Imprezy zamknięte
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Re: Imprezy zamknięte
Właśnie napisałam na ten powyższy link e-maila,ale żadnego odzewu :-/ Więc będzie musiała pojechać na koncert Thomasa do Koszalina chociaż by 
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.
- Evaalex
Szkoda ze koncert jest impreza zamknienta. Chctnie bym sie na niego wybrala. Niedalek Wrocawia mieszka moja kuzynka ktora zapewnila by mi darmowy nocleg.
Przy normalnych cenach biledtw wyszlo by to taniej niz Hoyeswerda. Dojaz dniemiecka koleja wyjdzie dosyc drogo, Podroz z polskim biurem podrozy Sinbad do Wroclawia wyjdzie taniej.
Co do zamknientych imprez Thomas powiedzialliedys ze wystpuje tylko jak na taka impreze przyjdzie odpowiednia liczba uczesnikow. Pamientam ze to chyba blo conajmniej 500 osob
Pozdrowienia z pod granicy niemmiecko holenderskiej przesyla Eva
Przy normalnych cenach biledtw wyszlo by to taniej niz Hoyeswerda. Dojaz dniemiecka koleja wyjdzie dosyc drogo, Podroz z polskim biurem podrozy Sinbad do Wroclawia wyjdzie taniej.
Co do zamknientych imprez Thomas powiedzialliedys ze wystpuje tylko jak na taka impreze przyjdzie odpowiednia liczba uczesnikow. Pamientam ze to chyba blo conajmniej 500 osob
Pozdrowienia z pod granicy niemmiecko holenderskiej przesyla Eva
- aleksandra227
- Członek TAFC Polska
Ewo bardzo Ci dziękuję za info,tak podejrzewałam,że będzie ciężko... Ale nie ma złego co by na dobre nie wyszło,bo na koncert się wybiorę do Koszalina i muszę się z Thomasem spotkać zdjęcie zrobić i autograf chociaż bym nie wiem co 
Pozdrawiam Cię Ewo
Pozdrawiam Cię Ewo
Nie wątp w swoje marzenia jeżeli nawet,to uwierz że Ci się uda. Thank you that you are Thomas Anders I love you for it.