Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Paradise
Kontakt:

Re: Andrzejkowe tournee Thomasa po Polsce - 2012

Post autor: Paradise »

Czas pokaże ale gdybym jednak wybrała Poznań (co jest najbardziej prawdopodobne bo to będzie akurat sobota) to byłby mój 3 raz z Thomasem w Arenie na przestrzeni...15 lat :D
"You can win if You want..."
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Genialna wiadomość Thomas nas totalnie zaskoczył już nie mogę się doczekać. Na razie ubijam interes w domu bo najchętniej pojechałabym na wszystkie i jestem na dobrej drodze w przekonaniu rodziców. W tym roku mamy już 6 koncertów i może to nie wszystko-Thomasik szaleje.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

thomas1100 pisze:W tym roku mamy już 6 koncertów i może to nie wszystko-Thomasik szaleje.
:)
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

33ccd pisze:
thomas1100 pisze:W tym roku mamy już 6 koncertów i może to nie wszystko-Thomasik szaleje.
Patryk skomentuj ten post konkretnie ;) .Po tym uśmieszku widzę,że coś w trawie piszczy :P . Ale Ty nas tak lubisz w niepewności trzymać,nie ;) .
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Witam!
Wspaniale się nam rok zaczyna, co !? Jesienią to najbliżej mam do Poznania i ciut dalej do Warszawy. Mam nadzieję, że na któryś się wybiorę. Już się cieszę na myśl, że czekają nas kolejne niespodzianki !!!!!!!!!!!
33ccd pisze:
PS.
Cisza przed burzą ........radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Wiadomość wspaniała,ja oczywiście postaram się zrobić wszystko żeby pojechać na każdy koncert,chociaż nie wiem jak wyjdzie z kasą bo kryzys nas ciśnie,a paliwo coraz droższe.Nie wyobrażam sobie tego tournee bez samochodu i noclegów.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

atlantyda ;o) pisze:Patryk skomentuj ten post konkretnie ;) .Po tym uśmieszku widzę,że coś w trawie piszczy :P . Ale Ty nas tak lubisz w niepewności trzymać,nie ;) .
Prawda...? ;) Coś tak czuję, że Patryk sprezentuje nam jakiegoś super newsa jeszcze na lato...! ;p
Awatar użytkownika
Kordulka

Post autor: Kordulka »

Fajna wiadomość te koncerty ale ta cena 400PLN? Sorry ale za taką cenę mozna kupić bilety na koncert gwiazd z o wiele wyższej półki niż Thomas
"Harder you try the more you get"
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Kordulka pisze:Fajna wiadomość te koncerty ale ta cena 400PLN? Sorry ale za taką cenę mozna kupić bilety na koncert gwiazd z o wiele wyższej półki niż Thomas
Nikt nie każe Ci kupować biletów za 400 zł. W Warszawie możesz być na koncercie już za 70 zł.

A tak na przyszłość zamiast pisać tak nieładnie o Thomasie, wpierw dowiedz się co to za bilety za 400 zł (VIP-Logune!!!).
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Pkmodern pisze:[

A tak na przyszłość zamiast pisać tak nieładnie o Thomasie, wpierw dowiedz się co to za bilety za 400 zł (VIP-Logune!!!).
Co to jest VIP Logune? Jak by to byly miejsca zaraz przy scenie to bym sobie dala jeden bilet na urodziny zprezetowac, Ta stawke uda mi sie napewno na urodziny nazbierac. Powiedzcie mi czy takie bilety benda na Koncert w Krakowie albo Wroclawiu?
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Jak dla mnie to trochę to skomplikowane. 6 kategorii biletów bez żadnego wytłumaczenia o co chodzi. Jakaś kategoria I potem II a potem dopiero płyta. Nic z tego nie rozumiem. Moim zdaniem powinno to być trochę lepiej wytłumaczone. Jakieś kategorie na na obrazku A1 A2 płyta loża nic z niczym nie ma wspólnego. Z niecierpliwością oczekuję na sektor FAN.
ilciaB

Post autor: ilciaB »

sebciu1974 pisze:Jak dla mnie to trochę to skomplikowane. 6 kategorii biletów bez żadnego wytłumaczenia o co chodzi. Jakaś kategoria I potem II a potem dopiero płyta. Nic z tego nie rozumiem. Moim zdaniem powinno to być trochę lepiej wytłumaczone. Jakieś kategorie na na obrazku A1 A2 płyta loża nic z niczym nie ma wspólnego. Z niecierpliwością oczekuję na sektor FAN.
masz rację Seba, dla mnie to też jakieś mało czytelne... ale sektor FAN będzie, prawda??
Awatar użytkownika
Kordulka

Post autor: Kordulka »

"A tak na przyszłość [...](VIP-Logune!!!)".To się nazywa VIP Lounge-kłania się słownik...A do T.Andersa nic nie mam jednakże myślę że nie należy go porównywać np.do Dire Straits.Anders ma fajną muzykę...ok ale to nie zmienia faktu że są od niego lepsi.Moim zdaniem to nic obraźliwego... :?

I jeszcze jedno . Modern Talking słuchałem i słucham od roku w którym o nim usłyszałem czyli 1984.Nie znaczy to jednak że jestem Fanatykiem tej grupy.Jestem i będę jej fanem nigdy fanatykiem.Twoj post Pkmodern jest pouczający a to jest poniżej pewnych standardów.Ile ty masz lat i kim jesteś żebyś kogokolwiek instruował?To jest pierwsze forum w którym posty w podobnym tonie są tolerowane.Stwierdzenie że bilet jest drogi i że są artyści lepsi od Thomasa jest obraźliwe? Sorry ale logika i zrozumienie się kłąnia.
"Harder you try the more you get"
Awatar użytkownika
Pkmodern

Post autor: Pkmodern »

Kordulka pisze:"A tak na przyszłość [...](VIP-Logune!!!)".To się nazywa VIP Lounge-kłania się słownik...A do T.Andersa nic nie mam jednakże myślę że nie należy go porównywać np.do Dire Straits.Anders ma fajną muzykę...ok ale to nie zmienia faktu że są od niego lepsi.Moim zdaniem to nic obraźliwego... :?
Dla Ciebie nic obraźliwego a dla innych może już tak.

Mam wystarczająco dużo lat i doświadczenia żeby pisać to co napisałem.

Twój post brzmiał, jak by na Thomasa były wyłącznie bilety po 400 zł, a to może niektórych wprowadzić w błąd i dlatego moja reakcja.

Fanatykiem również nie jestem, ale na niewłaściwe (tzn. wypaczające lub nie do końca prawdziwe) wpisy zawsze reaguję.

Powtarzam ceny są zróżnicowane w zależności od tego na co kogo stać.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
ewka_si
Kontakt:

Post autor: ewka_si »

No właśnie ceny na koncerty Thomasa troszkę szokują :shock: :shock: :( Szkoda... :oops:
ceni się Thomas w Polsce :? :roll:
,,Your good Karma,
everytime I leave you, something bad happens
good karma,
Are you just trying to tell me, that I can´t stay
I don´t need to deal with all this drama
You´re the one that makes me feel this way''
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Pkmodern pisze: Powtarzam ceny są zróżnicowane w zależności od tego na co kogo stać.
Zgadza się.A jak kogoś nie stać na bilet,to niech bzdetów nie wypisuje!Po za tym Thomas nie ustala cen biletów.Zacznijcie ludzie myśleć co piszecie!
ODPOWIEDZ