Kopiowanie zdjęć
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Kopiowanie zdjęć
Thomas Anders Fanklub Polska jako jedyny w Polsce ma osobisty i oficjalny patronat samego Thomasa Andersa na reprezentowanie tego artysty w Polsce. Mamy bezpośredni kontakt z Thomasem i wkrótce pojawi się materiał filmowy, w którym Thomas wyraża się o działalności swojego Fanklubu. Zresztą, wcześniej już się na ten temat wypowiadał, co jest umieszczone na naszych filmikach.
Wkrótce, bo 17 marca będziemy mieli osobiste spotkanie z Thomasem w Niemczech, dlatego zapytam go, czemu do tej pory nie wspomniał, iż posiada konto na Naszej Klasie i sam dokonuje tam aktualizacji. Postaram się, żeby wypowiedział się na ten temat.
Ja osobiście nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś coś tam zamieszcza na temat Thomasa Andersa, ale niech sam się postara o własne materiały i tłumaczenia a nie kradnie od innych i umieszcza jako swoje. Nie jest to ładne zachowanie. Nasza strona Fanklubowa zawsze umieszcza informację w Aktualnościach o źródłach podanych Newsów.
Wkrótce, bo 17 marca będziemy mieli osobiste spotkanie z Thomasem w Niemczech, dlatego zapytam go, czemu do tej pory nie wspomniał, iż posiada konto na Naszej Klasie i sam dokonuje tam aktualizacji. Postaram się, żeby wypowiedział się na ten temat.
Ja osobiście nie mam nic przeciwko, jeśli ktoś coś tam zamieszcza na temat Thomasa Andersa, ale niech sam się postara o własne materiały i tłumaczenia a nie kradnie od innych i umieszcza jako swoje. Nie jest to ładne zachowanie. Nasza strona Fanklubowa zawsze umieszcza informację w Aktualnościach o źródłach podanych Newsów.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- michal.czeslaw
Ale jajaPkmodern pisze: Wkrótce, bo 17 marca będziemy mieli osobiste spotkanie z Thomasem w Niemczech, dlatego zapytam go, czemu do tej pory nie wspomniał, iż posiada konto na Naszej Klasie i sam dokonuje tam aktualizacji. Postaram się, żeby wypowiedział się na ten temat.
- Evaalex
Czesc Wam
Mi juz pare osob na Facebooku zdjecia ukradlo i na swoj profil wsadzilo. Ja juz teraz zadnych zdjec koncertowych na facebook nie daje. A jak cos dam to to tak zmniejsze ze nikt z tego nic nie ma.
Z ta dziewczyna ktora dawala tak wiele zdjec, ktore nie byly jej wlasnoscia na nk milam tez przez jakis czas kontakt. Prosilam ja zeby pod zdjeciami falszywych komentazy nie pisala. Ale ona dalej swoje. Jak by jeszcze wiadomosci prawdziwe zamieszczala pod zdjeciami to bym nic przeciwko temu nie miala. Nielubie jak sie ludzi cygani. Za wiadomosci wlasciwe ludziom dziekuje. Krasc koncertowe zdjecia Guida jest zecza karalna. Ja sama kiedys pare gdzies na facebooku znalazlam i zaraz do to Thomasowi zglosilam. To byly zdjecia ktore ja przed wieloma laty sama kupilam. Kiedys znalazlam na jakims koncie caly kalendarz Thomasa zkopiowany. Thomas dostal linka i ta osoba za pare dni wszystkie zdjecia Guida usunela. Prywatne zdjecia Patryka wstawiac na fikcyjne konto Thomasa jest swinstwem.
Mi juz pare osob na Facebooku zdjecia ukradlo i na swoj profil wsadzilo. Ja juz teraz zadnych zdjec koncertowych na facebook nie daje. A jak cos dam to to tak zmniejsze ze nikt z tego nic nie ma.
Z ta dziewczyna ktora dawala tak wiele zdjec, ktore nie byly jej wlasnoscia na nk milam tez przez jakis czas kontakt. Prosilam ja zeby pod zdjeciami falszywych komentazy nie pisala. Ale ona dalej swoje. Jak by jeszcze wiadomosci prawdziwe zamieszczala pod zdjeciami to bym nic przeciwko temu nie miala. Nielubie jak sie ludzi cygani. Za wiadomosci wlasciwe ludziom dziekuje. Krasc koncertowe zdjecia Guida jest zecza karalna. Ja sama kiedys pare gdzies na facebooku znalazlam i zaraz do to Thomasowi zglosilam. To byly zdjecia ktore ja przed wieloma laty sama kupilam. Kiedys znalazlam na jakims koncie caly kalendarz Thomasa zkopiowany. Thomas dostal linka i ta osoba za pare dni wszystkie zdjecia Guida usunela. Prywatne zdjecia Patryka wstawiac na fikcyjne konto Thomasa jest swinstwem.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Gość nadal nie kapuje o co "tyle zachodu"skorpionek1975 pisze:♫♪♫ Piotr ♫♪♫ ♫♪♫ P......a ♫♪♫
dzisiaj 08:45
ojej Thomas Anders to taki wielki człowiek że trzeba tyle zachodu oto wszystko..wiesz co mam propozycje dla ciebie Jeżeli ci na tym tak bardzo zależy bym usunąć zdjęcia to ja to zrobię....usunę cały mój profil Thomasa Andersa wraz z zdjęciami czy ta propozycja ci pasuje???? bo ja widzę że dla was Thomas Anders to wielki człowiek i świata nie widzicie po za nim....usuwam konto wraz z zdjęciami i dajcie mi już święty spokój bo szkoda jest nerwów psuć na takie głupoty....mam nadzieję że was to ucieszy że usunę konto z zdjęciami oto wam chodziło by usunąć zdjęcia i zrobię to bo nie chcę mieć już nic wspólnego tym wszystkim i zakończmy już tę awanturę bo już nie ma oco się kłocić skoro to wszystko usuwam dla was....czy takie coś wam pasuje??odpisz czekam
Wystraszył się i głupio to tłumaczy.skorpionek1975 pisze:♫♪♫ Piotr ♫♪♫ ♫♪♫ P......a ♫♪♫
56
dzisiaj 09:18
konto Thomasa Andersa jest już usunięte wraz z zdjęciami bo nie chcę mieć ztym problemu i nic nie chcę mieć z tym wspólnego
i teraz wy mnie nie oddawajcie tej sprawy do sądu bo nie będę po sądach jeżdzić...zakończmy tę sprawę po dobremu....Czy wy się na to zgodzicie...???? obiecuję że już nie żałoże żadnego konta z Thomasem Andersem zakończę już tę zabawę
- Jasmine
Ale głupia sprawa, niektórzy ludzie są niepoważni.
Mimo że nie należę do fanclubu to popieram was. A sama nie rozumiem ludzi, którzy bezczelnie kopiują zdjęcia z takiego źródła i zachowują się jakby to oni byli poszkodowani. A ta kobieta już w ogóle jest dziwna i niepoważna. Mam nadzieję że się jakoś z nią uporacie. A administratorzy by nie mogli zareagować na to?
Mimo że nie należę do fanclubu to popieram was. A sama nie rozumiem ludzi, którzy bezczelnie kopiują zdjęcia z takiego źródła i zachowują się jakby to oni byli poszkodowani. A ta kobieta już w ogóle jest dziwna i niepoważna. Mam nadzieję że się jakoś z nią uporacie. A administratorzy by nie mogli zareagować na to?
- MTalkingusia28
Oczywiście, że to niepoważne i to bardzo niepoważne, bo jak tak można... Te fikcyjne konta. Nie podoba mi się to w ogóle.
Czy niektórzy ludzie naprawdę nie mają w życiu żadnych poważniejszych zajęć od zakładania fikcyjnych kont i kopiowania czyichś zdjęć poprzez umieszczanie ich na swoim koncie? Jak małe dzieci. Naprawdę. Podawać się za kogoś innego? Jakież to prymitywne. Ja nie mam konta na NK, więc wiem to dopiero od Was. Nie wiedziałam, że na tym portalu takie rzeczy się wyprawia.
Oby te osoby się w końcu opamiętały, bo zgroza.
Gdyby to był Facebook (tam też nie mam konta) to bym prędzej uwierzyła, ale NK? Coś podobnego. A dziwne, że ta osoba nadal nie kuma o co tyle zachodu. Wierzyć się nie chce. To tak jakby ktoś w Polsce założył na NK np. konto Phila Collinsa czy kogoś innego z zagranicy. Ehhh...... Żal....
Gdyby to był Facebook (tam też nie mam konta) to bym prędzej uwierzyła, ale NK? Coś podobnego. A dziwne, że ta osoba nadal nie kuma o co tyle zachodu. Wierzyć się nie chce. To tak jakby ktoś w Polsce założył na NK np. konto Phila Collinsa czy kogoś innego z zagranicy. Ehhh...... Żal....
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- sebciu1974
- Kontakt:
Po co na NK sa konta fikcyjne. Nie rozumiem tej idei. Przeciez juz sama nazwa wskazuje ze to fikcja. A jaki sens ma kontakt z niczym. Moim zdaniem NK powinno uniewozliwic zakladanie kont fikcyjnych. To jest bez sensu.
- Gasolina91
A i owszem, zgadzam się z Tobą w 100%.sebciu1974 pisze:To jest bez sensu.
...no ale przecież dzieci muszą mieć jakąś rozrywkę...
Nie taka była idea Naszej-klasy. Ale tak to się rozrosło, że szkoda na to słów.
Point Of No Return
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
W ogóle trzeba zacząć od tego,że nie taka była Idea powstania co się teraz w nim dzieje. Cyrki na kiju jednym zdanie. Jak to zwykle bywa ktoś wymyśla coś co ma człowiekowi ułatwić życie,ale potem jacyś spece wykorzystują to czy owo do zupełnie innych celów-często karalnych.Gasolina91 pisze:Nie taka była idea Naszej-klasy.
Dobrze,ze ta sprawa się zakończyła na korzyść nas wszystkich.
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Nie trzeba było czekać nawet miesiąca, a osoba która zadeklarowała że nie będzie robic tak dalej i poprosiła o ugodę robi to dalej.
http://nk.pl/#grupy/51102?pv-request=profile
http://nk.pl/#profile/43689337?referer=sz_p
Kilka dni temu 86 znajomych teraz ponad 200 - śmietnisko!!!
http://nk.pl/#grupy/51102?pv-request=profile
http://nk.pl/#profile/43689337?referer=sz_p
Kilka dni temu 86 znajomych teraz ponad 200 - śmietnisko!!!
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- siara1971
- Członek TAFC Polska
sebciu1974 wpełni się z tobą zgadzam kota fikcyjne na NK są całkiem pozbawione sensu miał to być portal społecznościowy a teraz zrobił sie jakiś smietnik pełno reklam jakieś dziwne cyber konta fikcyjne nie wiadomo o co chodzi jak np zaprasza cię Jan Paweł II itp masakra pozdrawiam