Spojrzenie Thomasa
-
fanka_kasia
Re: Spojrzenie Thomasa
Widzę, że Thomas ma prawdziwych i oddanych fanów. Też chciałabym coś takiego przeżyć. Słucham Go od początku istnienia Modern Talking, nie miałam jeszcze okazji zobaczyć Thomasa na żywo. Chcę to zmienić i 02.12 wybieram się na Torwar. Może i mnie przytrafi się coś niesamowitego, jeśli tak to Wam o tym napiszę.
Pozdrawiam Was! Kasia
Pozdrawiam Was! Kasia
- JoannaIzabella
Kasiu, na pewno przeżyjesz niezapomniane chwile!!! Ale uważaj: TO WCIĄGA!!!! I później nie ma mocnych, będziesz chciała być na każdym koncercie! 
- michal.czeslaw
Święte słowa.Już nie mogę doczekać się Lublina.Co on takiego ma w sobie oprócz pięknego głosu?JoannaIzabella pisze: Kasiu, na pewno przeżyjesz niezapomniane chwile!!! Ale uważaj: TO WCIĄGA!!!! I później nie ma mocnych, będziesz chciała być na każdym koncercie!
- JoannaIzabella
Magia, magia.... Charyzma niezwykła i to COŚ....michal.czeslaw pisze:Święte słowa.Już nie mogę doczekać się Lublina.Co on takiego ma w sobie oprócz pięknego głosu?JoannaIzabella pisze: Kasiu, na pewno przeżyjesz niezapomniane chwile!!! Ale uważaj: TO WCIĄGA!!!! I później nie ma mocnych, będziesz chciała być na każdym koncercie!![]()
![]()
- domi88
- Członek TAFC Polska
Zgadam się całkowicie z WamiJoannaIzabella pisze:Magia, magia.... Charyzma niezwykła i to COŚ....michal.czeslaw pisze:Święte słowa.Już nie mogę doczekać się Lublina.Co on takiego ma w sobie oprócz pięknego głosu?JoannaIzabella pisze: Kasiu, na pewno przeżyjesz niezapomniane chwile!!! Ale uważaj: TO WCIĄGA!!!! I później nie ma mocnych, będziesz chciała być na każdym koncercie!![]()
![]()
Przyciąga, wabi... Spojrzysz raz, usłyszysz i już nie możesz przestać.... A jeszcze gdy spojrzy na Ciebie - jesteś pojmana, w jasyr wzięta na wieki. Ale jakaż to słodka niewola.....!
- sentir
ja dawno temu spojrzałam w te oczy i utonęłam w nich....
- aldona
- Członek TAFC Polska
Spojrzenie THOMASA jest wyjątkowe.Spoglądając wprost do kamery masz wrażenie ,że ON śpiewa tylko dla CIEBIE
- JoannaIzabella
Prawda....? Te oczy są magiczne... Spojrzenie niemal hipnotyzuje, czaruje, kobieta ma od razu "motyle w brzuchu" ... ;p W tych oczach można utonąć - nie da się inaczej... Gdy Thomas patrzy - czujesz się najważniejsza, jedyna... To niesamowite uczucie. Raaaany, dziewczyny, wyobrażacie sobie szefa o takim spojrzeniu?! ;p
- agnieszka12345
- Kontakt:
Ach...Spojrzenie ma hipnotyzujące ,mają coś przyciągającego ,że nie można oderwać wzroku.Zawsze mi się podobało jego spojrzenie już w latach 80tych
Nigdy nie miałam okazji zobaczyć Thomasa na żywo
Thomas jest niesamowity i zawsze do końca życia będę spoglądać na jego zdjęcia i słuchać muzyki...
- JoannaIzabella
Ale przed nami tyle koncertów, że i na żywo na pewno uda Ci się wreszcie zobaczyć Thomasa..! WARTO..!!!!!!!!! :*agnieszka12345 pisze:Ach...Spojrzenie ma hipnotyzujące ,mają coś przyciągającego ,że nie można oderwać wzroku.Zawsze mi się podobało jego spojrzenie już w latach 80tychNigdy nie miałam okazji zobaczyć Thomasa na żywo
Thomas jest niesamowity i zawsze do końca życia będę spoglądać na jego zdjęcia i słuchać muzyki...
- sentir
ja przed moim wrocławskim koncertem będę musiała zażyc coś na uspokojenie:))
- JoannaIzabella
sentir pisze:ja przed moim wrocławskim koncertem będę musiała zażyc coś na uspokojenie:))
Hehe - NIE POMOŻE!!!! Na TAKIE emocje nie ma rady!!!
-
smok68
Jego oczy to temat tak głęboki że nie do wyczerpania 
- JoannaIzabella
No własniesmok68 pisze:Jego oczy to temat tak głęboki że nie do wyczerpania
- aldona
- Członek TAFC Polska
może dlatego są takie magiczne bo Thomas jest dobrym człowiekiem
- aneskawb
Witam na Forum. Jestem świeżutko po koncercie (pierwszym w moim życiu!) Thomasa w Lublinie. Po powrocie do domu długo nie mogłam dojśc do siebie, zresztą stan zauroczenia trwa..
Że Thomas ma spojrzenie przeszywające i poruszające - wiem niestety tylko ze szklanego ekranu czy zdjęc. Mnie wczoraj zmiótł z nóg jego jakże dojrzały, pokonujący najgłośniejsze tony gitarowe - przerozmarzony głos! Thomas jest naprawdę jak wino..
"Give me your palm, I can't live without you..."