Systems In Blue - Point Of No Return

Rozmowa na temat muzycznych poczynań Systems In Blue.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Ale myślę, że gdyby te inne utwory (dotychczas nie publikowane) wypłynęły to możnaby je znaleźć gdzieś...A gdzieś owszem są pliki rar sygnowane nazwą Systems in Blue - Point of no return ale jakoś nie uświadczymy pojedynczych nagrań z tego albumu (nagrań z grupy nie publikowanych).
A gość w jedynym neutralnym chyba komentarzu ma wpis, że sprzedawał płytkę, której nie ma - więc myślę, że może być sytuacja że po finalizacji zakupu okaże się, że dotrze ona do nas w październiku. Za sto PLN.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ta płyta jest dostępna na ebayu.
A nagrania przecież wypłyneły - 3 z nich ukraińcy umieścili u siebie na stronie.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

A ja myślałem, że dali na stronę to co już gdzieś było do posłuchania...Ciekawe jak ma się to opisu produktu - "oryginalny" :D

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Nie wiem czemu ale cos mi sie wydaje, ze ten album na allegro to rosyjska robota. Oni specjalizuja sie w tego typu produkcjach. Raczej watpie by ktos posiadal ten album przed premiera i nie byloby zadnej wzmianki na stronie SIB-ow o tym. Poza tym te utwory z Patty Ryan jakos nie pasuja mi do calosci mimo, ze skomponowane przez tych panow. Szczerze watpie w oryginalnosc tej plyty.
Jesli natomiast chodzi o nowy utwor "Point Of No Return" to rowniez na mnie nie zrobil wielkiego wrazenia. Zbyt podobny do poprzedniego. Wyraznie brakuje reki Bohlena. Jezeli tak ma brzmiec caly album to cienko to widze.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Szczerze watpie w oryginalnosc tej plyty.
Podobną myśl ale innymi słowami (o wiele delikatniej :D no i odniosłem się do aukcji niemieckiej-skąd ta płytka zostanie prawdopodonie nabyta) wyraziłem w korespondencji ze sprzedającą płytkę. Co do próbki mp3 reklamującej album dostałem zwiastun Point of no return...

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

No to chyba nam się wyjaśniło.
Oto okładka oficjalnego wydania:
Obrazek
Gość

Post autor: Gość »

Okładka jak okładka, ciężko oceniać, ale według mnie bardzo fajny projekcik :wink:
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

fajna okladka, na pewno lepsza od tej na allegro no i od poprzednich. ostatnio slyszalem kolejny utwor z albumu "Can't stand the pain" i musze powiedziec, ze wywarl na mnie o wiele lepsze wrazenie niz "Point Of No Return".
Gość

Zobaczycie albumik będzie wymiatał, mówie to choć znam już połowe piosenek z niego :mrgreen:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Ponoć na jakiejś ruskiej stronie jest kompletny album do ściągnięcia. Wytrwali mają więc zajęcie na weekend :D
Jak piszesz tak cię widzą.
Gość

:shock: O kurcze :!: no to czas zabrać się do poszukiwań :D
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

na osiolku takze mozna znalezc album SIB'ow. Pytanie tylko czy to rzeczywiscie ich album czy jakis falszywy plik. Jeden ponoc zawiera jakies video.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Wszystkie archiwa, które są na emulu i mają zawierać album są póki co fałszywe.
Gość

To prawda, sprawdzałem na własnej skórze... :cry: Na emulu to te podróbki są już od grudnia...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Okładki singla:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

Piosenka słabsza od Winner'a, ale lepsza od reszty udostępnionych utworów. Ale liczy sie to, ze wreszcie panowie wydadzą album! no ale najpierw singielek oczywiście..
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
ODPOWIEDZ