Mój dotychczasowy rekord w poszukiwaniu usłyszanego kiedyś utworu (Rocky M. "Fly With Me to Wonderland") - około... 30 lat
Jak nazywa sie ta piosenka?
-
Jacek Z.
Re: Jak nazywa sie ta piosenka?
Niestety nie
Ale dziękuję, że się staracie. Chyba będę musiał jeszcze trochę poszukać (szukanie po najpopularniejszych utworach Touche czy Garetha Gatesa póki co nic nie dało - ale skoro w tym radiu są w stanie odkopać np. nigdzie chyba dotąd w Polsce nie grane "Here I Go Again" BS, wiele można się po nich spodziewać).
Mój dotychczasowy rekord w poszukiwaniu usłyszanego kiedyś utworu (Rocky M. "Fly With Me to Wonderland") - około... 30 lat
Słyszałem go parę razy na kasecie u kuzyna w połowie lat '80, odkopałem niespodziewanie na YT miesiąc temu...
-
Jacek Z.
Uprzejmie donoszę, że utwór którego szukałem udało mi się znaleźć:
I pomyśleć, że słysząć to w radiu obstawiałem Touche lub inne boysbandy - w życiu bym nie powiedział, że ten utwór może być śpiewany przez czarnoskórego wykonawcę
Z błędu wyprowadził mnie programik pod Androida, który identyfikuje artystę i utwór na podstawie fragmentu.
I pomyśleć, że słysząć to w radiu obstawiałem Touche lub inne boysbandy - w życiu bym nie powiedział, że ten utwór może być śpiewany przez czarnoskórego wykonawcę
-
Jacek Z.
Drodzy Starsi Użytkownicy (mam na myśli pokolenie 40+), pomóżcie. Ten utwór grany był często w polskim radiu w latach '80, stylistycznie nieco przypomina klasyk "Prażona kukurydza" w wersji Jeana Michaela Jarre'a. Jaki jest tytuł i wykonawca muzyczki lecącej od 9:05 do końca filmiku
Przegrzebałem z grubsza twórczość J.M. Jarre'a, Vangelisa, Koto, Laserdance, Marka Bilińskiego, a nawet Marka i Wacka. Na razie bez efektu
Przegrzebałem z grubsza twórczość J.M. Jarre'a, Vangelisa, Koto, Laserdance, Marka Bilińskiego, a nawet Marka i Wacka. Na razie bez efektu
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Cusco-"Alcatraz"
-
Jacek Z.
Piękne dzięki! W życiu bym nie wpadłMiReK pisze:Cusco-"Alcatraz"
- pit40
Film Dieter Der Film można spokojnie ściągnąć z chomikuj.pl w zależności jaką wersję się chce.....(jest wersja niemeicka oryginalna, jest wersja z polskimi napisami oraz wersja z lektorem ale tylko tym ivo) pozdrawiam