Koncert Thomasa w Zabrzu (01.06.2011) - temat ogólny

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Re: 01.06.2011 Thomas w Zabrzu!!!

Post autor: betiq_ »

Witam,kolejna wspaniała wiadomość,ja do Zabrza mam jakieś 160 km. Mam nadzieję,że nic się nie wydarzy i pojadę. Bardzo chętnie spotkam się z wielbicielami talentu Thomasa.Spotkanie przed koncertem jak najbardziej wskazane.Nawet fajnie bo nie trzeba długo czekać na ten koncert,uwielbiam takie niespodzianki.Pozdrawiam i do zobaczenia.
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

Co do spotkanka przed koncertem to jestem ZA!!! :) :) Fajnie będzie się z Wami znowu zobaczyć :) :D
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No wreszcie jakiś konkrety.Na szczęście rzut beretem mam do Zabrza na pewno się zjawię choćbym miała autobusem dojechać :) Wspaniała wiadomość na zakończenie dnia :)
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

No nie, no nie, no nie, no nie!
Dlaczego tak dalekoooooo?

Dobra, to nie stanowi aż takiego problemu. Ale mam pecha w tym roku... Bo cały ten tydzień mnie nie ma... :( A w sierpniu akurat, kiedy może uda się zorganizować koncert TA w Łodzi będę w Madrycie :(
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Post autor: usunięte konto #1786 »

Mam tylko nadzieję, że ochrona na tym koncercie będzie profesjonalna :!:
Ostatnio tyle się dzieje na meczach i imprezach masowych, więc dobrze by było aby ten koncert był porządnie zabezpieczony. Mam w szczególności na myśli ludzi ubranych w dresach, którzy jadą tylko po to by jechać, a na dobrą sprawę nie są żadnymi fanami TA (a takich osobników na imprezach nie brakuje i często są oni powodem wszczynania wszelkiego rodzaju burd i awantur :?)
I jeśli któraś z fanek Thomasa posiada chłopaka (bądź brata, przyjaciela, męża), który reprezentuje taki sposób bycia i styl, to warto aby przekonała go, żeby jednak został w domu i wytłumaczyła że takowe klimaty nie są jego klimatami :wink:
Na serio - im mniej podejrzanego towarzystwa na koncercie, tym przyjemniej i co ważne bezpieczniej! :!:

Osobiście zaplanowałem już sobie dzień w którym odbędzie się koncert i jeśli nie wydarzy się żadna awaria ani inny krytyczny wyjątek, to pojadę :P
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Termin nie najszczęśliwszy - środek tygodnia i trochę daleko, ale ważne, że coś się dzieje i u nas. A jak dobrze pójdzie, będą nawet goście z zagranicy (też wśród publiczności) :)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Krzysiek nie strasz ludzi.Byłam na koncercie BBB i publiczność była rewelacyjna,byli podpici ale świetnie się bawili,nikt nikogo nie zaczepiał.Dlaczego teraz miało by być inaczej?Koncert to nie mecz ludzie idą się tam pobawić.

Spotkałam się z wymienieniem dwóch ulic ul.Plut i Szkubacza.Przy ,której ulicy ten koncert się odbędzie?Czy są to ulice sąsiadujące ze sobą i dlatego tak jest podawane?
Chciałabym tym razem dojechać bez problemów na koncert ;)
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Co za wiadomośc! :) Do M1 mam jakieś 35 km! :) Grzechem by było tam nie byc! Więc chyba do zobaczenia! :)
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

@ Atlantyda to jedna i ta sama osoba: ulica Plutonowego R. Szkubacza... Nie znam się na stopniach wojskowych i nie wiem jak wysoki to stopień, ale ulica jest jedna. :P
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Koncert Thomasa w Polsce w tym roku...szok :D ,a ja już dawno straciłam nadzieję na cokolwiek.Myliłam się i bardzo dobrze.Jeżeli licho mnie nie weźmie zjawię się na pewno.Z całego serca dziękuję wszystkim osobom którzy przyczynili się do tak ważnego wydarzenia... :wink:
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Agata

1 czerwca to kilka dni po planowanej premierze nowego singla, Thomas pewnie zaśpiewa nam singlową piosenkę :D .
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Taki jest plan, ale artysta ma zagwarantowaną w umowie możliwość swobodnego doboru repertuaru. Dlatego do końca nic nie wiadomo. Ja dopiero jestem pewien jak widzę listę piosenek naklejoną na scenie przy odsłuchach dla muzyków i Thomasa.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Agata

Oczywiście. Po prostu mam takie przeczucie, jak niektórzy mają prorocze sny ;-)
Awatar użytkownika
MiReK
Członek TAFC Polska

Post autor: MiReK »

Bardzo się cieszę że to zaledwie 10 km ode mnie,z drugiej zaś strony;Thomas na występie.. pod Hipermarketem...to trochę dziwne prawda?
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

Miejsce jak miejsce... Jak uda się w Łodzi, to też będzie przed Manufakturą........
Przed hipermarketem czy nie - najważniejsze, że będzie! :D
280 km.... Pociąg z przesiadką w Warszawie... Nic to! ;) da się radę... W pracy wolne na ten i następny dzień...
A może ktoś z centrum kraju się wybiera samochodem i szuka ekipy?? U mnie byłyby 2 lub 3 osoby..
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

Wspaniała wiadomość!I nawet nie daleko. Co najlepsze napłynęła do mnie pocztą pantoflową - sms (Karuus thx ;D), bardzo miło się go czytało ;D postaram się być w 100% ciałem i duszą. Szkoda tylko, że to jest środek tygodnia ale czego to się nie zrobi dla małej przygody z Thomasem ;P już pomalutku zbiera się ekipa, 3 osoby ready to go, jeszcze 2 i komplet ;D tak więc do zobaczenia 01.06 ;*

A tak odnośnie tego co napisałeś jedyna: czy to ważne gdzie się gra i jakie są widoki? Myślę, że nie. Najważniejsze, że gra się dla ludzi którzy lubią tego słuchać i dobrze się przy tym bawią, co zapewne Thomas nie raz widział i odczuł. I uważam, że zarówno dla artysty jak i fana to jest najważniejsze ;) Oczywiście nie ulega wątpliwości, że we wszystko - jak zawsze - zamieszane są pieniądze ;P

Pozdrawiam wszystkich ;*
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
ODPOWIEDZ