Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - oprawa

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
anna 22.10

Re: Koncert w Zabrzu - oprawa

Post autor: anna 22.10 »

Róże i balony oraz światełka to dobry pomysł. Ja mam jeszcze lampeczki z Zielonej Góry więc je zabiorę. :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony pn maja 23, 2011 22:32 przez anna 22.10, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

33ccd pisze:Witajcie.
Ze wzdlędu na szybką reakcję dziękuję FANOM za wpłaty.
pierwsi zareagowali:

Atlantyda
XEWELA89X
MAKSIA21
ANN
GRENDEL
SEBCIU1974
BETIQ_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Michał.Czesław
AT-omka

WIELKIE DZIĘKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę o numer konta na które można dokonać wpłatę. Przyjeżdżam więc z przyjemnośćią się dołożę.
Awatar użytkownika
skorpionek1975
Członek TAFC Polska

Post autor: skorpionek1975 »

A ja dołączam się do pomysłu który zaproponowała Joanna Izabela, żeby zaopatrzyć się w strzelające konfetti.Przynajmniej osoby które będą stały przy samej scenie, aby zakupiły konfetti z białymi płatkami róż i na sam koniec obsypać Thomasa takim białym śniegiem:)
podaje link gdzie można to kupić i ile to kosztuje!
http://www.wystrzalowekonfetti.pl/produ ... ducts_id=1
Chyba że ma ktoś dostęp do hurtowni i może zdobyć to po niższej cenie!
Co Wy na to? Efekt będzie dość fajny bo to strzela na ok 10 -12 metrów
Można na Was liczyć?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

skorpionek1975 pisze:Można na Was liczyć?
Cieszę się, że pomysł się spodobał :) Ja oczywiście się dołączę i będę miała konfetti - białe płatki róż. Czyli będzie nas trzy, bo jeszcze KarinaMaria i Ania (moi.anne). Zaraz wejdę na stronę sklepu - żeby tylko zdążyli przysłać!!! Jeśli jeszcze ktoś chce kupić - niech też jak najszybciej złoży zamówienie online, bo przesyłka jednak idzie 3-4 dni.

ZAMÓWIŁAM! :) Trzy tuby płatków róż więc będą. Są też tuby strzelające kolorowym konfetti na 20-30m. Może zorganizować jeszcze ze 3-4 takie stanowiska i strzelić przy jakiejś piosence...?
http://www.wystrzalowekonfetti.pl/produ ... ucts_id=25

Są drogie, po 18zł., ale efekt będzie nowy, fajnie to może wyglądać. Płatki róż na koniec, jak pisała skorpionek

Albo zamiast konfetti strzelającego na 20-30 m. można kupić tańsze, po ok.8zł., strzelające na 5-8m. Ale to znowu raczej tylko dla tych bliżej sceny. No nie wiem, co Wy o tym sądzicie? I pamiętajcie, jak przez Internet (ten sklep ma siedzibę w Poznaniu, jeśli ktoś jest stamtąd to może kupić bezpośrednio w sklepie i nie płacić za przesyłkę) to trzeba zamawiać już, bo przesyłka idzie 2-5 dni. Płatność może być przelewem albo przy odbiorze. Kurier kosztuje ok.18zł. W UWAGACH można dodać, że zależy, aby przesyłka dotarła przed 1 czerwca.
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Ponawiam apel do członków FanClubu i do wszystkich wybierających się na koncert Thomasa do Zabrza: jeśli ktoś może - niech też zakupi tubę z wystrzałowym konfetti! Adres strony internetowej, gdzie można taką tubę zamówić wysyłkowo podałam w poprzednim mailu. 5-8 zł to naprawdę niewielki koszt, a efekt może być super! Wszystko zależy od tego, ile osób "uzbrojonych" w tuby się znajdzie....
No i oczywiście jeśli ktoś ma jeszcze jakieś propozycje do FanAction - zgłaszajcie!!!!!!!! czasu coraz mniej...!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Słuchajcie, właśnie mi się przypomniało, że na koncert w Zielonej Górze szykowaliśmy korony na piosenkę "King of love". Nie mam pojęcia, co pojawi się w repertuarze Thomasa, ale skoro jeszcze nie wykorzystaliśmy tego pomysłu, to może zróbmy to teraz? W domu mam ponad 20 takich koron, można by było położyć je pod sceną i gdyby Thomas wykonał kawałek o królu miłości szybko włożyć je na głowę. Co Wy na to? To chyba nie problem wybrać się do "Burger Kinga" i zgarnąć dla siebie papierową koronę? Ewentualnie, każdy może wykonać sam swoją :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.

Chciałem podziękować kolejnym osobą które dołożyły się do prezentów, kwiatów itp

Adamanders
Agata
Fantomas
Jedyna
Fredka
Rut
Weidung

Wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam,ja też zamówiłam konfetti-białe płatki róż,mam nadzieję,że dojdą na czas.Jeszcze tylko 5 dni i będziemy słuchać pięknego głosu Thomasa.Mam nadzieję,że spotkanie przed koncertem dojdzie do skutku.Pozdrawiam i do zobaczenia w Zabrzu.
natalia_

Post autor: natalia_ »

Bardzo fajne pomysły do których oczywiście się dołączę,będę miała konfetti,do zobaczenia
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Słuchajcie, w Kauflandach pokazały się takie paluchy z gąbki do założenia na dłoń za 1 zł Jeśli możecie to zobaczcie w Kauflandach w Waszych miastach :) Ja kupiłam 6 paluchów, jeżeli ktoś chce takiego palucha to pisać na prv ;)

Postaram się jutro wstawić zdjęcia :)
Ostatnio zmieniony czw maja 26, 2011 22:15 przez KarinaMaria, łącznie zmieniany 1 raz.
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
kikid351
Członek TAFC Polska

Post autor: kikid351 »

JA również dołączyłem się do prezentu przelewając pewną kwotę i mam nadzieję że zabawa będzie udana.
Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Właśnie zrobiłam przelew za siebie i KarinęMarię.
A co z tymi "paluchami" z gąbki? Sprawdzaliście w Kauflandach? Są po 1zł.
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

Witajcie.
Koncert coraz bliżej. Kolejne osoby dołożyły się do koncertowych akcji.
Jutro poinformuję Was o planie działania.

oto kolejna lista fanów:

kikid351
bolero
JiannaIzabela
Zeus
Magdalena92
ttdziewiec96

WIELKIE DZIĘKI!!!!
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Ja się też oczywiście dorzucam!
Zapłacę już gotówką przy okazji płacenia za zamówioną koszulkę i identyfikator:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
33ccd
Kontakt:

PROPOZYCJA Z OSTATNIEJ CHWILI!!!

Jeśli macie chęć to przygotujcie kartki papieru minimum A4. Napiszcie tam WYRAZNIE drukowanymi literami GIGOLO. Może to spowoduje że uslyszymy tą piosenkę.

Thomas Anders Fan – Club Polska wychodząc naprzeciw dobrej organizacji i urozmaiceniu koncertów Thomasa Andersa, wprowadziliśmy kilka ciekawych pomysłów uzgodnionych z managerem Thomasa, aby koncert był wspaniałym i niezapomnianym przeżyciem nie tylko dla nas, ale również dla samego artysty. Oto nasze propozycje, przy których liczymy na Wasze zaangażowanie i pomoc.

Plan koncertu:

1.Wolna piosenka GIVE ME PEACE ON EATRTH. JEŚLI AURA POZWOLI I SIE WMIARE ŚCIEMNI ZOSTANĄ ROZDANE ZIMNE OGNIE, które zapalamy w czasie jej trwania.

2.Hiszpańska, szybka piosenka NO FACE, NO NAME, NO NUMBER. Nadmuchane wcześniej BALONY odbijamy TYLKO po całej widowni. UWAGA! NIE RZUCAMY BALONÓW NA SCENĘ!

3.Ostatnia, finałowa piosenka YOU’RE MY HEART, YOU’RE MY SOUL. Jak Thomas kończy wersję akustyczną WHY DO YOU CRY i przechodzi w YOU’RE MY HEART, YOU’RE MY SOUL rzucamy wszystkie białe róże w stronę sceny.

Przypominamy o kulturalnym zachowaniu i nie gwizdaniu podczas koncertu. Podczas koncertu obowiązuje ZAKAZ FILMOWANIA!!!
Ostatnio zmieniony wt maja 31, 2011 14:29 przez 33ccd, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Spoko! Jestem w pracy, zaraz machnę na kompie i wydrukuję kilkadziesiąt :)
ODPOWIEDZ