Tak zachowujący się ludzie to według Ciebie fani? Jeżeli kilka prób nie pomogło bo ta "publiczność" ciągle zachowywała się nieprzyzwoicie to niby co miał zrobić? Podejście do fanów to on ma znakomite, coroczna organizacja Fan Club Party i otwartość jaką wielu zaskakuje jest czymś wspaniałym. Jeżeli ta "podpita publiczność" nie dała Thomasowi nawet szansy aby ich do siebie przekonał to o czym tu mówić... jeśli ta informacja o publiczności jest prawdą to jest to po prostu chamstwo i Thomas miał pełne prawo żeby zareagować tak jak zareagował.Jacek pisze:Tak na serio koleś, który ucieka przed publicznością to naprawdę porażka, ale wam nic nigdy nie otworzy oczu. Jego płyta jest niezła, ale z takim podejściem do zycia i fanów zawsze będzie outsiderem
Anders | Fahrenkrog w Ballermann Hits 2011
- Emil45677
Re: Anders & Fahrenkrog w mediach
-
Jacek
No tak, ale w takim razie czemu innym publiczność daje wyjść zaśpiewać a Thomasowi nie ? Bo parafrazując wypowiedź Mr. King of Love dotyczącą zdjęcia Dietera zamieszczonego w innym wątku, moim zdaniem Thomas to "taki wujek którego sie zaprasza na wesele, który myśli że wszyscy go lubią a nikt za nim nie przepada:D". A pamiętacie występ Thomasa w "domu starców", gdzie leciała piosenka "Good Karma". Tam też nikt nie był nim szczególnie zachwycony.
Ostatnio zmieniony ndz lip 17, 2011 22:06 przez Jacek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emil45677
Nie można wykluczyć że po prostu było tam wielu fanów Pietro którzy za Thomasem nie przepadają, nie znamy wszystkich szczegółów, wiele mogło się wydarzyć.
- Mr.King of Love
Nie róbmy z bydła ludzi, Thomas zachował sie tak jak sie powinien zachowac w takiej sytuacji. To rozumiem że miał śpiewac dla pijanych ludzi którzy by na niego gwizdali? Thomas po prostu pokazał że sie szanuje jako artysta i dobrze zrobił. Ale wedłóg niektórych to jest porażka.., porażką są takie wypowiedzi.
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
I cannot be your friend..
Don't do that again
If you're breaking apart
- Emil45677
Całkowicie się z Tobą zgadzam w tej kwestii Mr.King of Love. Ktoś tutaj bardzo próbuje uderzyć w fanów Thomasa jak i samego artystę, ale niestety...
.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W artykule mowa o podpitych mężczyznach, publiczność Pietro to raczej nastoletnie dziewczyny, tego bym akurat ze sobą nie łączył. Prawdopodobnie fani Lombardiego w dużej części nie byliby nawet świadomi co to za duet śpiewa.
Wstyd dla organizatora - to fakt. Trochę jednak dziwi, że z powodu zachowania publiczności na próbie duet odwołał występ (jak rozumiem, jako jedyna gwiazda programu). Albo organizator nie był w stanie zapewnić należytych warunków podczas nagrania, albo któraś ze stron musiała unieść się honorem, bo nie wierzę w rezygnację z promocji w TV z tak błahego powodu.
Wstyd dla organizatora - to fakt. Trochę jednak dziwi, że z powodu zachowania publiczności na próbie duet odwołał występ (jak rozumiem, jako jedyna gwiazda programu). Albo organizator nie był w stanie zapewnić należytych warunków podczas nagrania, albo któraś ze stron musiała unieść się honorem, bo nie wierzę w rezygnację z promocji w TV z tak błahego powodu.
Jak piszesz tak cię widzą.
-
Jacek
Powiem szczerze, nie wiem jak było, ale czasem wydaje mi się, że Dieter który wyraził się o Thomasie w chamski sposób (nie powinien mówić tego w tej formie) miał rację, myślę że Thomasowi po prostu brakuje profesjonalizmu
- michal.czeslaw
Wprost nie mogę uwierzyć,że takie coś miało miejsce.Jak organizatorzy mogli pozwolić na takie skandaliczne zachowanie pijanych widzów?Wyobrażam sobie co czuli Thomasi Uwe.To bardzo przykre.Niemieccy widzowie są znani z takich zachowań,w różnych programach można to zobaczyć.Obawiam się o trasę koncertową po Niemczech.Jeżeli Niemcy mają takie wypaczone gusta i nie kontrolują swoich zachowań,to czarno to widzę.Obym się myliła.Może Majorka to jakiś zlepek rozbrykanej młodzieży i taki incydent się już nie powtórzy?Mr.King of Love pisze:Thomas po prostu pokazał że sie szanuje jako artysta i dobrze zrobił. Ale wedłóg niektórych to jest porażka.., porażką są takie wypowiedzi
- MODERN JEANNE
Odwołam sie tylko do swojego krytycznego postu na temat TA i UWE na stronie 7 i do burzliwej reakcji jaka po nim nastąpiła(szczerze mówiąc oczywiste dla mnie było ze tak będzie)
Wiecie co..., nie chce mi sie nawet odpowiadać na testy i epitety którymi mnie obrzucono po wyznaniu mojego obecnego stosunku do THOMASA ANDERSA (prawdę mówiąc mało mnie to interesuje bo wole Dietera i obecnie siedzę na stronach bardziej z nim związanych )
Np nasza forumowiczka Atlantyda stwierdziila ze "zal mi dupę ściska" ze Dieter mnie niby olał
ATLANTYDO czy TY przypadkiem nie chowasz w sobie zawiści ze Dieter odnosi sukcesy a Thomas nie ????
Bo po twoim poście tylko takie skojarzenia...
Widzisz kochana ja nigdy nie myślałam ze mnie Dieter olał ,wiesz.....szanuje jego wiek, i jestem mu wdzięczna za to ze nie usunął się z showbisnesu i dane mi bylo przez długie zimowe wieczory być świadkiem jego obecności w DSDS ,(a za kolejnymi odcinkami zresztą nie mogłam nadążyć bo dużo tego było)i cieszyć się nowymi albumami które zawsze podbudowywały mnie na duchu.
WIEM ze DB mimo wieku jeszcze jest w stanie zrobić coś co zaspokaja mnie i często zwala z nóg (bo tak jest z każdym jego albumem)
Pozdrawiam hejterow i fanow DB bo cala rzecz polega na tym:,
ze wszyscy mimo to jedziemy na tym samym wózku (nawet jakbyśmy nie chcieli):!:
Wiecie co..., nie chce mi sie nawet odpowiadać na testy i epitety którymi mnie obrzucono po wyznaniu mojego obecnego stosunku do THOMASA ANDERSA (prawdę mówiąc mało mnie to interesuje bo wole Dietera i obecnie siedzę na stronach bardziej z nim związanych )
Np nasza forumowiczka Atlantyda stwierdziila ze "zal mi dupę ściska" ze Dieter mnie niby olał
ATLANTYDO czy TY przypadkiem nie chowasz w sobie zawiści ze Dieter odnosi sukcesy a Thomas nie ????
Bo po twoim poście tylko takie skojarzenia...
Widzisz kochana ja nigdy nie myślałam ze mnie Dieter olał ,wiesz.....szanuje jego wiek, i jestem mu wdzięczna za to ze nie usunął się z showbisnesu i dane mi bylo przez długie zimowe wieczory być świadkiem jego obecności w DSDS ,(a za kolejnymi odcinkami zresztą nie mogłam nadążyć bo dużo tego było)i cieszyć się nowymi albumami które zawsze podbudowywały mnie na duchu.
WIEM ze DB mimo wieku jeszcze jest w stanie zrobić coś co zaspokaja mnie i często zwala z nóg (bo tak jest z każdym jego albumem)
Pozdrawiam hejterow i fanow DB bo cala rzecz polega na tym:,
ze wszyscy mimo to jedziemy na tym samym wózku (nawet jakbyśmy nie chcieli):!:
I LOVE DB AND TA!
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Od 1984 do 2008,też wolałem Dietera,ale właśnie w 2008 roku kiedy to wyszła kolejna smętna płyta Marka Medlocka,zmieniłem zdanie,a w lutym 2009 moje pierwsze spotkanie z Thomasem na Fan Club Party w Koblencji dopełniły tego faktu.MODERN JEANNE pisze:prawdę mówiąc mało mnie to interesuje bo wole Dietera
Dieter odnosi sukcesy?!No proszę Cię,nie rozmieszaj mnie!Jakie sukcesy?Bo chyba nie masz na myśli te pseudo gwiazdki z DSDS?Ręczę Ci że nawet gdyby kompozytorem czy też producentem tych utworów nie był Dieter,tylko obojętnie którykolwiek mniej lub bardziej znany kompozytor,to i tak plasowały by się na listach na tych miejscach na których są w tej chwili,taka jest smutna prawda tego programu.MODERN JEANNE pisze:ATLANTYDO czy TY przypadkiem nie chowasz w sobie zawiści ze Dieter odnosi sukcesy a Thomas nie ????
Wiesz,no to fajnie że Ci to wystarcza i jesteś tym zadowolona.Ludzie mają różne gusta i wymagania,niektórym wystarczy oglądnąć Misia Colargola i mają piękne sny,Tobie wystarczy popatrzeć na Dietera w DSDS a mi(i nie tylko mi)posłuchać utwory z albumu TWO.MODERN JEANNE pisze:Widzisz kochana ja nigdy nie myślałam ze mnie Dieter olał ,wiesz.....szanuje jego wiek, i jestem mu wdzięczna za to ze nie usunął się z showbisnesu i dane mi bylo przez długie zimowe wieczory być świadkiem jego obecności w DSDS
PS
Przepraszam za ten Offtopic ale nie dało się tego tutaj nie napisać.
- I-love-M-T
Najlepszy był chyba ten fragment o łańcuszku z imieniem NoryAgata pisze:Wywiad dla austriackiego radia - Thomas poddany wykrywaczowi kłamstw:
http://www.kronehit.at/luegendetektor
http://static.kronehit.at/images/assets ... Anders.MP3
Faktycznie, taki zarzut i do tego jeszcze wypowiedziany tak bezpośrednio daje nam pewien zarys charakteru DieteraJacek pisze:Powiem szczerze, nie wiem jak było, ale czasem wydaje mi się, że Dieter który wyraził się o Thomasie w chamski sposób (nie powinien mówić tego w tej formie) miał rację, myślę że Thomasowi po prostu brakuje profesjonalizmu
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- art_system
Tak, a jakim to albumem Cię tak sponiewierał ostatnio Didi? No bo chyba chodzi o nowego Bohlena po 2003 r.? jak dla mnie Didi po 2003r. przestał istnieć. Kilka utworów Medlocka był naprawdę fajnych, ale żeby mnie z nóg zwalił , he he. Daj spokój. Ale co tam...wszystko kwestią gustu.MODERN JEANNE pisze:WIEM ze DB mimo wieku jeszcze jest w stanie zrobić coś co zaspokaja mnie i często zwala z nóg (bo tak jest z każdym jego albumem)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Mr.King of Love
Taka niestety prawda, mozna miec do Dietera sentyment ale za to co zrobił przed 2003 rokiem, powtarzam sie ale to nic..Dieter sie zdziadział pod wzgledem muzycznym, nie rozumiem co Cie tak w nim podnieca,rozumiem gdybyś pisała o czasach BL czy MT ale TERAZ? przecież to już dawno przestalo byc fajne. "bo tak jest z KAŻDYM jego albumem"..ale pozwól że sie spytam.. GDZIE?!art_system pisze:Tak, a jakim to albumem Cię tak sponiewierał ostatnio Didi? No bo chyba chodzi o nowego Bohlena po 2003 r.? jak dla mnie Didi po 2003r. przestał istnieć. Kilka utworów Medlocka był naprawdę fajnych, ale żeby mnie z nóg zwalił , he he. Daj spokój. Ale co tam...wszystko kwestią gustu.MODERN JEANNE pisze:WIEM ze DB mimo wieku jeszcze jest w stanie zrobić coś co zaspokaja mnie i często zwala z nóg (bo tak jest z każdym jego albumem)
jedyna masz 100% racji i sie pod tym podpisuje.
Oh don't play with my heart
Don't do that again
If you're breaking apart
Don't do that again
If you're breaking apart
- Atlantis
A mnie zastanawia czemu wygwizdano tylko Thomasa i tylko on jeden zrezygnował.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
- michal.czeslaw
Nowy postprzez Atlantis » Pn lip 18, 2011 19:28
A mnie zastanawia czemu wygwizdano tylko Thomasa i tylko on jeden zrezygnował.[/quote]Mnie też to zastanawia.Nie chcę tutaj na forum rzucać jakiś podejrzeń,ale mam różne myśli.Pewnie wielu osobom nie spodobał się sukces duetu......
A mnie zastanawia czemu wygwizdano tylko Thomasa i tylko on jeden zrezygnował.[/quote]Mnie też to zastanawia.Nie chcę tutaj na forum rzucać jakiś podejrzeń,ale mam różne myśli.Pewnie wielu osobom nie spodobał się sukces duetu......
- Atlantis
Aha, czyli sabotaż Bohlena?
Już przesadzajmy z tym sukcesem, oczywiście, sam fakt promocji i jako takiej sprzedaży jest nim, ale patrząc na to czym jest prawdziwy sukces, to już nie wygląda to tak jakbyśmy chcieli i nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej. Album spada, singla na liście już nie ma, zapowiedzi kolejnego brak, jak jeszcze ta trasa będzie wyglądać tak, że będą próby, ktoś go wygwizda, on się obrazi i zwinie majdan, to to już chyba będzie koniec Toma na przyzwoitym poziomie.
Już przesadzajmy z tym sukcesem, oczywiście, sam fakt promocji i jako takiej sprzedaży jest nim, ale patrząc na to czym jest prawdziwy sukces, to już nie wygląda to tak jakbyśmy chcieli i nie ma się co oszukiwać, że jest inaczej. Album spada, singla na liście już nie ma, zapowiedzi kolejnego brak, jak jeszcze ta trasa będzie wyglądać tak, że będą próby, ktoś go wygwizda, on się obrazi i zwinie majdan, to to już chyba będzie koniec Toma na przyzwoitym poziomie.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight