Koncert w Krakowie (29.11.2012)

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
mada

Re: Koncert w Krakowie (29.11.2012)

Post autor: mada »

FAN90 pisze:Był rzeczywiście ten sklepik? Bo nie mogłam go nigdzie dojrzeć :/
Tak - po prawej stronie tuż obok szatni
Łukaszek.MT.

Post autor: Łukaszek.MT. »

witam tez gościłem na koncercie w krakowie było bardzo fajnie mam parę nagrań w dobrej jakości podeśle wieczorem linki:)
dzola3

Post autor: dzola3 »

też czekam na relacje z koncertu w krakowie i już sie jej nie moge doczekac
dzola3[*]
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

POZDRAWIAM MILYCH FANOW KTORYCH SPOTKALAM Przed pisaniem autografow w Krakowie. Byli to panstwo pochadzacy z Kraqkowa.
Pozdrawiam tez Gosie, MAlediwy , Bolero, Tatjane, Gosie33, AGue777 , AGATTE OOO I LUKE5 .BAWILYSMY SIE DOBRZE.KoNCERT BYL WSPANIALY
WIDZIALAM ZE NIEKTORE OSOBY DOSTALY DWA AUTOGRAFY. BOLO TAKICH WIENCEJ?
Awatar użytkownika
ludka5
Członek TAFC Polska

Post autor: ludka5 »

Widziałam jego dosłownie zaszklone oczy kiedy publiczność nie czekając na specjalne zaproszenie artysty do zaśpiewania wspólnie refrenu "You`re my heart..." zaczęli po prostu śpiewać.3 ostatnie utwory istny szał.Ludzie śpiewali nie tylko refreny ale całe zwrotki.
Superowo i bosko czegos takiego jeszcze nie przeżyłam aż ciarki przeleciały mi po plecach ,czy ktoś doznał takiego uczucia jak ja .Serdecznie dziękuje za mile przeżycia i istny czad -szał oraz głębokie ukłony dla orgaznizatorów i naszego boskiego PATRYKA za zorganizowanie tak niezapomnianych chwil-DZIĘKUJE :) .
Jeśli nigdy nie zobaczę słońca
Jeśli nigdy nie podasz mi pomocnej dłoni
Jeśli nigdy nie zobaczę jak śmieją się dzieci
Mój świat jest skończony, jeśli nie spróbujemy
mada

Evaalex pisze:POZDRAWIAM MILYCH FANOW KTORYCH SPOTKALAM Przed pisaniem autografow w Krakowie. Byli to panstwo pochadzacy z Kraqkowa.
My również pozdrawiamy - może na następnym koncercie w przyszłym roku ?

Kinga i Adam
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Post autor: Paradise »

Ale Wam zazdroszczę!!!!!!!!!!! autografy tak bez problemu,dla każdego,ale mi zal ,że nie mogłam jechać do Krakowa i w ogóle,że nie będzie mnie na żadnym koncercie andrzejkowym :cry: .Bawcie się dobrze a ja czekam na relacje w TVN.
Pozdrawiam i może do lutego :))
"You can win if You want..."
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Odnośnie właśnie relacji w TVNie,czy będzie jakieś specjalne wydanie?Czy to będzie w DD TVN?
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Dzięki Wam wszystkim za relacje :) To rzeczywiście musiał być świetny koncert :) Już nie mogę się doczekać niedzieli :wink:
MY DREAMS COME TRUE :D
Łukaszek.MT.

zaraz filmiki będą dostępne na you tube wyśle linka :)ja dostałem dwa autografy a trzecia płytę mi wyrwał ochroniarz z ręki ale byłem z rodzinka i dziewczyna i ma 5 podpisanych płyt:)
mada

A ja także mam dwa autografy - jeden z imienną dedykacją drugi z uśmiechem Thomasa uwiecznionym na fotce - bezcenne trofeum
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Mnie najbardziej boli to, że było mówione, że jest zakaz wnoszenia aparatów cyfrowych do Media Markt..., a co się później okazało, że większość osób miało takie aparaty... Ja miałem w samochodzie i już było za późno, żeby po niego iść. Udało mi się zrobić zdjęcie z Thomasem, ale telefonem komórkowym, a jak wiadomo jakość nie jest najlepsza + 3 autografy bez dedykacji.
Rzeczywiście po rzuceniu białych róż na scenę Thomas się wzruszył. Widać było widać, że mu się oczy szklą.
Koncert w Krakowie oceniam na bardzo dobrze poza incydentem w którym jakieś dresy z dziewczynami przepchali się do przodu... :x :roll:. Brak kultury... Później jakiś lekko podpity gość też chciał się wepchać do przodu, ale mu się nie udało..
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Łukaszek.MT.

oto link do pierwszego filmiku i pozostałych . https://www.youtube.com/watch?v=_SoceF5 ... ature=plcp i pod filmikiem jest koło mojego nicka 10filmów i tam jest reszta:0
Awatar użytkownika
dieErdbeere91

Post autor: dieErdbeere91 »

Koncert w Krakowie był moim drugim koncertem i mam nadzieje, że nie ostatnim. :)
Przyznam szczerze, że bawiłam się świetnie i nawet lepiej niż w Katowicach. To chyba przez atmosferę jaka panowała w sektorze FanClubu. Cieszę się że mogłam pojechać na ten koncert.
Ale był jeden ogromny minus.... tak szybko zleciał ten czas w trakcie trwania koncertu, że nim się ocknęłam to w sumie była już piosenka YMHYMS. :( Zastanawiałam się czy Thomas tak mało piosenek zaśpiewał czy co, że to już prawie koniec.. To chyba świadczy o tym że koncert jak najbardziej udany. Nie wspominając o spotkaniu z Thomasem w MediaMarkt. :D
I wanna reach the sky and try to touch the sun!
I wanna leave the fear behind, run away and don't stop to fight!:) STRONG I'll be strong

Skyliner89MT pisze:Mnie najbardziej boli to, że było mówione, że jest zakaz wnoszenia aparatów cyfrowych do Media Markt..., a co się później okazało, że większość osób miało takie aparaty... Ja miałem w samochodzie i już było za późno, żeby po niego iść. Udało mi się zrobić zdjęcie z Thomasem, ale telefonem komórkowym, a jak wiadomo jakość nie jest najlepsza + 3 autografy bez dedykacji.
odnośnie zakazu wnoszenia aparatów do Media Markt to myślę, iż wynikało to raczej z obawy aby nie było problemu ze sprzętem przy wyjściu ze sklepu. Natomiast nic nie stało na przeszkodzie (i tak było w moim przypadku) przy wejściu do sklepu oficjalnie zgłosiłem wnoszony sprzęt jak również płyty, po czym otrzymałem stosowny dokument i już można było poruszać się po sklepie oficjalnie posiadając sprzęt fotograficzny, zresztą tuż przed rozpoczęciem imprezy ogłoszono, iż Thomas nie będzie pozował, natomiast zdjęcia przy podpisywaniu płyt można sobie robić (wypowiedź Pana z ochrony po konsultacji z organizatorem).
Jeżeli natomiast chodzi o dedykacje to przynajmniej na początku nie było z tym jakichkolwiek problemów, tak było zarówno w moim przypadku jak również moich znajomych - wystarczyło się przedstawić i poprosić - Thomas chętnie (z uśmiechem) podpisał dwie płytki w tym jedną z dedykacją - jeżeli jakieś imię brzmiało obco dla Thomasa to upewnił się czy dobrze zrozumiał - tak jak to miało miejsce w przypadku mojej koleżanki Kingi.
Cały czas na twarzy uśmiech i życzliwość.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

mada pisze:
Skyliner89MT pisze:Mnie najbardziej boli to, że było mówione, że jest zakaz wnoszenia aparatów cyfrowych do Media Markt..., a co się później okazało, że większość osób miało takie aparaty... Ja miałem w samochodzie i już było za późno, żeby po niego iść. Udało mi się zrobić zdjęcie z Thomasem, ale telefonem komórkowym, a jak wiadomo jakość nie jest najlepsza + 3 autografy bez dedykacji.
odnośnie zakazu wnoszenia aparatów do Media Markt to myślę, iż wynikało to raczej z obawy aby nie było problemu ze sprzętem przy wyjściu ze sklepu. Natomiast nic nie stało na przeszkodzie (i tak było w moim przypadku) przy wejściu do sklepu oficjalnie zgłosiłem wnoszony sprzęt jak również płyty, po czym otrzymałem stosowny dokument i już można było poruszać się po sklepie oficjalnie posiadając sprzęt fotograficzny, zresztą tuż przed rozpoczęciem imprezy ogłoszono, iż Thomas nie będzie pozował, natomiast zdjęcia przy podpisywaniu płyt można sobie robić (wypowiedź Pana z ochrony po konsultacji z organizatorem).
Jeżeli natomiast chodzi o dedykacje to przynajmniej na początku nie było z tym jakichkolwiek problemów, tak było zarówno w moim przypadku jak również moich znajomych - wystarczyło się przedstawić i poprosić - Thomas chętnie (z uśmiechem) podpisał dwie płytki w tym jedną z dedykacją - jeżeli jakieś imię brzmiało obco dla Thomasa to upewnił się czy dobrze zrozumiał - tak jak to miało miejsce w przypadku mojej koleżanki Kingi.
Cały czas na twarzy uśmiech i życzliwość.
Cóż stało się. Wracałem się akurat do samochodu po większą ilość płyt (miałem przy sobie tylko jedną, dwie dałem mamie). Nie przyszło mi do głowy, żeby wziąć aparat ze sobą... Wtedy człowiek trzeźwo nie myślał..., a o dedykacji też nie pomyślałem. Pewnie też z powodu emocji... Taka okazja pewnie się już nie powtórzy... Mam nadzieje, że chociaż będzie coś dało się wycisnąć z tego zdjęcia...
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ