Thomas i Kamaliya - nowy duet?
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas i Kamalia - nowy duet?
Nie bardzo mi odpowiada taki duet,no ale zobaczymy co z tego wyjdzie 
MY DREAMS COME TRUE 
- Emil45677
Hmm...na tą chwilę nie wiem czy się cieszyć z takiego duetu czy przeciwnie. Ciężko tak od razu wyrokować bez poznania wokalistki. Niepochlebne komentarze zbiera każdy wokalista bez względu na talent. Poza tym poszukałem jej występów w internecie i stwierdzam iż głos to ona ma całkiem przyzwoity, śpiewała nawet operowe utwory i wyszło całkiem dobrze:). Zobaczymy co Thomasowi wyjdzie z tej współpracy... jeśli wyjdzie. Kamalia najlepiej wypada chyba w balladach a więc strzelam że nagrają właśnie taki utwór
.
A tutaj próbka jej możliwości, na początek coś wolniejszego:
Następnie cover utworu "Playing With Fire" znanego z Eurowizjii 2010 duetu - Paula Seling and Ovi, moim zdaniem oryginał jest o wiele lepszy od tego coveru Kamalii niestety:
A tutaj próbka jej możliwości, na początek coś wolniejszego:
Następnie cover utworu "Playing With Fire" znanego z Eurowizjii 2010 duetu - Paula Seling and Ovi, moim zdaniem oryginał jest o wiele lepszy od tego coveru Kamalii niestety:
- JoannaIzabella
- JoannaIzabella
No muszę przyznać, że ta ballada nawet, nawet..... Też mam wrażenie, że jeśli nagrają coś razem, to w podobnych klimatach. Ale jakby tak zaśpiewała przed naszym Jury z Jak oni śpiewają.....
POLEGŁABY W PRZEDBIEGACH! Podejrzewam, że Pani Zapendowska nie zostawiłaby suchej nitki na niej ;p
- michal.czeslaw
Coś mi ta pani nie przypadła do gustu.Jakoś nie widzę jej obok Thomasa.Obym się myliła-czas pokarze. 
- art_system
WAW! tosz to śpiewający botoks:) Nie będzie z tego niczego dobrego dla Thomasa i dla nas rzecz jansa. Ale co znaowym albumem T/U, miał sie pojawić w listopadzie?
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Fanka MT
No myślę, że na razie nie ma co przesadzać! Nie słyszeliśmy jeszcze tego duetu, więc nie ma sensu ich od razu skreślać!art_system pisze:WAW! tosz to śpiewający botoks:) Nie będzie z tego niczego dobrego dla Thomasa i dla nas rzecz jansa. Ale co znaowym albumem T/U, miał sie pojawić w listopadzie?
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- Jasmine
Na początku przeczytałam 'Kanalia'
Ja ich nie skreślam, mam nadzieję że stworzą coś ciekawego
Ja ich nie skreślam, mam nadzieję że stworzą coś ciekawego
- nebula4
Ja tez nie skreslam calkowicie tego duetu, ale sam image tej Kamalii to nie jest jakosc ktora lubie... .Jest troche piosenkarek na wyzszym poziomie z ktorymi mysle moznaby cos lepszego pospiewac 
-
Ninio
Sandra,Kasia Nova,jakas Kanalia i jeszcze moze potwor z bagien o wygladzie borsuka... ciezko juz to ogarnąc. Thomasa albo wogole nie ma albo ładuje sie co juz w inny projekt. Pierwszy album z Fahrenkrogiem,bardzo udany. Zamiast skupic sie na tej wspolpracy i ewentualnie zaprosic do jednej piosenki ta blondynke aby spopularyzowac T-F u innego rodzaju sluchacza to oni cos znowu kombinuja. Ja juz nie wiem co jest stalym projektem co jednorazowym wyskokiem. Sandra,Nova,"Strong" tez byl jednorazowy chociaz spodziewalem sie czegos dluzszego,pozniej "Two"...niby dluzsza wspolpraca a zaraz sie okaze ,ze wiecej albumow nie bedzie.
- Agata
Uwe i Kamalia (23 grudnia 2011):

Troszkę poza tematem - polski (hollywoodzki
) wątek w związku z Kamalią (ok. 1.22 min. i dalej):

Troszkę poza tematem - polski (hollywoodzki
- Agata
"Niekonwencjonalna miłość" - taki ma być tytuł nowej piosenki Kamalii zaśpiewanej w duecie z Thomasem. A co Thomas ma wspólnego z Euro 2012?
http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=9063
http://thomas-anders.com.pl/akt/?p=9063
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.Agata pisze:Uwe i Kamalia (23 grudnia 2011):
Troszkę poza tematem - polski (hollywoodzki![]()
) wątek w związku z Kamalią (ok. 1.22 min. i dalej):
Tym polskim akcentem, jak właśnie zobaczyłem, jest nasz "najlepszy" obecnie aktor - któryś z braci Mroczków. To mnie gościu zaskoczył - myślałem, że oprócz występu w tasiemcu "M jak miłość" nie ma żadnych filmowych ról na koncie. Jak to człowiek się może pomylić
Pozdrawiam!
You Can Win, If You Want.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Kamalia promuje się także w Wielkiej Brytanii i tam jej wizerunek jest znacznie bardziej znośny - http://www.kamaliya.co.uk/
Na stronie podała informację, że klip do utworu z Thomasem będzie kręcony dzień przed YANA - 7 lutego.
Na stronie podała informację, że klip do utworu z Thomasem będzie kręcony dzień przed YANA - 7 lutego.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Agata
Ten brat to Marcin Mroczek. Wystąpili razem w filmie "My Widow's Husband" (lub "The Husband of my Widow"). Kamalia napisała mi, że się przyjaźnią.edmund1974 pisze: Witam.
Tym polskim akcentem, jak właśnie zobaczyłem, jest nasz "najlepszy" obecnie aktor - któryś z braci Mroczków. To mnie gościu zaskoczył - myślałem, że oprócz występu w tasiemcu "M jak miłość" nie ma żadnych filmowych ról na koncie. Jak to człowiek się może pomylić
Pozdrawiam!
- Emil45677
Hmm...wizerunek owszem jest o wiele bardziej znośny. Lecz jeżeli chodzi o muzykę to...jednym słowem z takim singlem jak "Crazy In My Heart" nie ma czego szukać w UK, co zresztą odzwierciedlają wyświetlenia klipu - od listopada 2011 zobaczyło go tylko 2802 widzówArCrack pisze:Kamalia promuje się także w Wielkiej Brytanii i tam jej wizerunek jest znacznie bardziej znośny
A tutaj wspomniany singiel "Crazy In My Heart" - niczego specjalnego pod względem wokalnym także nie pokazała:
Bardzo jestem ciekaw przyszłego utworu Kamalii i Thomasa, obym się nie zawiódł...