Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Tutaj umieszczamy wszystkie newsy dotyczące Thomasa i jego muzyki.
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders Fan-Club Łódź

Post autor: siara1971 »

Jestem za jeżeli podamy termin z dwu miesięcznym wyprzedzeniem wtedy niech się wszyscy wypowiedza i zobaczymy czy warto coś organizować tylko nie majówka pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

JoannaIzabella napisała, że Warszawa mile widziana, więc i ja się dołączam :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Myślę że sobota to najlepszy czas. Ja czasem pracuję także w niedzielę, ale jakoś da się wszystko zorganizować. Zawsze będzie tak, ze ktoś nie będzie mógł przyjechać ale tym sposobem to nigdy się nie spotkamy.
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Tak, odpowiednio wcześniej podany termin i pora roku żeby była przystępna;) wtedy może być fajnie. Gdyby w końcu udało się zacieśnić więzy Fanów myślę,że na efekty nie trzeba było by długo czekać. Tak naprawdę wszystko się ruszyło od kiedy Thomas zasypał nas ilością wizyt w naszym kraju:) I bardzo pozytywne to jest :) Ostatnie afterparty pokazało,że może być naprawdę miło i myśl, że warto przekonywać innych by postarali się być na takich zlotach. A wspomnienia pozostaną długo:) I będzie można większa ekipę sklecić np. do wyjazdu na Fanday.. Jest dużo możliwości przy większej grupie:D Dojazdy, noclegi. Wiem, że to nie jest proste ale jak się chce... :D
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
cris1974

Post autor: cris1974 »

Przede wszystkim to trzeba by policzyć ilu nas jest
Awatar użytkownika
siara1971
Członek TAFC Polska

Post autor: siara1971 »

cris1974 pisze:Przede wszystkim to trzeba by policzyć ilu nas jest
Tu nie chodzi ilu nas jest tylko ilu będzie chętnych na wspólne spotkanie a z tym może być gorzej :D
Awatar użytkownika
Moi.Anne
Członek TAFC Polska

Post autor: Moi.Anne »

Coś mi się wydaje, że sedno tego wątku przeniosło się do wątku Thomas Anders FanClub Polska.... :) Tam jest o proponowanej instytucji Ogólnopolskiego Zlotu Fanów TA. Co wydaje mi się pomysłem bardzo trafionym :)
...I miss you...
Awatar użytkownika
tomi_ldz

Post autor: tomi_ldz »

Witam:-)Dawno mnie tu na forum nie było;-)Czy Łodziaki się pojawili?

A swoją drogą to:22.06.2013 odbędzie się Discotex /Disco Music Festival/ - Łódź (Poland) < www.facebook.com/DiscotexDiscoMusicFestival >
Niestety nie będzie tam T.Andersa,tylko mają wystąpić Alphaville, BoneyM, Bad Boys Blue!Koncert Walentynkowy Thomasa&Sandry był super wydarzeniem i liczyłem na comeback Andersa.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: JoannaIzabella »

Kochani!

Ponieważ pomysły związane z organizacją Zlotu pojawiają się w dwóch wątkach (Thomas Anders Fan Club-Łódź i Thomas Anders FanClub Polska) i jednak jest zainteresowanie powołaniem takiej imprezy do życia - proponuję, aby dyskusje na ten temat przenieść do otwieranego właśnie wątku. Tym sposobem wszelkie informacje, sugestie, propozycje będziemy mieć w jednym miejscu.

Przypominam całą ideę.

Spotykamy się na koncertach Thomasa, zżywamy się ze sobą coraz bardziej :) FanClub działa coraz prężniej i fajnie by było, aby zainicjować cykliczną imprezę Ogólnopolski Zlot Fanów TA. Wtedy spotykamy się w jak największej liczbie i spędzamy cudowny dzień :) Gośćmi honorowymi zawsze będzie nasz guru, Patryk, i cały Zarząd. Nie wyobrażam sobie Zlotów bez Nich!!!
Oczywiście można powiedzieć, że przecież spotykamy się na ogół po koncercie, na Afterparty. Ale przyznacie sami, że z frekwencją wtedy jest różnie. Część z nas wraca do domów, część jest po prostu zmęczona po koncertowych szaleństwach i emocjach... To zrozumiałe. Poza tym Afterparty to Afterparty. A Zlot miałby szansę stać się poważną (oczywiście nie w sensie nastroju! ;) ) imprezą, która jeszcze bardziej zbliżałaby naszą FanClubową Rodzinkę.

Pod dyskusję podano dwie kluczowe kwestie: termin i miejsce.
Zapraszam do wypowiadania się:
* czy Zlot ma być raz w roku, czy na przykład da razy?
* jaki termin? najlepsza byłaby sobota.... Padłą propozycja (przy Zlocie raz w roku) ostatniej soboty czerwca, jako "sztywnego" terminu. Podanie go i zakodowanie odpowiednio wcześnie da każdemu możliwość zarezerwowania go w pracy/na uczelni. Sesja..? Oj, Kochani, na pewno i tu da radę coś wymyślić... :)
* miejsce: czy zawsze w tym samym, czy w różnych miastach? Na "start" była propozycja miasta w centrum, żeby dla wszystkich była mniej więcej taka sama odległość. Ja jak najbardziej podtrzymuję zaproszenie do Kutna ;)
* scenariusz Zlotów; oczywiście fantastyczne spotkanie w gronie naszej Rodzinki, przy naszej ukochanej muzyce! można wprowadzić stałe punkty: karaoke, play-back show w strojach z lat 80tych... Może tu pokusimy się o konkursy..? Oczywiście oprawa foto i nagrywanie, bo fajnie by było wydawać naszą gazetkę ze Zlotów i płytę. Każdy miałby pamiątki a i na FanDay lub na jakimś koncercie w Polsce można dać coś takiego w prezencie Thomasowi (gazetka oczywiście tłumaczona).

Ale najważniejsze, abyście zaczęli się wypowiadać, rzucać pomysły i sugestie - a na pewno przedsięwzięcie wypali!!!
Ostatnio zmieniony wt mar 19, 2013 19:52 przez ArCrack, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Połączyłem tematy Thomas Anders Fan Club-Łódź i Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa, jako że oba tyczą się tego samego.
Awatar użytkownika
lancja

Re: Ogólnopolski Zlot Fanów Thomasa Andersa

Post autor: lancja »

Fajnie jakby było dwa razy w roku ale wiadomo że nie zawsze wychodzi jak chcemy. Co do ostatniej soboty czerwca byłaby idealny czas przed wakacjami,urlopami itp.,od szkoły i zajęć też już koniec. Miejsce, najlepiej centralna część, żeby każdy miał dojazd w miarę... Wiadomo że musi być troszkę wcześniej ustalony termin,bo i trzeba nocleg zorganizować i szereg innych spraw;)
Awatar użytkownika
ewelajna

Post autor: ewelajna »

dla mnie tez opcja 2 razy w roku. jakos w wakacje i zima w gory czy gdzies. Miejsce pobytu hmm,,, wydaje mi sie ,ze rozne miejsca, tak aby nikt nie byl pokrzywdzony. co do imprezy i jej wygladu przyjme wszystko co zasugerujecie.
,,Traktuj innych tak, jak sam chcesz być przez nich traktowany..''
Awatar użytkownika
sucharyba

Post autor: sucharyba »

Myślę że jeden termin będzie bardziej oblegany, jeśli chodzi o miejsce to uważam, że różne miasta będą ciekawą alternatywą dla Wszystkich Fanów z całej Polski ;) Wiadomo o co chodzi dojazdy. Co do oprawy to wszystkie pomysły są ciekawe i zabawne, grunt żebyśmy się faktycznie zżyli ze sobą jako Fani :) Myślę że mogłaby to być naprawdę cykliczna fajna zabawa :) Zwłaszcza że jest tyle możliwości ;)
All You need Thomas... You are My Alterego ;)
Awatar użytkownika
DorkaWawa
Członek TAFC Polska

Post autor: DorkaWawa »

Ostatnia sobota czerwca - jestem za. Lipiec, sierpień wiadomo - wakacje. A potem to już zima :(
Myślę, że każdy dałby radę coś wykombinować, żeby uczestniczyć w tych spotkaniach :D
Oczywiście, żeby nie było rutyny i żeby nikt nie był pokrzywdzony, to za każdym razem inne miejsce zlotu. A na początek faktycznie wybierzmy środek kraju, żeby wszyscy mieli w miarę blisko. Co do lokalu na spotkanie, to super by było, żeby była w nim opcja karaoke i żeby można było zrobić imprezę zamkniętą.
Wtedy można dostosować salę i muzę dla naszych potrzeb :D
Don’t Give Up!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Moim zdaniem pierwszy Zlot Fanów najlepiej rozpocząć po koncercie 20 lipca w Koszalinie.Dlaczego?...
Tu na forum zaledwie kilka osób o takim zlocie wie.Dobrze by było,aby przed koncertem na telebimie była wyświetlana informacja odnośnie takiego zlotu,aby ludzie którzy przybywają na taką imprezę wiedzieli,że coś takiego jest organizowane.Najlepiej,żeby do tego czasu był ustalony termin i miejsce.
* Zainteresowani nich się zarejestrują na Naszym forum i zgłaszają chęć wzięcia swojego udziału w Zlocie.
Miejsce również jakiś tańszych noclegów,ale o tym już info powinno być już raczej tu na stronie forum lub ogólnie na str. z Newsami Fan Clubu Thomasa.
Proponuję więc koniec wakacji na taki pierworodny Zlot,na pożegnanie wakacji.
Awatar użytkownika
Naddel
Członek TAFC Polska

Post autor: Naddel »

atlantyda ;o) pisze:Moim zdaniem pierwszy Zlot Fanów najlepiej rozpocząć po koncercie 20 lipca w Koszalinie.Dlaczego?...
Tu na forum zaledwie kilka osób o takim zlocie wie.Dobrze by było,aby przed koncertem na telebimie była wyświetlana informacja odnośnie takiego zlotu,aby ludzie którzy przybywają na taką imprezę wiedzieli,że coś takiego jest organizowane.Najlepiej,żeby do tego czasu był ustalony termin i miejsce.
* Zainteresowani nich się zarejestrują na Naszym forum i zgłaszają chęć wzięcia swojego udziału w Zlocie.
Miejsce również jakiś tańszych noclegów,ale o tym już info powinno być już raczej tu na stronie forum lub ogólnie na str. z Newsami Fan Clubu Thomasa.
Ale trochę chyba nie rozumiem.
Bo jak - ogłaszamy w amfiteatrze koszalińskim na telebimie, ze robimy imprezę i zapraszamy chętnych? To przyjdą przypadkowi ludzie, spragnieni rozrywki.

Druga rzecz - nie rozumiem do końca, co masz na myśli pisząc, że jednak Zlot na pożegnanie wakacji. No to jak - to w Koszalinie 20 lipca czy na koniec wakacji?
Bo jeśli jednak sierpień, to po co nam ten Koszalin w ogóle z tym telebimem?? Wszak na Pomorzu, to będą głównie sympatycy z Pomorza. A ponoć jesteśmy zgodni co do tego, że zlot powinien być gdzieś w centralnej Polsce. Patrząc realnie średnio to widzę, że przeciętny słuchacz np. z Mielna zasuwa 250km na zlot - w miejsce, którego nie zna do ludzi, których nie zna.

Moim zdaniem, jak ktoś jest naprawdę fanem lub po prostu sympatykiem, to drogę na to forum znajdzie. Natomiast ludzie już zapisani na forum powinni po prostu czytać. Jak ktoś nie interesuje się na tyle, by zaglądać na forum, to raczej wątpię, że będzie zainteresowany przygotowaniem sobie stroju a'la lata 80, tudzież piosenki karaoke - bo to jednak wymaga trochę więcej zaangażowania, niż odpalenie stronki www...
Nicht der ist ein Verlierer, der hinfällt, sondern der, der liegenbleibt.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Naddel pisze:
atlantyda ;o) pisze:Moim zdaniem pierwszy Zlot Fanów najlepiej rozpocząć po koncercie 20 lipca w Koszalinie.Dlaczego?...
Ale trochę chyba nie rozumiem.
Bo jak - ogłaszamy w amfiteatrze koszalińskim na telebimie, ze robimy imprezę i zapraszamy chętnych? To przyjdą przypadkowi ludzie, spragnieni rozrywki.

Druga rzecz - nie rozumiem do końca, co masz na myśli pisząc, że jednak Zlot na pożegnanie wakacji. No to jak - to w Koszalinie 20 lipca czy na koniec wakacji?
Bo jeśli jednak sierpień, to po co nam ten Koszalin w ogóle z tym telebimem?? Wszak na Pomorzu, to będą głównie sympatycy z Pomorza. A ponoć jesteśmy zgodni co do tego, że zlot powinien być gdzieś w centralnej Polsce. Patrząc realnie średnio to widzę, że przeciętny słuchacz np. z Mielna zasuwa 250km na zlot - w miejsce, którego nie zna do ludzi, których nie zna.

Moim zdaniem, jak ktoś jest naprawdę fanem lub po prostu sympatykiem, to drogę na to forum znajdzie. Natomiast ludzie już zapisani na forum powinni po prostu czytać. Jak ktoś nie interesuje się na tyle, by zaglądać na forum, to raczej wątpię, że będzie zainteresowany przygotowaniem sobie stroju a'la lata 80, tudzież piosenki karaoke - bo to jednak wymaga trochę więcej zaangażowania, niż odpalenie stronki http://www...
Naddel - no dokładnie.....
Poza tym, jakby co to info na priwy wysyłałam do wszystkich z FC :) No i jednak na ten koncert nie jadą wszyscy.... I zwykle PO koncertach ludzie jednak są zmęczeni.... A nie chodzi o to, aby Zlot rozpoczynał się o 22.00... To ma być pełen atrakcji czas dla nas wypoczętych :) i nie dla osób przypadkowych. Dla FanClubowej Rodziny.
ODPOWIEDZ