Do MIKE :
Mam nadzieje że ściagłeś już sobie te zdjęcia ??
Byłem ostatnio na SKAŁCE w Świętochłowicach ( tam gdzie będą 24 czerwca BBB), miejsce nawet nawet, średniej wielkości scena, ustawiona nie daleko wody Nigdy tam wcześniej nie byłem a wiec musiałem zobaczyć gdzie to jest no i ocenić miejsce. hehe
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I DO ZOBACZENIA NA MEGA KONCERCIE BAD BOYS BLUE !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia
Bad Boys Blue, Boney M i Alphaville będą w Katowicach 14.01.2014 zapowiada sie ciekawy koncert z wielkimi gwiazdami lat 80.Wybiera się ktoś?Dla mnie to dość daleko ale kto wie
Być może ja się wybiorę. W końcu do spodka mam jakieś 30min. autobusem Nie wiem, zastanawiam się jeszcze czy jechać czy nie jechać. Swoją drogą bardzo lubię słuchać BBB.
DorkaWawa pisze:MODERN JEANNE, ten koncert będzie 14.02, a nie 14.01, taka mała korekta
Tak tak,pomyłka przy pisowni, wiem że w lutym
A jak teraz popatrzyłam na mapie to się okazało że te Katowice są bliziutko mnie,koło Krakowa,kiedyś mieszkałam w Szczecinie i stamtąd było daleko i to wrażenie mi zostało
Tu jest nawet cennik biletów ,są taniutkie jak na inwazję trzech megagwiazd lat 80 na Polskę http://www.biletynawszystko.com/discote ... 4-02-2014/