Styl ubioru Thomasa
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Re: Styl ubioru Thomasa
a co to za zdjęcie -jai to występ?
- MTalkingusia28
No widzicie. Wreszcie ubrał się byle jak, według Waszego ciekawego gustu.riccardo1989 pisze:A co myślicie o toakim Thomasie?Moim zdaniem krótko: jak się chce i widownia jest młodsza, to można
Uploaded with ImageShack.us
No właśnie. I tego należy się trzymać. W domu czy na spotkaniach z przyjaciółmi można chodzić jak się chce, jednak gdy wychodzi się na scenę do ludzi to należałoby się jakoś po ludzku ubrać. Wyglądać jak przyzwoity człowiek.atlantyda ;o) napisał(a)
Thomas ubiera się stosownie do swojego wieku i niczego mu nie brakuje.Wygląda świetnie.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
- Agata
Wg mnie - próba do Ballermann Hits 2011.thomas1100 pisze:a co to za zdjęcie -jai to występ?
-
riccardo1989
Tak, to ten występ 
- angel
Thomas wygląda tu świetnie! i szkoda,że częściej nie potrafi się ubrać tak jak np.tu na tej fotce.
Wkońcu coś nowego,wkońcu ubrany inaczej i wspaniale się prezentuje także w takim stroju,a nie ciągle tylko w czarnej marynarce,koszuli i spodniach!
O tak napewno nie mamy takiego MELANCHOLIJNEGO i JEDNOSTAJNEGO gustu jaki Ty masz.MTalkingusia28 pisze:No widzicie. Wreszcie ubrał się byle jak, według Waszego ciekawego gustu.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Ann
- Członek TAFC Polska
Mnie jak najbardziej odpowiada taki styl ubioru Thomasa (szczególnie wiosną i latem),a nie tak ciągle w czarnym garniturze (ewentualnie białe spodnie).Chciałabym,zobaczyć Thomasa tak ubranego na jakimś koncercie w Polsce 
MY DREAMS COME TRUE 
- Daniel
Brawo, Thomas odmłodniał tu o 10, ba, może i 15 lat !
Adekwatnie do muzyki jaką wykonuje.
Co prawda nie chodziło mi dokładnie o t-shitry, ale o bardziej luzackie koszule, niekoniecznie wyprasowane w kanciki i z krawacikiem
Natomiast nie da się ukryć, że Thomas się odchudził i to sporo!
Już nie wygląda w białym t-shircie jak "tatusiek" (patrz teledysk z Sandrą) ale jak atrakcyjny facet.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Zgadza się,natrafiłam jeszcze na takie zdjęcieAgata pisze:Wg mnie - próba do Ballermann Hits 2011.thomas1100 pisze:a co to za zdjęcie -jai to występ?

Rzeczywiście nawet w garniturze jest nie wiele "grubszy" ode mnie,a ważę 57 kgDaniel pisze:Natomiast nie da się ukryć, że Thomas się odchudził i to sporo!

- MTalkingusia28
Tak? Ojej. No popatrzcie. Nie wysiliłaś się za bardzo, jednak gust masz jaki masz i jest to tylko i wyłącznie Twoja sprawa. Ja się do tego nie wtrącam. Chodzi mi jedynie o to, że Thomas nie jest jakimś podrzędnym piosenkarzem, który ubiera się byle jak i byle jak śpiewa, tylko jest wokalistą eleganckim i z klasą. Jest jednak jeszcze coś. Po pierwsze nie mam jednostajnego gustu tylko gustuję w elegancji, po drugie te Wasze "na luzie" zakładają nastolatki, zaś poważni około 50-tki ludzie ubierają się elegancko i z wyczuciem (jak Thomas) a po trzecie na pewno się pisze osobno. Czegoś brakuje w moim komentarzu?angel pisze:Thomas wygląda tu świetnie! i szkoda,że częściej nie potrafi się ubrać tak jak np.tu na tej fotce.
Wkońcu coś nowego,wkońcu ubrany inaczej i wspaniale się prezentuje także w takim stroju,a nie ciągle tylko w czarnej marynarce,koszuli i spodniach!
O tak napewno nie mamy takiego MELANCHOLIJNEGO i JEDNOSTAJNEGO gustu jaki Ty masz.MTalkingusia28 pisze:No widzicie. Wreszcie ubrał się byle jak, według Waszego ciekawego gustu.
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
- michal.czeslaw
Słusznie,Thomas ubiera się elegancko i stosownie do sytuacji.Jego nienaganny ubiór świadczy o szacunku jaki ma dla widzów.Artyści,którzy poprzez dziwaczny ubiór próbują się odmłodzić są śmieszni i żenujący.Tak postrzegam np Marylę Rodowicz-kobieta grubo po 60,a chce wyglądać jak nastolatka!Thomas na całe szczęście ma gust i smak,oraz poczucie własnej wartości czego nie musi akcentować swoim ubiorem.atlantyda ;o) pisze:Widzę,że temat odnośnie ubioru jest kontynuowany.Thomas ubiera się stosownie do swojego wieku i niczego mu nie brakuje.Wygląda świetnie.Jakby się ubierał jak podlotek to też by wam nie pasowało ,pisali byście "w tym wieku,nie wypada,żeby się tak ubierał i na siłę odmładzał ciuchami..."-jestem tego pewna
A jak w takim razie powinien się ubrać kiedy widownia ma lat od1-100?Powinien przebierać się co chwila na koncercie żeby wszystkich zadowolić?riccardo1989 pisze:A co myślicie o toakim Thomasie?Moim zdaniem krótko: jak się chce i widownia jest młodsza, to można
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Kwestia stroju na scenie jest dla mnie sprawą drugorzędną, jednak przy obecnym repertuarze przejście na trochę większy luz na pewno nie zaszkodziłoby mu wizerunkowo i nie byłby niestosowny. Występy z Fahrenkrogiem to nie są koncerty z "Songs Forever".
To, że masz ileś tam lat nie znaczy przecież, że musisz chodzić w garniturze na co dzień, na bankiet i na grilla. Luźniejszy strój nadal może być dobrze dobrany do osoby, jej charakteru i wieku.
To, że masz ileś tam lat nie znaczy przecież, że musisz chodzić w garniturze na co dzień, na bankiet i na grilla. Luźniejszy strój nadal może być dobrze dobrany do osoby, jej charakteru i wieku.
Jak piszesz tak cię widzą.
- MTalkingusia28
ArCrack pisze:
W domu czy na spotkaniach z przyjaciółmi można chodzić jak się chce, jednak gdy wychodzi się na scenę do ludzi to należałoby się jakoś po ludzku ubrać.MTalkingusia28 napisał(a)
No właśnie, a co ja tu napisałam? Czy napisałam coś innego niż Ty Arku twierdzisz? To raz a dwa to co ma Songs Forever do Fahrenkroga, bo nie rozumiem? Czy gdy Thomas występuje z Fahrenkrogiem ma się ubierać byle jak? Co Wy macie z tym "na luzie". Nic tylko na luzie i na luzie. Weźcie wreszcie przyjmnijcie do wiadomości, że Thomas ma prawie 50 lat i nie ma się ubierać jakby miał 20 lat. Poza tym Fahrenkrog mógłby wziąć przykład z Thomasa i ubierać się trochę bardziej gustownie. Może nie pasuje do niego garnitur ale przynajmniej koszula a nie koszulka jak on zwykle nosi.
Aha, jeszcze jedno. Uwierzcie mi, że Thomasowi jest naprawdę bardzo dobrze w tych marynarkach, które Wam tak bardzo nie pasują, których tak nie lubicie. Już ja wiem co mówię.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Z tego co piszesz wynika, że są dwa stany: elegancko, albo byle jak. Niech Ci będzie, ja znam jeszcze parę innych (ale nie jestem fachowcem od mody, mogę się mylić).
Scena to miejsce pracy Thomasa. Ja też gdzieś pracuję i inaczej ubieram się na co dzień, inaczej gdy mam w tej pracy jakieś formalne spotkanie, jeszcze inaczej gdy po pracy idziemy na integracyjne piwo. Ale oczywiście ponownie mogę się mylić i narażać z tymi różnymi strojami na śmieszność. Stosownie do mojego wieku byłoby przecież chodzić cały czas w t-shircie, ostatecznie lekkiej koszuli.
Tego co mają występy z repertuarem z Songs Forever do występów z Fahrenkrogiem już nie napisze, sama musisz dojść jaka jest różnica między jazzem i swingiem a tanecznym popem
Scena to miejsce pracy Thomasa. Ja też gdzieś pracuję i inaczej ubieram się na co dzień, inaczej gdy mam w tej pracy jakieś formalne spotkanie, jeszcze inaczej gdy po pracy idziemy na integracyjne piwo. Ale oczywiście ponownie mogę się mylić i narażać z tymi różnymi strojami na śmieszność. Stosownie do mojego wieku byłoby przecież chodzić cały czas w t-shircie, ostatecznie lekkiej koszuli.
Tego co mają występy z repertuarem z Songs Forever do występów z Fahrenkrogiem już nie napisze, sama musisz dojść jaka jest różnica między jazzem i swingiem a tanecznym popem
Jak piszesz tak cię widzą.
- MTalkingusia28
Spoko.
Tak, scena jest miejscem pracy Thomasa gdzie widzą go miliony ludzi podczas jego występu. To ludzie nie tylko ci, którzy tam na miejscu są, ale jeśli występ jest emitowany w TV to także przed telewizorami. No więc cieszę się, że Thomasowi zależy na tym, żeby dobrze wypaść przed publicznością. No i żeby było jasne to nie chodziło mi o wszystkich ludzi na świecie jak powinni się ubierać i w jakim wieku. Chodzi tu tylko o gwiazdy muzyki, że powinni się ubierać stosownie do swojego wieku podczas występu na scenie. To tyle.
Oczywiście wiem jaka jest różnica między jazzem a popem. Jednak Thomasowi o wiele lepiej jest w eleganckim stroju niż w każdym innym. Uwielbiam wszystkie wersje koncertowe w których ma na sobie garnitur.
Wygląda w nim naprawdę bosko.
To moje ostatnie zdanie na temat ubioru Thomasa. 
Tak, scena jest miejscem pracy Thomasa gdzie widzą go miliony ludzi podczas jego występu. To ludzie nie tylko ci, którzy tam na miejscu są, ale jeśli występ jest emitowany w TV to także przed telewizorami. No więc cieszę się, że Thomasowi zależy na tym, żeby dobrze wypaść przed publicznością. No i żeby było jasne to nie chodziło mi o wszystkich ludzi na świecie jak powinni się ubierać i w jakim wieku. Chodzi tu tylko o gwiazdy muzyki, że powinni się ubierać stosownie do swojego wieku podczas występu na scenie. To tyle.
Oczywiście wiem jaka jest różnica między jazzem a popem. Jednak Thomasowi o wiele lepiej jest w eleganckim stroju niż w każdym innym. Uwielbiam wszystkie wersje koncertowe w których ma na sobie garnitur.
- Gasolina91
Ja nie przywiązuję aż tak wielkiej wagi do tego jak Thomas jest ubrany, ale bardzo go lubię w garniturze (czarnym oczywiście
).
Point Of No Return
- maaateusz
ja również lubię Thomasa najbardziej w czarnym garniturze i bez apaszek, które ma na koncertach. Wyglądają beznadziejnie.Gasolina91 pisze:Ja nie przywiązuję aż tak wielkiej wagi do tego jak Thomas jest ubrany, ale bardzo go lubię w garniturze (czarnym oczywiście).