Original Album Classics
- Dr Mabuse
Re: Original Album Classics
A mi się wydaje, że jest to celowy zabieg marketingowy mający na celu wyciągnięcie kasy od potencjalnych nabywców, zwłaszcza tych nieobeznanych w temacie 

- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Sony nabyło te prawa nie po to by nic z tego nie mieć. Da się jeszcze kasę zrobić, to czemu nie. Cena znośna, szkoda ze bez piątego albumu. W Auchan w Krakowie 1,2,3,4, po około 13-17zł BS tez leży w podobnej cenie.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- MTalkingusia28
Bardzo ciekawe zestawienie. Szkoda rzeczywiście, że nie ma tam tego 5 albumu, bo zamówiłabym ten album tylko dlatego, że nie mam 5 i 6 albumu. Wszystkie pozostałe albumy posiadam w swojej kolekcji. Brakuje mi tylko 5 i 6 albumu i tu bardzo nadarzałaby się okazja, żeby składak nabyć. Ale niestety czopnia, bo 5 albumu tu nie ma. A szkoda, bo wreszcie miałabym wszystkie te starsze albumy tyle, że pierwsze 4 albumy miałabym podwójnie. Jeśli nie miałabym żadnej z tych starszych płyt bez wahania składak ów bym nabyła. Ale dla kogoś kto tych płyt jeszcze nie posiada to rzeczywiście szansa chociaż np. we Fanie są pierwsze 4 albumy i gdyby je naraz zliczyć to wyszłoby troszkę więcej co tu a tu jest jeszcze album nr 6. We Fanie Original Album Classics - 75.95 
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Adrian77
- Kontakt:
Ja mam wszystkie albumy MT oraz kilka singli oprócz albumu Romantic Warriors. 2 albumy mam po 2 razy.
http://facebook.com/Heaven.Of.System
Adrian77
Adrian77
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Dla tych co nie posiadają albumów MT z lat 80 to super sprawa ale bez sensu że nie ma 5 albumu (sam nie wiem czy śmiać się z tego czy płakać) 
Z drugiej strony mnie to na szczęście nie dotyczy
Z drugiej strony mnie to na szczęście nie dotyczy
- antonn
Oto odpowiedź na nurtujące Was pytanie dlaczego nie ma w tym zestawie 5 albumu: A więc wytwórnia Sony Music wypuściła na rynek serię takich ''składaków'' po pięć najpopularniejszych albumów danego wykonawcy. Można spotkać taki Original Album Classics Santany, Elvisa Presleya, Cyndi Lauper i wiele innych. Wytwórnia ta stwierdziła że najpopularniejsze albumy MT to te z lat '80- tych. A skoro w tej serii jest po pięć albumów to jeden musiał odpaść. Najwidoczniej album 5 uznali za słabszy i dlatego go nie ma w tym zestawie.
- Bolero
- Członek TAFC Polska
Original Album Classics
W takim razie to ma jakiś sens ale mimo to powinni wydać całość alumów z lat 80.antonn pisze:Oto odpowiedź na nurtujące Was pytanie dlaczego nie ma w tym zestawie 5 albumu: A więc wytwórnia Sony Music wypuściła na rynek serię takich ''składaków'' po pięć najpopularniejszych albumów danego wykonawcy. Można spotkać taki Original Album Classics Santany, Elvisa Presleya, Cyndi Lauper i wiele innych. Wytwórnia ta stwierdziła że najpopularniejsze albumy MT to te z lat '80- tych. A skoro w tej serii jest po pięć albumów to jeden musiał odpaść. Najwidoczniej album 5 uznali za słabszy i dlatego go nie ma w tym zestawie.
Czyli 6!
- Krzychu
- Członek TAFC Polska
Nie wiem czy Was uraduje tak do końca ten składaczek. Nie wiem jak pozostali, ale ja miałem wyobrażenie ze bedzie to pakiet z albumami w osobnych normalnych opakowaniach na kompakty. Tymczasem miałem okazję pooglądać dokładnie sobie dzisiaj ten zestaw w Media Markt i ku mojemu zdziwnieniu są to płyty w papierowych okładkach takich jak na Selected Singles ; )

-
Marcin87
CoKrzychu pisze:Nie wiem czy Was uraduje tak do końca ten składaczek. Nie wiem jak pozostali, ale ja miałem wyobrażenie ze bedzie to pakiet z albumami w osobnych normalnych opakowaniach na kompakty. Tymczasem miałem okazję pooglądać dokładnie sobie dzisiaj ten zestaw w Media Markt i ku mojemu zdziwnieniu są to płyty w papierowych okładkach takich jak na Selected Singles ; )
- restimek
@ Krzychu - jak to się mówi wszech panująca bylejakość XXI wieku 
Trust your emotions, Believe in your dreams
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
W oficjalnych zapowiedziach prasowych jest to opisywane jako replika okładki winylowej, co jakoś się broni. Dziwnym jest jednak umieszczenie na pierwszym albumie You Can Win If You Want w wersji Special Single Remix. Czy ktoś nabył zestaw i jest w stanie zweryfikować tę informację?
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/4922464
http://www.jpc.de/jpcng/poprock/detail/ ... um/4922464
Jak piszesz tak cię widzą.
- restimek
Nie ma to jak PR'owe usprawiedliwienie oszczędności... Hmm jeśli jest to replika okłądki winylowej to ciekawe czy dali też takie same papierowe zdjęcia/wkładki na płyty które wkłada się w okładkę...
Trust your emotions, Believe in your dreams
- edmund1974
- Członek TAFC Polska
Witam.
Ja z powodow kolekcjonerskich najprawdopodobniej nabede ten zestaw - mimo ze te wszystkie albumy mam juz na oryginalnych CD (i to w dwoch roznych egzemplarzach) i mimo, ze jest to szczerze mowiac martnotrawstwo pieniedzy...
Z pewnoscia ladnie sie bedzie ten zestaw prezentowal na polce
Pozdrawiam
Ja z powodow kolekcjonerskich najprawdopodobniej nabede ten zestaw - mimo ze te wszystkie albumy mam juz na oryginalnych CD (i to w dwoch roznych egzemplarzach) i mimo, ze jest to szczerze mowiac martnotrawstwo pieniedzy...
Z pewnoscia ladnie sie bedzie ten zestaw prezentowal na polce
Pozdrawiam
You Can Win, If You Want.
- michal.czeslaw
No cóż-my fani tak mamy.Pewnie też z tych samych powodów zakupię ten zestaw.Najpierw jednak kupię nowy singiel TA/UF i album Thomasa Hits&Raritaten.Mają być w sprzedarzy we wrześniu.Bardzo jestem ciekawa albumu Thomasa-zwłaszcza tych rzadkości,bo hity to znam.Pozdrawiam.edmund1974 pisze: Z pewnoscia ladnie sie bedzie ten zestaw prezentowal na polce
- Didi&Thomas
Ja muszę powiedzieć, że ten zestaw dostanę już całkiem niedługo w prezencie urodzinowym. Tak się akurat fajnie czasowo to zbiegło, a że i tak bym go kupi,ł to moi bliscy uznali że trafiła im się fajna okazja na atrakcyjny prezent. Sprawią mi tym wielką przyjemność 
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Romantic Warrior
ja już kupiłem dwa zestawy - jeden dla siebie, choć miałem przedtem wszystkie albumy, a drugi ofiarowałem koledze 
zakupu dokonałem we wrocławskim Saturnie, aż miło było zobaczyć tyle półek zajętych przez plyty MT, pojedyńcze starsze płyty Saturn wycenia na 19 zł z groszami, a te po comebacku sprzedaje po 30-37 zł za sztukę
zakupu dokonałem we wrocławskim Saturnie, aż miło było zobaczyć tyle półek zajętych przez plyty MT, pojedyńcze starsze płyty Saturn wycenia na 19 zł z groszami, a te po comebacku sprzedaje po 30-37 zł za sztukę