAFC Polska

Post autor: shoker191 »

MTalkingusia28 pisze: Dojdzie jakiś Chińczyk i jeszcze z tego boysband wyjdzie. Międzynarodowy. :twisted:
hahaha:D dokładnie!:D Mam nadzieje że Thomas nie będzie śpiewał po arabsku, bo wtedy już całkowicie padnie..:D
Sądzę że chciał zrobić coś oryginalnego i mu się udało...aż za bardzo niestety..
Good Guys Only Win In Movies

Everyone has their Bohlen
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

shoker191 pisze:
MTalkingusia28 pisze: Dojdzie jakiś Chińczyk i jeszcze z tego boysband wyjdzie. Międzynarodowy. :twisted:
hahaha:D dokładnie!:D Mam nadzieje że Thomas nie będzie śpiewał po arabsku, bo wtedy już całkowicie padnie..:D
Sądzę że chciał zrobić coś oryginalnego i mu się udało...aż za bardzo niestety..
Shoker, mozliwe jest tez ze historia byla podobna jak historia wspolpracy Thomasa z Glenem Madeirosem. Thomas i Glen poznali sie na przyjeciu ktore bylo organizowane prze ich firme plytowa. Obydwoje mieli tam wystep. Zaspoznali sie blizej odkryli sympaje do siebie i Thomas powiedzia glenowi ze pracjuje przez nastepne tygodnie w Los Angeles jak chce to moze do niego do studia przejssc. I tak sie stalo. Resta jest historia, Thomas juz nie wladajac jezykiem chispanskim nagral Cd w tym jezyku. W tym celu stal razem z hispaninem w studio ktory spiewal a Thomas probowan tak to zaspiewac jak on.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Sussudio pisze:http://www.youtube.com/watch?v=FqkJD_8_ ... oQ&index=9 - a to widzieliście? Mistrzostwo!
Czy Thomas nie ma managementu? Czy oni nie powinni dbać o jego wizerunek ?

Może Farhad Zand który był (chyba) współproducentem albumu TWO ma z tym coś wspólnego? On właśnie jest chyba Irańczykiem...

Tak też sądzimy z PK Modernem że to jakieś stare układy, lub zobowiązania. Jest wywiad na YT w którym właściciel studia nagraniowego / Irańczyk / mówi o tym że bardzo by chciał aby kiedyś w przyszłości itp, itd
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

z przykrością muszę stwierdzic,że tego gościa się nie da sluchac... mam nadzieje ze Thomas z tego wyjdzie obronna reka
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
ODPOWIEDZ