Systems In Blue - Point Of No Return
- Pioetrek
- Kontakt:
Ale myślę, że gdyby te inne utwory (dotychczas nie publikowane) wypłynęły to możnaby je znaleźć gdzieś...A gdzieś owszem są pliki rar sygnowane nazwą Systems in Blue - Point of no return ale jakoś nie uświadczymy pojedynczych nagrań z tego albumu (nagrań z grupy nie publikowanych).
A gość w jedynym neutralnym chyba komentarzu ma wpis, że sprzedawał płytkę, której nie ma - więc myślę, że może być sytuacja że po finalizacji zakupu okaże się, że dotrze ona do nas w październiku. Za sto PLN.
Pozdrawiam
Piotrek
A gość w jedynym neutralnym chyba komentarzu ma wpis, że sprzedawał płytkę, której nie ma - więc myślę, że może być sytuacja że po finalizacji zakupu okaże się, że dotrze ona do nas w październiku. Za sto PLN.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Pioetrek
- Kontakt:
- YaQb85
- Kontakt:
Nie wiem czemu ale cos mi sie wydaje, ze ten album na allegro to rosyjska robota. Oni specjalizuja sie w tego typu produkcjach. Raczej watpie by ktos posiadal ten album przed premiera i nie byloby zadnej wzmianki na stronie SIB-ow o tym. Poza tym te utwory z Patty Ryan jakos nie pasuja mi do calosci mimo, ze skomponowane przez tych panow. Szczerze watpie w oryginalnosc tej plyty.
Jesli natomiast chodzi o nowy utwor "Point Of No Return" to rowniez na mnie nie zrobil wielkiego wrazenia. Zbyt podobny do poprzedniego. Wyraznie brakuje reki Bohlena. Jezeli tak ma brzmiec caly album to cienko to widze.
Jesli natomiast chodzi o nowy utwor "Point Of No Return" to rowniez na mnie nie zrobil wielkiego wrazenia. Zbyt podobny do poprzedniego. Wyraznie brakuje reki Bohlena. Jezeli tak ma brzmiec caly album to cienko to widze.
- Pioetrek
- Kontakt:
Podobną myśl ale innymi słowami (o wiele delikatniejSzczerze watpie w oryginalnosc tej plyty.
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- YaQb85
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- YaQb85