Fan Club Party 17.03.2012

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
thomas1100
Członek TAFC Polska

Re: Fan Club Party 2012

Post autor: thomas1100 »

To teraz to już nie odpuszcze rodzicom- musimy pojechać i koniec, moja mama też sie już z tatą napalili więc raczej na fcp 2012 się zobaczymy muszę tylko jeszcze bilety zamówić i wystarczy tylkko czekać.
Ania(Aneta)
Członek TAFC Polska

Post autor: Ania(Aneta) »

Ja też jadę :) na razie sama, ale może ktoś ze śląska będzie jechał.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Nie znam jeszcze terminu więc nie wiem czy mi spasuje ale bardzo chce się wybrać na to przyszłoroczne FCP.
Jestem też ze śląska, konkretnie z Częstochowy - to tak w połowie drogi w między Bytomiem a Piotrkowem właśnie:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
iza2601

Post autor: iza2601 »

Ja też się wybieram na fcp byłam w tamtym roku i bardzo mi sie podobało.Mam tylko jeden problem fcp jest w sobote a ja w niedziele musze być z powrotem bo obowiązki zawodowe wzywają.Ostatnio podróżowałam z Darią zobaczymy jak będzie może będę mogła sie z kimś zabrać kto wraca zaraz po.Jestem z Nowogardu ,pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

[quote="iza2601"]Ja też się wybieram na fcp byłam w tamtym roku i bardzo mi sie podobało.

Ja juz wiele razy tam bylam i zawsze miesie tam podoba. Przed wejsciem na do KufY stalam kolo waszej grupy. Cyly czas zastanawialam sie czy ta kobieta stojaca kolo Ciebie to Fredka. Bylam za niesmiala zeby sie do niej odezwac Najpiew siedzialyscie kolo mie a potam przesiadlasci sie . Dla czego? Znalazlyscie moze lepsze miejsca?
Awatar użytkownika
iza2601

Post autor: iza2601 »

siedziałyśmy w tym samym rzędzie co ty tylko na środku było nas dosyć sporo więc zajeliśmy prawie cały rząd,porozmawiamy sobie w Katowicach mam nadzieje że fredka też bedzie-pozdrawiam
Awatar użytkownika
Evaalex

To Twoje zdjecie z Thomasem jest piekne. Moje niestety nie wyszlo. Ta gapa ktora fotografowala zawczesnie na wyzwalacz nacisla i ani Thomas ani Thoimas ani ja nie patrzelismy sie w strone apatatu. Thomas jeszcze pospisywal moje zejdcia
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Czy już coś wiadomo a propos konkretnej daty przyszłorocznego International Fan Day? Ponoć szczegóły dotyczące tego spotkania miały się ukazać w październiku, a mamy już listopad.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Fanka MT pisze:Czy już coś wiadomo a propos konkretnej daty przyszłorocznego International Fan Day? Ponoć szczegóły dotyczące tego spotkania miały się ukazać w październiku, a mamy już listopad.
Wczoraj Thomas obiecał,że w ciągu dwóch tyg będziemy znali datę fcp.Jeszcze parę spraw ma do uzgodnienia i z przyczyn od niego niezależnych powstało owe spóżnienie.
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Ja nastawiam się, że jade na FCP w marcu. Bardzo mi sie podobało w tym roku. :)
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
Evaalex

Fredziu W marcu napewno bedzie sie lepiej jechalo. Juz nie powinno byc mrozow ani sniegu. Moze nawetr byc dosyc cieplo. Cieszyla bym sie jak by bylo cieplo i mozna by sie byslo inaczej ubrac
Awatar użytkownika
Evaalex

michal.czeslaw pisze:Wczoraj Thomas obiecał,że w ciągu dwóch tyg będziemy znali datę fcp.Jeszcze parę spraw ma do uzgodnienia i z przyczyn od niego niezależnych powstało owe spóżnienie.
Jakos Thomas do dzis tego listu nie wyslal, a juz trzy tygodnie minely. Z tego co mi wiadomo chcial prowadzic rozmowy z organizatorami koncertu w Koblenz. Pod czas tych rouzmow miala byc omowiona mozliwosc na wposzczenie fanow ,korzy nabyli bilety na odwolane koncerty z tymi wejsciuwkami na koncert w Koblenz. Trgo dowiedzialam sie od jednej fanki. Niewiem ile w tym prawdy.Ona twierdzi w momencie zakonczenia negocjacji Thomas wysle news letter.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Nieoficjalnie mówi się o dniu 17 marca (że to tak na 99%). Najpierw party, a wieczorem koncert z Uwe.
Najlepiej jednak poczekać na oficjalne info.
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Wiadomosc ta nie do konca dotyczy Fan Club Party 2012, ale nie wiedzialem w jakim watku ja umiescic.

Zapewne wielu z Was dostalo dzis newsletter od Thomasa. Thomas pisze w nim m.inn. o swoim nowym kalendarzu na rok 2012, ktory mozna nabyc w cenie 19,90 Euro na stronie:
http://www.thomas-anders.com/ lub piszac E-maila na service@thomas-anders.com. Na wspomnianej stronce dostepne sa rowniez inne produkty zwiazane z Thomasem:
CD “Balladen”+swieca zapachowa w cenie 28,50 Euro
Perfumy sygnowane nazwiskiem Thomasa w cenie 24,90 Euro
Plyta CD “Balladen” za 10,99 Euro

W swoim mailu Thomas oglasza rowniez konkurs, w ktorym do wygrania sa trzy egzemplarze plyty “Balladen” osobiscie przez Thomasa podpisane. Pytanie konkursowe brzmi:

“Kiedy odbylo sie pierwsze Fanclubparty Thomasa”?
Odpowiedzi nalezy nadsylac do 12.12.2011 na adres fanclub@thomas-anders.com. W temacie trzeba wpisac "GEWINNSPIEL"

Kolejna informacja jest zapowiedz audiobooka Thomasa "100 Prozent Anders", ktory ma sie ukazac 02.12.2011.

Na koncu Thomas zapowiada, ze w ciagu kilku dni oglosi szczegoly odnosnie International Fanday 2012.

Pozdrawiam.
You Can Win, If You Want.
Awatar użytkownika
Evaalex

Czesc Wam
Dzis otrzymalam maila od Thomasa w ktorym pisze ze Fanclub Party odbedzie sie 17.03.2012 w miejscowosci Ransbach-Baumbach lezacej miedzy Montabaur a Koblenz. Po spotkaniu odbedzie sie koncert ANDERS | FAHRENKROG . Miejscowosc lezy Ransbach-Baumbach jakies 30 km oddalona od Koblenz. Nawet istnieje polaczenie autobusowe do Ransbach Autobus 485 w kierunku Möbel Neust odjezdza z dworca glownego. Potrzebuje 45 minut na dojazd na miejsce. niestety w soboty kursuje autobus tylko co 3 godziny. Pierwszy w dniu odjerzdza o 8.20 godz z dworca. Jaka jest sytlacja polaczen do miejscowosci Montabaaur jest mi nie wiadomo.
Awatar użytkownika
michal.czeslaw

Post autor: michal.czeslaw »

Ewcia,czy to duża miejscowość?Są hotele?czy trzeba będzie nocować w Koblenz?
ODPOWIEDZ